Liniment - Kp trningstillbehr frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Liniment

Många av oss lider ofta av värk i våra såväl muskler som leder. Med liniment kan du lindra smärta och värk i dina muskler och leder på ett snabbt och effektivt sätt! Du stryker enkelt på salvan på det berörda området och masserar enkelt in i huden. Det som sedan sker är att  din blodcirkulation ökar och värken minskar. Vill du istället förebygga skador eller smärta kan du istället smörja på ett tunt lager innan fysisk aktivitet och på så sätt minska risken för smärta under eller efter träningen. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet effektiva, smidiga och prisvärda liniment som kan underlätta din smärta.

Linnex Rub Stift, 50 g
Linnex Rub Stift är ett oerhört starkt och effektivt liniment som dessutom är ett a...
189 kr
Kp!
Info


Köp liniment hos Tillskottsbolaget

Vad är liniment?

Liniment är ett medel (ofta i form av ett stick, salva, kräm eller liknande) som appliceras på huden för att lindra muskel- samt ledvärk och annan smärta samt värma upp ömma och stela muskler. Liniment kan bestå av flera olika aktiva substanser, men vanligast är mentol, arnica, capsaicin och metyl salicylat. Deb verksamma substansen tränger in i huden på det berörda området där produkten smörjas på och kan ge en kylande och/eller värmande effekt på området. Flertalet liniment verkar både värmande och kylande, där den kylande effekten bidrar till en minskad smärta medan den värmande effekten bidrar till en ökad blodcirkulation. Tillsammans får de musklerna att lättare slappna av och bidra till lindrad smärta.

När ska man använda liniment?

Liniment har flertalet användningsområden och de allra flesta av oss har ett eller flera tillfällen där ett liniment hade underlättat. Till exempel kan liniment appliceras i förebyggande syfte, innan fysisk aktivitet, för att öka blodcirkulationen, mjuka upp musklerna och förebygga eventuella skador eller smärta. Du kan applicera liniment om du har tillfälliga smärtor i muskler och / eller leder, har råkat ut för en muskelsträckning eller överansträngning. Men även du som inte är fysiskt aktiv kan ha hjälp av liniment för att klara vardagens sysslor. Det finns allt från salvor till plåster och sticks. Fördelen med liniment-stick är att du enkelt stryker på ett eller ett par lager på det berörda området, utan att behöva kladda ner och sedan tvätta av händerna. Du hittar Linnex, ett populärt liniment-stick, HÄR. Ett liniment-plåster sätter du enkelt fast på leder eller muskler som gör ont och slipper på så sätt också kladda och behöva tvätta smidigt. Dessa alternativ är smidiga när du saknar tillgång till att tvätta händerna till exempel. Annars funkar en salva utmärkt.

Köp nu. Betala senare med Klarna.