Cream of Rice - Slipp gluten, fett & socker - Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Cream of Rice

Cream of rice är en risgröt gjord på malt, okokt ris! Cream of rice består nästan enbart av rena kolhydrater i form av rismjöl, men är trots det helt glutenfri. Risgröt lämpar sig perfekt som såväl frukost, mellanmål eller kvällsmål och går utmärkt att blanda med ditt favorit proteinpulver för att få ett komplett mål. Vill du inte göra en gröt av de kan du även blanda den med vatten eller mjölk och dricka som den är! Hos oss hittar du Cream of Rice från flera olika varumärken, som alla håller hög kvalitet.

SOLID Nutrition Cream Of Rice, 1 kg
Cream Of Rice är basen till en riktigt krämig, god och energirik risgröt! Den tar 2...
169 kr
Trained By JP Cream Of Rice, 2 kg
Cream of Rice från TrainedbyJP är ett kolhydratstillskott framtaget för att stö...
329 kr
Complete Strength Cream of Rice, 2 kg
Cream Of Rice är ett omåttligt populärt kolhydratstillskott som används av top...
299 kr
2 x SOLID Nutrition Cream Of Rice, 1 kg
10
Cream Of Rice är basen till en riktigt krämig, god och energirik risgröt! Den tar 2...
304 kr (338 kr)
Naughty Boy Cream of Rice, 2000 g
Denna cream of rice från Naughty Boy ger dig en välsmakande risgröt med krämig...
299 kr
4 x SOLID Nutrition Cream Of Rice, 1 kg
20
Cream Of Rice är basen till en riktigt krämig, god och energirik risgröt! Den tar 2...
541 kr (676 kr)
Fairing Creamy Rice, 1 kg
20
Creamy Rice från Fairing är lättlagad, glutenfri risgröt. Blanda med vatten oc...
151 kr (189 kr)
CSN Cream Of Rice, 2500 g
Cream Of Rice från CSN är ett nyttigt, gott och lättsmält kolhydratstillskott ...
379 kr
8 x SOLID Nutrition Cream Of Rice, 1 kg
20
Cream Of Rice är basen till en riktigt krämig, god och energirik risgröt! Den tar 2...
1082 kr (1352 kr)
Swedish Supplements Cream Of Rice, 1000 g
Kolhydratspulver av rismjöl. Ett perfekt milt och glutenfritt kolhydratstillskott. Kan med f&...
199 kr


Köp Cream of Rice hos Tillskottsbolaget


Historian bakom Cream of rice


Cream of rice är ett varumärkesskyddat namn på en gröt gjord på ris som varit välkänd i USA sedan 1893. Ett varumärke vid namn Nabisco tog då fram produkten Cream of rice. Denna produkt var i första hand riktad till nyfödda och barn då den var enkel att svälja och även väldigt enkel för magen att smälta. Sedan dess har mycket hänt och idag är Cream of rice en omåttligt populär produkt för såväl barn som vuxna, fitness-atleter som vanliga människor.

Vad är Cream of rice?


Men vad är Cream of rice då? Jo, Cream of rice är som sagt ett varumärkesskyddats namn på en risgröt gjord på rismjöl. Cream of rice består av ett grovt mjöl, gjort på malt, okokt ris. Det kan jämföras med havremjöl som till skillnad från Cream of rice består av malt havregryn istället för malt ris. Du hittar havremjöl HÄR. Cream of rice är ofta berikat med järnfosfat, niacin, vitamin B1 och vitamin B2. Dessutom är det ofta fritt från såväl gluten och fett som kolesterol och sodium! Detta skiljer dock från produkt till produkt, läs alltid innehållsförteckningen.

Hur använder man Cream of rice?

Det finns flertalet användningsområden för Cream of rice, bland annat kan det användas i en Cream of rice dessert eller Cream of rice soppa. Men framförallt används det för att göra gröt! Okokt har det en konsistens av väldigt finkornig sand och konsistensen på gröten blir därför väldigt slät och fin! För att tillreda Cream of rice till gröt blandar du den enkelt med vatten och värmer. Tillagningstid och exakt tillvägagångssätt skiljer något mellan olika produkter och varumärken av Cream of rice, men principen är densamma. Det finns flertalet versioner på allt från 10 minuter till 0,5 - 1 minut!

Har du bråttom kan du även blanda Cream of rice direkt i en shaker med kall vätska, exempelvis mjölk eller vatten, och dricka!

 

Cream of rice vid en aktiv livsstil

På senare år har Cream of rice fått ett rejält genombrott i inte minst Sverige de senaste åren. Extra välkänt har de blivit bland fitness-atleter och personer med en aktiv livsstil. Anledningen till detta är flera. Först och främst är havregrynsgröt en oerhört populär frukost och mellanmål/kvällsmål hos personer som tränar mycket. Att äta havregrynsgröt dag ut och dag in går, men när Cream of rice kom in på den svenska marknaden blev det snabbt ett alternativ hos många! Till skillnad från gröt gjord på havregryn, är risgröten glutenfri och även helt slät i konsistensen. Cream of rice är väldigt populärt att inta såväl innan som efter träning, men även som frukost, mellanmål eller kvällsmål. Du kan med fördel även blanda ner valfritt proteinpulver i den färdiga risgröten och på så sätt få en gröt rik på både kolhydrater, protein och näring!

 

Vad finns det för fördelar med Cream of rice?

En av de största fördelarna med Cream of rice är dess innehåll! De innehåller ofta upp emot 80% rena kolhydrater och enbart något enstaka gram sockerarter och fett, men är helt glutenfri. Detta gör att den lämpar sig väldigt bra för dig som vill undvika gluten, fett och/eller socker men ändå avnjuta en god, näringsrik gröt.

 

Ytterligare en fördel med Cream of rice risgröt är att de inte innehåller några animaliska ingredienser och därför lämpar sig väldigt bra för dig som är vegan eller bara vill undvika animaliska produkter.

Köp nu. Betala senare med Klarna.