Massagepistol - Trningstillbehr
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Massagepistol

Massagepistolen har på bara några år fått ett enormt genomslag, kanske framförallt inom fitness-branschen. Detta beror med största sannolikhet på dess många hälsofördelar! Med hjälp av en massagepistol kan du få djupgående massage, utan att behöva gå till en massör. Den är smidig att använda, tar ingen plats och kan göra under för dina muskler! Ökad rörlighet, förbättrad uppvärmning och påskyndad återhämtning är bara några få av de många fördelarna det finns med en massagepistol. Köp din massagepistol hos oss på Tillskottsbolaget!

SSN Massage Gun ProGun
43
Massagepistolen som ger dig ökad cirkulation i kroppen, mjukar upp muskler och förbä...
1999 kr (3499 kr)
Kp!
Info


Köp massagepistol hos Tillskottsbolaget

Vad är en massagepistol?


En massagepistol är ett smidigt verktyg som ger dig möjligheten att massera dina muskler på egen hand, utan att behöva besöka en massör eller liknande. En massagepistol kan ge dig samma resultat som ett besök hos en massör ger! Med en rad olika munstycken, hastigheter och effekter är en massagepistol ett perfekt verktyg för att kunna stimulera bindväven, öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter. Du k

Hur fungerar en massagepistol?


En massagepistol är väldigt enkel att använda och genom några få knapptryck kan du utföra en djupgående och intensiv massage, på dig själv eller någon annan. Du placerar huvudet på massagepistolen mot din ömma muskel, trycker start och massagepistolens huvud kommer då röra sig till och fri din kropp. Beroende på din smärta, erfarenhet och behov kan du reglera hastigheten på massagepistolen men även byta ut huvudet till smalare eller bredare. Hur många hastigheter och huvuden det finns att välja på varierar mellan olika varumärken och massagepistoler.

 

Viktigt att tänka på när du använder en massagepistol för första gången är att du börjar försiktigt. De flesta massagepistolerna på marknaden har flera olika nivåer/hastigheter och att börja på den lägsta är att rekommendera. Testa dig fram hur den fungerar och vad som passar dig, din kropp och dina besvär. Desto mer du använder den kommer din kropp vänja sig och du kan öka styrkan på massagepistolen.


Vilka är fördelarna med en massagepistol?

Fördelarna med en massagepistol är flera, men vi har listat några nedan.

Prisvärt


En massagepistol må kosta en del och det kan kännas som mycket pengar vid inköpstillfället, men faktum är att det sannolikt kommer bli billigare i längden. Att investera i en massagepistol innebär att du förmodligen kommer gå på färre massagebehandlingar då du med en massagepistol kan utföra massagen på egen hand, och därmed sparar du hundratals kronor varje gång.

  1. Smidigt

Förutom att det är väldigt smart rent ekonomiskt att investera i en massagepistol är de även väldigt smidiga att ha! Du kan när som helst på dygnet, var du än befinner dig, få en djupgående massage. De flesta modeller tar dessutom inte så stor plats och går enkelt ned i träningsväskan, handväskan eller resväskan.

 

  1. Ger en effektiv uppvärmning och återhämtning

En massagepistol fungerar precis som en ”vanlig” massage och vi alla vet hur mycket en massage kan hjälpa vid ömma och stela muskler. En massagepistol är perfekt att använda innan träningspass för att värma upp musklerna och sätta igång blodcirkulationen, men även efteråt för att påskynda återhämtningen. Genom att använda en massagepistol kan du stimulera muskeln och dessutom minska träningsvärk!

 

  1. Förbättrar din rörlighet

Att massage mjukar upp stela och ömma muskler är känt sedan tidigare, men mjuka muskler innebär även bättre rörlighet. Och bättre rörlighet innebär i sin tur att du kan maximera din prestation på gymmet och dina resultat. Till exempel skulle en ökad rörlighet tack vare massagepistolen kunna öka din rörlighet och bidra till att du kan gå ner djupare i dina knäböj och få ut mer av övningen.

 

Vad är en massagepistol bra för?

Förutom att en massagepistol bidrar till en ökad rörlighet, förbättrad uppvärmning och optimerad återhämtning är den även läkande, kan minska din spänning i kroppen, stress och även ökad hälsa och välmående. Faktum är att massage är en av de absolut bästa metoderna för att påskynda läkningsprocesser och förebygga skador. Hur då? Jo massage förbättrar cirkulationen i musklerna och bidrar till att de skadade områdena läker snabbare. Massage från en massagepistol bidrar även till att du lättare kan hantera stress och slappna av. Detta då massage friger endorfiner, mjukar upp kroppen och förbättrar din sömn. Massage kan även hjälpa mot depression.

Köp nu. Betala senare med Klarna.