Grnt Te - frbttra din fettfrbrnning - Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Grönt Te

Grönt te, närmare bestämt grönt teextrakt, är ett populärt tillskott vid diet. Detta tack vare att grönt te främjar energiförbrukning, fettförbränning och ämnesomsättning. Detta kan i sin tur underlätta en viktnedgång och minskad aptit. Grönt teextrakt i form av kosttillskott är även ett bra alternativ för dig som vill ta del av dess hälsofrämjande egenskaper utan att behöva dricka stora mängder grönt te. Bland annat innehåller grönt te massvis av antioxidanter som bland annat hjälper till att motverka oxidativ stress. Köp grönt te hos oss på Tillskottsbolaget!
SOLID Nutrition Green Tea, 90 caps
GREEN TEA är ett högkoncentrerat tillskott av grönt teextrakt, som kan ha en positi...
149 kr
Kp!
Info
2 x SOLID Nutrition Green Tea, 90 caps
10
GREEN TEA är ett högkoncentrerat tillskott av grönt teextrakt, som kan ha en positi...
268 kr (298 kr)
4 x SOLID Nutrition Green Tea, 90 caps
20
GREEN TEA är ett högkoncentrerat tillskott av grönt teextrakt, som kan ha en positi...
477 kr (596 kr)
Star Nutrition Green Tea, 90 caps
För ökad kaloriförbrukning och minskad aptit!
119 kr
Kp!
Info
8 x SOLID Nutrition Green Tea, 90 caps
30
GREEN TEA är ett högkoncentrerat tillskott av grönt teextrakt, som kan ha en positi...
834 kr (1192 kr)


Köp Grönt Te hos Tillskottsbolaget

Vad är grönt te?

Grönt te kommer ursprungligen från Kina och har konsumerats där i över 4500 år. Det gröna teet skiljer sig från det svarta teet på så sätt att det inte oxideras så som det svarta gör, vilket resulterar i att många ämnen behålls i teet som oxideras bort i det svarta. Detta är varför grönt te påstås ha flera positiva hälsoeffekter som svart te inte har.

 

Te utvinns ur teplantans teblad, som innehåller många intressanta ämnen. Bland annat innehåller grönt te koffein som verkar uppiggande men som dessutom kan ha en positiv påverkan på fettförbränningen, koncentrationsförmågan och prestationsförmågan. Teanin är ett annat ämne, en aminosyra, som återfinns i teblad. Teanin verkar inte på samma sätt som koffein utan verkar mer lugnande än uppiggande och kan till exempel bidra till en minskad stress, förbättrad nattsömn och minskning av eventuella bieffekter från koffein. Med andra ord så kompletterar koffeinet och teaninet i grönt te varandra väldigt bra, speciellt på en lågkaloridiet.

 

Utöver koffein och tetanin innehåller grönt te flertalet andra ämnen, bland annat klorofyll och polyfenoler. Men även vitaminer och mineraler. Studier har visat att dessa ämnen ger effekt, men det finns idag för få studier gjorda på grönt te för att man med säkerhet ska kunna fastställa detta.

 

EGCG

Epigallocatechin gallate (EGCG) är en antioxidantgrupp i grönt te. På grund av oxidationen som sker av svart te återfinns inte EGCG i en lika stor mängd i svart te som i grönt. Enligt studier är det EGCG som är det aktiva och kanske absolut viktigaste ämnet i grönt te. Med det i eftertanke kan du kika närmre på hur mycket EGCG det gröna teextraktet du planerar att köpa innehåller! För att få i dig den tillräckliga mängden av EGCG och på så sätt kunna ta del av dess hälsofrämjande egenskaper bör du ta ett tillskott av grönt teextrakt, alternativt dricka cirka 3 koppar grönt te per dag.

Köp nu. Betala senare med Klarna.