vrigt - Tillbehr
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Övriga tillbehör

Här hittar du övriga tillbehör som på ett eller annat sätt kan underlätta för dig som har en aktiv livsstil, hjälpa dig nå dina mål eller öka din prestation. Här finns ett brett utbud av träningstillbehör som kommer gynna din träning och vardag! Pillerdosetter för att kunna se till att vitaminerna och mineralerna alltid intas, kompressionsstrumpor som stödjer vaden och skyddar smalbenet, linement som förebygger och underlättar skador, och mycket mycket mer. Köp dina träningstillbehör hos oss på Tillskottsbolaget!
Tillskottsbolaget Pillerdosett
26
Smidig, stilren och praktisk pillerdosett med 5 fack för förvaring av alla dina kapslar ...
29 kr (39 kr)
Kp!
Info
Star Nutrition Liquid Chalk, 200 ml
25
Star Gear Liquid Chalk är kalk i flytande form som snabbt förvandlas till greppvänl...
89 kr (119 kr)
Kp!
Info
Virtufit Fat Caliper
Smidigt och enkelt verktyg för att mäta kroppsfett!
79 kr
Linnex Rub Stift, 50 g
Linnex Rub Stift är ett oerhört starkt och effektivt liniment som dessutom är ett a...
189 kr
Kp!
Info
Virtufit Digital Fat Caliper
Digital fettmätare för enkel och precis mätning!
319 kr
Kp!
Info
Virtufit Barbell Pad Pro
Bekvämt nackskydd för skivstångsträning!
299 kr
Kp!
Info
C.P. Sports Fat Caliper, Fat Measurement, white
Fat Caliper är ett enkelt verktyg för att mäta och beräkna kroppsfett med...
119 kr
Kp!
Info
gForce PowerBands
Träningsband i gummi för extra motstånd!
fr. 129 kr
Proteinskopa
50ml skopa för kosttillskott i pulverform! Lämpar sig perfekt för exempelvis protei...
5 kr
WOD & DONE Hand Protection 5-pack, black
Handskydd från WOD & DONE som är lättapplicerat, slitstarkt och bekvämt! S...
99 kr
SmellWell XL Original, black stone
SmellWell håller dina skor, kläder och väskor fräscha längre! De smarta d...
149 kr
SmellWell Freshener Bag, black
Freshener bag fräschar upp skor och utrustning så att du kan återanvända det d...
249 kr
Kp!
Info
SmellWell XL Original, tropical floral
SmellWell håller dina skor, kläder och väskor fräscha längre! De smarta d...
149 kr
JerkFit Nubs Sack
Har du tröttnat på att tappa bort dina Nubs och jämt och ständigt behöva ...
29 kr

Hur mycket är en proteinskopa?

De allra flesta proteinpulver har en rekommenderad dosering på ca. 0.5dl, i gram motsvarar detta ungefär 25 - 30 gram pulver. I majoriteten av proteinpulvren på marknaden medföljer det en skopa, speciellt avsedd för just proteinpulver. Men det finns undantag, och det är även lätt hänt att man slarvar bort den. Av just dessa två anledningar finns det möjlighet att köpa en skopa, som rymmer precis så mycket som rekommenderas.

Kan man köpa en proteinskopa?

I de allra flesta produkter inom proteinpulver-världen ingår det en skopa, speciellt framtagen för just proteinpulver, men det finns undantag. Vissa varumärken väljer helt enkelt inte att inkludera en skopa i deras produkter, oftast med tanken att de flesta av deras kunder redan har en eller flera hemma. Av denna anledning, samt att vi alla nog har en förmåga att ibland kunna slarva bort våra skopor, finns det möjlighet att köpa en proteinskopa. Dessa är billiga och finns bland anat hos oss på Tillskottsbolaget!

Hur fungerar en dosett?

En dosett är en ask speciellt framtagen för förvaring av kosttillskott i piller-form! De har oftast fem till sju olika fack för en smidig och praktisk förvaring av dina kapslar och tabletter. Den är liten och smidig vilket gör att den är perfekt för dig att ta med dig när du är iväg. Vissa dosetter är även märkta med veckans alla dagar, för att underlätta ytterligare!
Det finns även de som har upp till 30st fack, där du alltså kan förvara piller för en hel månads användning. Detta underlättar för många och gör det ofta enklare att komma ihåg att ta vitaminerna & mineralerna varje dag.
Köp din pillerdosett hos oss på Tillskottsbolaget!

Hur mäter man kroppsfett?

För bara några år sedan var det såväl dyrt som komplicerat att mäta kroppsfett, inte minst på sig själv. Idag ser det annorlunda ut. På bara några år har det utvecklats enormt och idag finns det flertalet olika sätt att mäta kroppsfett, till och med på sig själv.
Ett populärt redskap för just detta är en så kallad Fat Caliper som är ett smidigt och enkelt verktyg för att mäta just kroppsfett. Detta är en väl beprövad metod som kan användas såväl av dig som vill se att du verkligen förlorar fett under dieten som dig som vill öka i underhudsfett. Det du gör är att du med hjälp av verktyget klämmer ihop skinnet & underhudsfettet på utvalda ställen på din kropp. Genom att mäta tjockleken med kalipern kan du avläsa värdet och se hur mycket kroppsfett du har.
Det finns lite olika sätt att genomföra mätningen på, vanligt är att använda sig av 3-, 4- eller 7-punktsmätning. Detta innebär alltså att du mäter ditt kroppsfett på 3, 4 eller 7 ställen. Desto fler mätpunkter, desto mer exakt resultat. Köp din Fat Caliper hos oss på Tillskottsbolaget.

Vad är liniment bra för?

Fördelarna med liniment är flera och det är bra på många olika sätt, i många olika situationer. Framförallt används de för att lindra någon form av värk, oftast i muskler men många gånger även leder. Det kan till exempel röra sig om en muskelsträckning under fotbollsmatchen, en överansträngning av axeln på jobbet eller om du av någon annan anledning har en tillfällig smärta någonstans på kroppen. Vanligt är också att applicera det i förbyggande syfte, för att undvika en till exempel överansträngning eller sträckning. Om du till exempel vet med dig att du ska genomföra en tuffare match, tävling eller träningspass kan du redan innan applicera det på de speciellt utsatta områdena. På så sätt bidrar du till en ökad blodcirkulation, musklerna blir varma och förutsättningarna bättre!Det finns de varianter som har en kylande effekt, de som värmer och de som verkar såväl kylande som värmande. Är du ute efter ett liniment som kan minska smärta, då är det i första hand den kylande varianten du är ute efter. Vill du däremot öka blodcirkulationen och värma upp området, då passar en värmande variant bättre!

Köp nu. Betala senare med Klarna.