Clean Drink - Kp Clean Drink online frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Clean Drink


Clean Drink är en funktionsdryck producerad i Norden, 100% vegansk, och berikad med koffein, BCAA samt vitaminer och mineraler. Hugo Rosas och hans bror Sebastian Kvissberg ligger bakom drycken som har funnits på marknaden sedan 2018. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du alla Clean Drinks törstsläckande drycker!

Var, när och hur grundades Clean Drink?
Clean Drinks grundades år 2015 av två bröder vid namn Hugo Rosas och Sebastian Kvissberg. Hugo rosas var relativt stor inom sociala medier, crossfit och även entreprenörskap medan Sebastian nyligen hade flyttat hem till Sverige med kunskap och erfarenhet inom sälj. Bröderna blev sugna på att göra något ihop och i samma veva började funktionsdryckerna explodera på marknaden. Det dröjde inte länge innan bröderna beslutade sig för att kliva in i dryckesbranschen, med noll erfarenhet om funktionsdryck och inget tillräckligt kapital. De lyckades ta fram en dryck, tog sig in på marknaden och gjorde succé, trodde dom. Men det skulle inte vara länge… Smaken satt inte och kunderna köpte inte drycken igen. Succén blev ett fiasko. Efter lång eftertanke beslutade sig bröderna för att satsa, igen. Och 2018 gjorde de en nylansering, succén var tillbaka men denna gången för att stanna.

 

Vad är tanken och visionen bakom Clean Drink?
Clean Drink är en funktionsdryck framtagen, producerad och tillgänglig i Norden. Den är fri från onödiga tillsatser och berikad med vitaminer och mineraler. Clean Drink tror på nordisk kraft och är precis vad de haft i åtanke när de utvecklat varumärket och drycken. De tänker också på hållbarhet, innovation och en hälsosam livsstil. En naturkraft, en nordisk kraft.

 

Namnet Clean drink beskriver drycken ganska bra. En ren funktionsdryck, utan alla onödiga tillsatser som finns i många andra funktionsdrycker på marknaden. Clean Drinks målsättning är att vara den renaste funktionsdrycken på marknaden och hålla hög kvalitet på alla ingredienser. Deras stora vision är att Clean drink ska vara en dryck för alla i Sverige, oavsett ålder, kön eller livsstil.

 

Clean Drink och klimatet
Som tidigare nämnt strävar Clean Drink efter att vara den renaste funktionsdrycken på marknaden. Men de strävar efter mer än så. Att ha den renaste funktionsdrycken innebär mer än att innehållet ska vara rent från socker, taurin, färg- och konserveringsämnen. Den ska vara hälsosam för dig att konsumera, men den ska även vara hälsosam för klimatet. Clean Drink är ett företag som strävar efter att minska klimatavtrycket på jorden. De anser att alla företag, oavsett storlek, har en skyldighet att göra vettiga val för miljön. Därför investerar Clean Drink kontinuerligt i nya lösningar som på olika sätt gör de mer klimateffektiva och minskar deras klimatavtryck. Till exempel:

  • Hela Clean Drinks produktion ligger i Norden vilket minskar onödiga transportsträckor
  • Deras bryggeri ligger i Finland och drivs helt fossilfritt med 30% solcellsdrift och 70% vattenkraft
  • Transporterna mellan bryggeriet och lagret går på förnybart HVO-bränsle vilket innebär 90% lägre utsläpp
  • Deras lager drivs på 100% förnybar energi via EDP-certifierade el från Vattenkraft samt vattenkraft från Luleå älv
  • De har valt att endast ha företagsbilar som går på
  • De tog under 2019 fram en ny modell på deras tråg som innebär att de inte behöver använda sig av plastemballage runt om. Detta innebär att de har en helt plastfri produktion och att de sparar in på ca 11 ton plast årligen
  • De har slutligen tagit fram den unika funktionsdrycken Clean rescued som görs på juice från räddad frukt för att minska på matsvinnet

 

Vad innehåller Clean Drink?
Clean drink bryggs på vatten från en av världens bästa sötvattenkällor enligt UNESCO och är berikad med bland annat BCAA. BCAA är grenade aminosyror. Ytterligare innehåller Clean Drink koffein. En burk på 330ml dryck innehåller 180mg koffein, 180mg motsvarar ungefär koffeinhalten i två koppar kaffe. Till sist är drycken berikad med flertalet vitaminer och mineraler, närmare bestämt 10 st olika.

Vidare till vad Clean Drink INTE innehåller. När du köper en Clean Drink kan du vara säker på att den är 100% fri från såväl alla konserveringsmedel och färgämnen som socker och taurin. Många, de allra flesta funktions- och energidrycker på marknaden innehåller en eller flera av ovannämnda ingredienser.

 

Varför ska jag välja en dryck från Clean Drink?
Clean drink är en god, kolsyrad funktionsdryck helt producerad i Norden. Den är vegansk, berikad med 10 olika vitaminer och mineraler och helt fri från konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Detta är flera goda skäl till att välja drycken. En ren funktionsdryck som ger dig energi, släcker törsten och förbättrar återhämtningen, utan att ta skada på varken din hälsa eller vår planet.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se