Proteingrt - Perfekt frukost fylld med protein - Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Proteingröt

Gröt är en oerhört populär såväl frukost som mellanmål. En skål med gröt mättar ordentligt och ger bra med energi för att hålla igång ett bra tag. Det finns en mängd olika varianter på gröt, till exempel är vissa gjorda på havre, andra på ris. Men på senare tid har även proteingröten blivit väldigt populär! Vissa föredrar att själv blanda ner proteinpulver eller annan proteinkälla i sin gröt, medan vissa föredrar en färdig grötmix. Här hittar du proteingröt i form av färdiga mixer, gjorda på olika råvaror. Köp din proteingröt hos oss på Tillskottsbolaget!
Fairing Proteingrt, 1400 g
20
Fairings proteinrika mannagrynsgröt med kanel- och vaniljsmak ger dig snabbt och enkelt en ny...
207 kr (259 kr)


Köp proteingröt hos Tillskottsbolaget

Vad är proteingröt?

Innan vi förklarar vad proteingröt är bör du veta vad gröt är! Gröt är en maträtt som du enkelt tillagar genom att koka exempelvis flingor, gryn, ris eller annat sädeslag tillsammans med vätska. Oftast används havregryn eller ris som sädeslag och vätskan är vanligtvis vatten eller mjölk. Men även grädde och smör är ingredienser som kan förekomma i gröt. Gröt är en av de absolut äldsta maträtterna men fortfarande minst lika populär! Havregrynsgröt innehåller mycket fibrer, något som gör att du håller dig mätt länge och småäter mindre mellan måltider. Utöver de sänker havregrynsgröt, tack vare dess höga fiberhalt, även ditt kolesterolvärde! Risgröt äts mycket under jul men på senare tid även i samband med fysisk aktivitet. Anledningen till detta är att ris är mycket proteinrikt samt ger en lång mättnadskänsla.

 

När vi nu vet vad gröt är ska vi givetvis förklara vad proteingröt är! Genom att tillsätta en eller flera proteinkällor till exempelvis havregrynsgröten eller risgröten kan du på ett enkelt, snabbt och gott sätt öka proteininnehållet i din gröt. Vanligt är till exempel att tillsätta en skopa proteinpulver i gröten och på så sätt både ge gröten en annan smak men också öka proteininnehållet en hel del! Du hittar alla våra proteinpulver HÄR. Vill du istället köpa en färdig grötmix med proteingröt har vi givetvis även de. Proteingröt gjord på mannagryn och kasein är oerhört populärt och ett väldigt smidigt sätt att äta proteingröt på. Du blandar enkelt pulvret med vätska och tillagar i mikro eller kastrull i några minuter. Perfekt att ta med sig på resande fot!

Vad är risgröt?

Risgröt, även känt som Cream Of Rice, är en gröt gjord på rismjöl och vatten/mjölk! Den största skillnaden mellan risgröt och havregrynsgröt är konsistensen. En risgröt är oftast helt slät i konsistensen medan en havregrynsgröt, beroende på val av flingor samt tillagning, är något mindre slät och oftast något tjockare.

När kan jag äta proteingröt?

En proteinrik gröt lämpar dig för alla tillfällen! Populärast är att äta en måltid proteingröt till frukost, då de mättar bra och fyller på energidepåerna ordentligt inför dagen. Har du en aktiv livsstil och utför fysisk aktivitet, kan en skål proteingröt lämpa sig väldigt bra som ett så kallat Pre Workout mål, det vill säga ett mål du äter innan träningen för att få energi, men även som ett Post Workout mål, som du istället äter efter träningen för att påskynda återhämtningen och fylla på med protein!

 

Är du i fitnessbranschen är proteingröt ett perfekt mål såväl på diet som bulk. Proteingröt innehåller begränsat med kalorier, fett och socker, men är bombat med protein! Perfekt för dig som vill bygga muskler.

Köp nu. Betala senare med Klarna.