DAA - Köp DAA Aminosyror från Tillskottsbolaget.se

DAA

Aminosyran DAA skiljer sig från andra aminosyror eftersom den inte ingår i uppbyggandet av protein. Istället tycks den ha en inverkan på produktionen av hormonerna GH och IGF-1. DAA hjälper bland annat till med återhämtningen och muskelreparationen efter ett träningspass.
Vad är DAA?
DAA står för D-Aspartic Acid, eller D-asparaginsyra. Det är en aminosyra som tros spela en roll i produktionen av hormonerna GH och IGF-1. Det är hormoner som kan ha betydelse för din återhämtning och reparationen av dina muskler. GH är ett uppbyggande hormon som främst bidrar till delning och nybildning av dina celler. Det kan också hjälpa till att öka proteinsyntesen och på så sätt även bidra till en förbättrad återhämtning och en förbättrad reparation av dina muskler. IGF-1 är också ett uppbyggande hormon som stödjer skelettet på samma sätt.

DAA som kosttillskott
Du hittar vanligtvis DAA som ett enskilt tillskott eller som ingrediens i andra produkter med syftet att öka återhämtning och muskeltillväxten. Något att tänka på när du letar efter ett DAA-tillskott är att asparaginsyran i sin L-form (fria form) fungerar annorlunda och har en annan funktion i kroppen. L-asparaginsyra ger alltså inte samma resultat som DAA.
DAA är populärt hos många som håller på med bodybuilding. Det används ofta i uppbyggnadssyfte och kan naturligt bidra till frisättningen av flera hormoner!
Läs mer
Star Nutrition DAA Caps, 100 caps
DAA Caps - Kvalitativ muskelökning från Star Nutrition som optimerar dina möjlighet...
179 kr
Sportlab D-Aspartic Acid, DAA, 100 caps
DAA för en maximerad testosteronhalt i kroppen!
199 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.