Beta-Alanin
x tillskottsbolaget.se

FÅ 10% RABATT!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna från Tillskottsbolaget.se och för att ta del av heta erbjudanden!
Dessutom får du hela 10% rabatt på ditt nästa köp!

Tack!

Du är nu registrerad och kommer kunna ta del av de senaste nyheterna.

Här är din rabattkod: välkommen10

Beta-Alanin
Beta-alanin
, β-alanin, är en naturligt förekommande icke essentiell aminosyra och en byggkloss i karnosin.
Supplementering av beta-alanin har visat en ökning av karnosinkoncentrationen i musklerna vilket minskar utmattning hos individer under aktivitet samt visat på en ökning av total muskelaktivitet. Beta-alanin visar störst potential som prestationshöjare under aktivitet inom intervallet 60-240 sekunder.

En vanlig sidoeffekt av supplementering av beta-alanin är parestesi vilket är en stickade känsla som ofta uppstår i ansikte och fingrar ungefär som om när en kroppsdel har "somnat". Effekten är harmlös men kan upplevas som obehaglig. Denna sidoeffekt kan uppstå runt intag av 10 mg/kg kroppsvikt beta-alanin men det varierar mellan individer.

Den rekommenderade dagsdosen för beta-alanin är 2000 mg till 5000 mg. Eftersom ämnets effekt inte är beroende av tidpunkten man intar den på så kan man ta det när som helst under dygnet, det är dock populärt bland tränande att ta ämnet en stund före träningstillfället enskilt eller med andra kosttillskott med prestationshöjande effekt. Om man vill undvika parestesi (den stickande känslan) kan man dela upp intaget i mindre doser, till exempel 800 mg till 1000 mg som tas under dagen.

Läs mer
Swedish Supplements Beta-Alanine, 120 caps
60
En av de mest uppskattade PWO-substanserna, i renodlad och lättdoserad kapselform!
99 kr (249 kr)
Star Nutrition Beta-Alanine, 320 g
Beta-alanine reducerar mjölksyraansamlingar i musklerna under träning och ökar d...
139 kr
BiotechUSA Beta Alanine, 90 caps
34
Beta-Alanin från BioTechUSA hjälper dig att uppnå din max kapacitet under ditt tr&#...
119 kr (179 kr)

Köp nu. Betala senare med Klarna.