Kp Chained Nutrition Epic Ashwagandha, 180 caps hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Chained Nutrition Epic Ashwagandha, 180 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Hlsokost / Ashwagandha hos Tillskottsbolaget (CHAINED7784)
Chained Nutrition Epic Ashwagandha, 180 caps
Chained Nutrition Epic Ashwagandha, 180 caps

Chained Nutrition Epic Ashwagandha, 180 caps

Artnr: CHAINED7784
Epic Ashwagandha är ett kosttillskott från Chained Nutrition med Sensoril®, standardiserat till 10 % withanolider och 0,5% withaferin A. Framtagen för träning, sömn och stresshantering.
:
: !
:
:
 
Lgg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillflligt slut

Fri frakt ver 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Pong p alla dina kp!
Epic Ashwagandha är ett kosttillskott från Chained Nutrition med Sensoril®, standardiserat till 10 % withanolider och 0,5% withaferin A. Framtagen för träning, sömn och stresshantering.

Andra kpte ven

Produktinformation

Epic Ashwagandha innehåller Sensoril® och har därför ett garanterat innehåll av 10 % withanolider och 0,5% withaferin A. En full servering ger 500 mg ashwagandha och intaget delas bäst upp till två tillfällen. En förpackning räcker i hela 45 dagar. Ett dagligt tillskott för din träning, sömn och daglig stresshantering.  

  • Sensoril® Ashwagandhaextrakt 
  • 10 % withanolider 
  • 0,5% withaferin A 
  • För träning och sömn 
  • Räcker i 45 dagar 

Sensoril® - det självklara valet 

Ashwagandha, som bär det latinska namnet Withania somnifera, är för många människor ingen nyhet. Samtidigt som denna växt har använts i tusentals år i Asien så är det först nu i modern tid som västvärlden verkligen får upp ögonen för den. Det är framför allt roten som används men obehandlad rot har sina nackdelar. 

Ashwagandha innehåller withanolider. Halten withanolider i rötterna varierar naturligt och för att säkerställa ett exakt intag så krävs det ett extrakt. Chained Nutrition har valt att använda sig av Sensoril® som av många anses vara guldstandard. Sensoril® ger en garanterad mängd på 10 % withanolider och 0,5% withaferin A 

För träning och sömn 

Epic Ashwagandha gör sig utmärkt som ett dagligt tillskott. Många användare rapporterar en positiv effekt på daglig stresshantering och sömnkvalitet. Atleter på alla olika nivåer har även börjat använda ashwagandha som en viktig del i sina träningsprogram. 

Träning är en stress för kroppen och kroppen måste hantera den stressen för att klara av lika mycket eller mer stress vid nästa träningstillfälle. Det är här många tycker att ashwagandha gör stor nytta. Detta kan vara ett värdefullt tillskott att använda under normal träning men framför allt vid mycket hård träning. 

Ta morgon och kväll 

En daglig servering av Epic Ashwagandha är totalt 4 kapslar. En full daglig dos ger 500 mg ashwagandha i form av Sensoril® och totalt 50 mg withanolider. För att få ut bästa möjliga effekt så är det rekommenderat att dela upp intaget på två tillfällen, förslagsvis frukost och kvällsmål.  

Epic Ashwagandha räcker i hela 45 dagar. Du får med Epic Ashwagandha en produkt som både håller guld-standard och som räcker länge. Ett givet val för dig som vill ha det bästa.  

Antal doser per förpackning: 45 st. 

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 kapslar, 2 gånger om dagen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Innehåll: 

4 kapslar 

Sensoril® Ashwagandha (10 % withanolider) 

500 mg 

Piperin 

10 mg 

Ingredienser och allergener:  

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), ashwagandhaextrakt ((Withania somnifera); rot och blad (10% withanolider, 0,5% withaferin A)), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), svartpepparextrakt (Piper nigrum).  

Kan innehålla spår av mjölk. 

Förvaring: 

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning. 

Övrig information: 

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. 

Recensioner
Betyg
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Betyg
Nedan kan du betygstta p en skala frn 0-5. Om du vill kan du ven skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsndare.

Den hr produkten har inga recensioner.

Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du fr alltid din bestllning fraktfritt nr du handlar fr ver 500kr. Handlar du fr under 500kr s kostar frakten endast 59kr (beroende p vilket fraktstt du vljer i kassan). Din bestllning levereras till nrmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. vlja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalstten har n?gra extra avgifter och du kan dessutom vlja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Pong p dina kp.

Hos oss fr du alltid pong p alla dina kp - dessa pong kan du sedan anvnda fr att kpa nya produkter. Genom att samla pong kan du f upp till 5% terbring p allt du handlar - med andra ord lnar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och trningstillbehr hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

SOLID Nutrition Whey, 750 g
Vårt mest sålda proteinpulver! Högkvalitativt, proteinrikt och dessutom tillverkat ...
249 kr
SOLID Nutrition Casein, 750 g
26
100% micellärt kasein med utsökta smaker! Dessutom tillverkat i Sverige, på svenska...
199 kr (269 kr)
Tillskottsbolaget Shaker, 700 ml
Snygg, robust & rymlig shaker av hög kvalitet! Perfekt att blanda till exempel PWO, amino...
49 kr
SOLID Nutrition EAA, 350 g
EAA av absolut högsta kvalitet - tillverkad av svenska råvaror som dessutom är vega...
279 kr
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
ISOLATE är ett vassleproteinisolat med extremt hög proteinhalt som dessutom är lakt...
349 kr
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se