CSN Cardiff Sports Nutrition - Kp online p Tillskottsbolaget
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

CSN Supplements


CSN Supplements är den amerikanska sportnärings-butiken Cardiff Sport Nutritions egna varumärke för tillbehör, böcker och framförallt kosttillskott! CSN Supplements har blivit mer och mer omtalat på senaste och inte minst deras Cream Of Rice som är ett exceptionellt alternativ till havregrynsgröt. Genom att erbjuda otroligt prisvärda produkter med högkvalitativt innehåll har CSN Supplements lyckats ta sig in och börja konkurrera på marknaden för kosttillskott. Självklart kan ni köpa kosttillskott från CSN Supplements hos oss på Tillskottsbolaget!
Sortera efter
CSN Cream Of Rice, 2500 g
Cream Of Rice från CSN är ett nyttigt, gott och lättsmält kolhydratstillskott ...
379 kr


Köp CSN Supplements hos Tillskottsbolaget
Vilken är CSN Supplements vision?

CSN Supplements är sportnärings-butiken Cardiff Sport Nutritions egna varumärke och även de varumärke de satsar mest på i såväl fysisk butik som i näthandeln. CSN vill förse sina kunder med produkter anpassade efter efter dess individuella mål. Detta gör de genom att erbjuda rådgivning och hjälp i konbination med att leverera kosttillskott av högsta kvalitet. CSNs vision är att varumärket skall fortsätta växa och göra avtryck i branschen.

CSN Supplements Cream Of Rice
Är det en produkt från CSN Supplements som sticker ut är det deras Cream Of Rice! CSN Supplements Cream Of Rice är ett gott och nyttigt alternativ till den klassiska havregrynsgröten. Den är otroligt simpel att göra och finns i flertalet smaker som alla är helt magiska! Cream Of Rice är gjort på ris-spannmål och hela 98% av CSN Cream Of Rice består av vitt rismjöl. Utöver det är den berikad med vitaminer och mineraler så som Magnesium och Vitamin D, detta för att främja hälsa och välbefinnande. Även matsmältningsenzymer och probiotika finns tillsatt för att stödja maghälsan och förenkla upptaget av produkten. En portion på 50g Cream Of Rice ger dig hela 40g kolhydrater, ynka 1,2 gram naturligt förekommande sockerarter och så lite som 1,4 gram fett. Väldigt bra näringsinnehåll med andra ord! CSN Cream Of Rice är prisvärd, god, vegansk och glutenfri! Du hittar CSN Supplements Cream Of Rice HÄR.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se