Chemical Warfare - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier
Chemical Warfare 

Chemical Warfare är ett hardcore-varumärke inom fitness. Ett varumärke som lägger fullt fokus på att ta fram de absolut bästa produkterna för att hjälpa dig nå dina mål, ”Optimera din kroppskemi för att ge dig den ultimata fördelen i kampen för att nå dina egna mål och slå dina konkurrenter oavsett vilken krigszon du väljer” som Chemical Warface själva säger. Bakom varumärket hittar vi ledande experter inom såväl vetenskap, tillverkning & nutrition. Tillsammans har de byggt upp ett varumärke med produkter för att hjälpa dig nå dina mål, med råge! Du hittar Chemical Warfare hos oss på Tillskottsbolaget!


När, var & hur grundades Chemical Warfare?
Grundarna av Chemical Warfare samlade de ledande experterna inom flertalet relevanta områden, för att skapa de absolut bästa förutsättningarna att skapa det absolut bästa varumärket inom fitness. De ledande experterna inom områdena Nutrition, Tillverkning & Vetenskap slog sina kloka huvuden ihop och tillsammans skapade de något otroligt. Resultatet? Chemical Warfare, etthardcore-varumärke inom fitness med ett utbud av kosttillskott för alla som vill prestera på topp.


Hur är kvalitén på produkterna från Chemical Warfare?
Samtliga av produkterna från Chemical Warfare är tillverkade i en toppmodern tillverkningsanläggning i Storbritannien. Inte nog med det, alla kosttillskott genomgår även en vetenskapligt framtagen tre-stegs process för att säkerställa toppkvalitet.


Vilken är de npopuläraste produkten från Chemical Warfare?
Chemical Warfare´s utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det ett kosttillskott som mer eller mindre alltid varit populära:

Chemical Warfare Turkesterone Elite
En av de absolut mest populära och omtalade produkterna från Chemical Warfare är deras Turkesterone Elite. Ett muskelbyggande kosttillskott som innehåller en hög dos av det aktiva ämnet Turkesterone. Det Turkesterone Elite gör är att främja muskelökning genom att ha en positiv påverkan på proteinsyntesen.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se