Detox - Kp en detoxkur frn tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Detox

Detox står för avgiftning och innebär att du på ett eller annat sätt rensar ut slaggprodukter ur kroppen, detta för ett förbättrat välmående. I denna kategori har vi samlat produkter som på ett eller annat sätt har en ”detox effekt”. Till exempel tillskott som främjar en väl fungerande lever och vätskedrivande kosttillskott som hjälper dig bli av med överbliven vätska i kroppen, men även komplexa detox produkter som har en ras positiva hälsoeffekter. Köp dina kosttillskott för en detox och ett ökat välmående hos oss på Tillskottsbolaget!

Prime Nutrition Slim Detox, 230 g
28
Slim Detox från Prime Nutrition är en innovation inom kosttillskott för hälsos...
179 kr (249 kr)
SOLID Nutrition Detox, 360 g
20
DETOX är en oerhört högdoserad detox-produkt som endast innehåller väl ut...
279 kr (349 kr)
Fairing DRY, 90 caps
Populärt vätskedrivande kosttillskott från Fairing.
249 kr
Kp!
Info
Prime Nutrition Slim Detox + Incendio P KPET!
50
Köp Prime Nutrition Slim Detox och för Incendio PÅ KÖPET (värde 249:-)!
249 kr (498 kr)
2 x SOLID Nutrition Detox, 360 g
20
DETOX är en oerhört högdoserad detox-produkt som endast innehåller väl ut...
558 kr (698 kr)
Elit Nutrition Liver Pro, 90 tabs
Liver PRO är ett kosttillskott för dig som vill främja en välfungerande lever....
199 kr
Kp!
Info
Sportlab Maximum Drain 50 caps
Populärt och effektivt vätskedrivande kosttillskott från Sportlab.
129 kr
Kp!
Info
Scitec Nutrition Mega MSM, 100 caps
MSM-tillskott från Scitec Nutrition som innehåller 100% metylsulfonylmetan (MSM), hela 2...
129 kr
Kp!
Info
Scitec Water Cut, 100 caps
Kraftfullt och oerhört populärt vätskedrivande kosttillskott från Scitec Nutri...
189 kr
Kp!
Info
Redcon1 Waterboard, 30 tabs
Potent vätskedrivare från Redcon1! Perfekt för dig som tävlar inom fitness &am...
489 kr
Star Nutrition Ultimate MSM, 90 caps
Ultimate MSM Caps är ett högkvalitativt MSM-tillskott från Star Nutrition. Berikat ...
89 kr
4 x SOLID Nutrition Detox, 360 g
20
DETOX är en oerhört högdoserad detox-produkt som endast innehåller väl ut...
1117 kr (1396 kr)


Köp kosttillskott för detox hos Tillskottsbolaget


Vad är detox?


Ordet detox står för avgiftning. En detox kan göras på flera olika sätt, men betydelsen är i grunden densamma, även om det finns flertalet olika varianter av en detox. Det en detox innebär är att driva ut slaggprodukter ur kroppen, och alltså på så sätt öka välmåendet. En detox kan få dig känna dig piggare, underlätta eventuella magbesvär, förbättra din hy och även immunförsvar. Allt detta genom att på ett eller annat sätt rensa ur kroppen på så kallade slaggprodukter.  

Det finns som sagt fara olika sätt att genomföra en detox på, men viktigt är att komma ihåg att man inte behöver leva på selleri-juice i 2 veckor eller dricka ett visst te varje morgon för att detoxa. Bara genom att undvika vissa livsmedel/produkter eller börja med en viss produkt kan du på ett hälsosamt sätt rena din kropp inifrån. I denna kategori har vi samlat produkter som på ett eller annat sätt har en detox effekt. Slim Detox från Prime Nutrition är en komplex produkt för att främja välmående. Den är vätskedrivande, innehåller kraftiga antioxidanter, skyddar levern och tar bort skadliga tungmetaller ur kroppen. Du hittar Slim Detox från Prime Nutrition HÄR.

 

Kosttillskott för levern


Levern är ett organ i kroppen som arbetar konstant för att hålla kroppen frisk och levande. Dess största funktion i kroppen är att rensa ut giftiga och skadliga ämnen som vi fått i oss via mat och dryck samt att syntetisera proteiner. Levern är kroppens största organ och utför över 500 funktioner i kroppen. Den reglerar ämnesomsättningen, hjälper kroppen att ta upp vitaminer, kontrollerar kroppens hormoner och mycket mer. Levern utsätts för väldigt stor belastning och funktionen kan vid skada eller sjukdom försämras. Dock har levern förmågan att återuppbygga sig själv förutsatt att den får rätt byggstenar. Ett kosttillskott som främjar leverns funktion kan vara bra under en detox, men även annars! Du hittar Elit Nutrition Liver Pro HÄR.

 

Vätskedrivande kosttillskott

Ett vätskedrivande kosttillskott hjälper dig bli av med överflödig vätska i kroppen. Denna vätska bidrar till onödig vikt i din kropp och ett vätskedrivande kosttillskott är populärt inom fitness- och bodybuilding branschen under dieter och inför tävlingar. De kan hjälpa dig ner i en specifik viktklass men även ge dig den hårda, torra looken du kanske är ute efter på scenen. Ett vätskedrivande kosttillskott passar även dig som inte är inom denna branschen men av andra anledningar önskar att rensa kroppen på onödig vätska. 

Ett vätskedrivande kosttillskott består ofta av magnesium, kalium och vitamin B6. Dessa mineraler och vitaminer hjälper till att driva bort vätskan från kroppen då de har en motsatt effekt från exempelvis saltet vi stoppar i oss. Saltet bidrar till att kroppen binder vätska, ibland mer än önskat. Ett vätskedrivande kosttillskott hjälper dig få ur denna oönskade extra vätska men också rensa din kropp på slaggprodukter vi har svårt att bli av med på andra sätt. Du kan läsa mer om vätskedrivande kosttillskott HÄR.

 

MSM

MSM är ett kosttillskott som verkar utrensande och bland annat kan stärka dina leder och hår, men även hud och naglar. Syftet med tillskottet är bland annat att bygga upp och stärka kroppens bindväv och det kan även förbättra cellernas förmåga att både ta upp näringsämnen och påskynda utdrivningen av slaggprodukter. Utöver de kan de hjälpa mot en eländig mage! Oavsett om du genomför en full detox eller inte är MSM ett kosttillskott som är bra att ta.

 

MSM är organiskt svavel och sål nybildningen av celler som de befintliga cellernas faktiska funktion är mer eller mindre beroende av detta. Brist på detta kan leda till en rad olika besvär och i huvudsak används tillskottet av personer som önskar komma tillrätta med ledvärk, olika typer av inflammationer och även hudåkommor som till exempel eksem och psoriasis. Vid sidan av detta kan svavel också öka blodcirkulationen och till viss del höja mjölksyratröskeln, något som inverkar positivt på sål energinivåerna som uthålligheten. Du kan läsa mer om MSM HÄR.

Köp nu. Betala senare med Klarna.