Callowfit - Kp sser frn Callowfit - Tillskottsbolaget
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Callowfit

Callowfit är ett varumärke som tagit fram en serie produkter perfekta för dig som vill ha ett kalorisnålt alternativ till vanlig sås och smaksättning! De erbjuder allt från såser som lämpar sig perfekt till den torra matlådan eller lyxiga middagen, så som Smokey BBQ, Sweet Chili eller Tasty Toscana. Inte nog med det har Callowfit även tagit fram sötare såser som passar perfekt på glass, i smoothies eller i kaffen! Såserna från Callowfit innehåller inget tillsatt socker eller fett, är veganska och innehåller så lite som 37 kalorier per 100 gram! Köp dina kalorisnåla såser fån Callowfit hos oss på Tillskottsbolaget!

Sortera efter
Callowfit, 300 ml
Kalorisnålt alternativ till ”vanlig” sås! Finns i 10+ smaker, allt från...
79 kr


Köp Callowfit hos Tillskottsbolaget

När grundades Callowfit?

Callowfit grundades i början på 2000-talet, då inom sportnäring och kosttillskott. Men år 2015 märkte de att efterfrågan för goda såser med bra innehåll ökade avsevärt bland deras kunder och övriga inom fitness branschen. Så istället för att fortsätta inom sportnäring valde de att ta saken i egna händer och ta fram kalorisnåla såser som både smakar mycket och har en önskad konsistens. Det var här Callwofit grundades!

 

Sedan väntade en flera års lång resa och tusentals försök till att få fram de perfekta såserna. Med deras höga krav på att såserna de tog fram skulle vara såväl glutenfria och laktosfria som fria från animaliska produkter. Inte nog med det ville de även hålla nere kalorierna och undvika att tillsätta socker och fetter. Det tog sina år, men de levererade senare sex otroliga smaker och försäljningen kunde börja!

 

Vad är Callowfit´s vision?

Callwofit startade sin försäljning i Tyskland men har sedan starten 2015 breddat sig till betydligt fler länder än så. Deras vision är att fortsätta växa och sprida sitt varumärke och sina otroligt goda såser! De vill leverera hälsosammare såser, för ALLA, inte enbart de i fitnessvärlden eller de som går på en strikt diet. De vill att såserna ska smaka gott, trots att de inte innehåller varken tillsatt socker eller fett.

 

Vad står Callowfit för?

Callowfit kommer från CALorie LOW FITness.

 

Vilka är de populäraste smakerna på Callowfit´s såser?

Sedan starten har Callwofit mer än dubblerat sina antal smaker, och fler kommer kontinuerligt. Men det finns några smaker som mer eller mindre alltid varit populära!

1. Smokey BBQ

  1. Vanilla
  2. Curry Mango
  3. Hot Peri Peri
  4. Salty Caramel
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se