Energibars - Kp bars frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Energibars

Energibars är ett smidigt, effektivt och snabbt sätt att få energi på! Oavsett om du behöver lite extra energi innan, under eller efter ditt träningspass är en energibar en bra idé. Genom att äta en energirik bar innan träningen maximerar du din energi under passet och vid intag efter träningspasset optimerar du din kropps chans att återhämta sig så fort som möjligt. En energibar kan även vara en bra energikälla för dig som genomför långdistanslopp eller liknande. Köp dina energibars hos Tillskottsbolaget!
Krongg Bra Brnsle Energibar, 55 g
24
Dessa energibars från Bra Bränsle är framtagna i samarbete med Sveriges Olympi...
19 kr (25 kr)
Enervit Power Crunchy Bar, 40 g
Smakrik och knaprig havregrynsbar utan gluten och med extra tillsatt magnesium samt C-vitamin. L&#...
25 kr
12 x Krongg Bra Brnsle Energibar, 55 g
34
Fynda en hel låda av dessa energibars från Bra Bränsle som är framtagna i sama...
199 kr (300 kr)
Enervit Performance Bar, 2 x 30 g
Enervit Performance Bar är en energibar som är användbar vid intensiv muskulär...
25 kr
Vitargo Performance Bar, 65 g
Vid långa fyspass och som återhämtning.
29 kr


Köp energibars hos Tillskottsbolaget


När kan man äta en energibar?

Energibars kan ätas när som helst egentligen, men rekommenderas inte om du inte ska utföra någon fysisk aktivitet inom kort, eller nyligen tränat. Detta beror på att energibars ofta innehåller en stor mängd snabba kolhydrater som har en tendens att höja blodsockret. Men när än din kropp behöver lite extra energi i samband med träning kan du äta en energibar! Genom att äta en energibar innan träningspasset fyller du på energidepåerna och kan maximera orken under ditt träningspass. Många väljer också att äta en energibar under tiden de tränar, detta för att bibehålla energinivån under en längre tid och på så sätt kunna prestera på topp under en längre tid.

Vad är skillnaden på energibars och proteinbars?

Det är lätt att blanda ihop energibars med proteinbars. Proteinbars är idag betydligt mycket vanligare än energibars och du hittar de i såväl din lokala matvarubutik som kosttillskottsbutik. När det kommer till energibars är utbudet däremot något mer begränsat, förmodligen på grund av att efterfrågan inte är lika stor som när det kommer till proteinbars.

 

Skillnaden mellan en energibar och en proteinbar är främst innehållet och användningsområdet. En energibar innehåller ofta större mängder snabba kolhydrater, för att ge dig energi för att exempelvis orka springa långt eller styrketräna länge. En proteinbar däremot innehåller ofta minimalt med kolhydrater och istället en stor mängd protein, detta då proteinbars helst skall intas efter träning eller som ett mellanmål. Du hittar alla våra proteinbars HÄR.

Köp nu. Betala senare med Klarna.