- 20g protein per portion
- 100% vegan
- sockerfri
- fettfri
- 82% protein
- Aspartamfri
Kombinerat med styrketräning hjälper produkten dessutom till att bygga upp en starkare muskulatur.
Vegetabiliska livsmedel innehåller var för sig oftast inte de essentiella aminosyrorna (EAA) i tillräckligt stor mängd och därför är Clear vegan protein en ypperlig produkt för att hjälpa upp proteinintaget för vegetarianer/veganer då produkten innehåller hela 40% av essentiella aminosyror (EAA) samt 16% av de grenade aminosyrorna (BCAA).
Clear vegan protein är även ett idealsikt tillskott om man som vegan tränar hårt och behöver få upp det totala proteinintaget för att maximera sin träning och återhämtning
Denna produkt fungerar självklart lika bra till alla som behöver ett tillskott av protein som dessutom smakar väldigt gott!
Näringsdeklaration:
Näringsdeklaration | Per 100 g | Per 25 g (1 portion) | DRI % |
Energi | 1 390 kJ / 330 kcal | 350 kJ / 80 kcal | |
Fett | 0 g | 0 g | |
- varav mättat fett | 0 g | 0 g | |
Kolhydrater | 0 g | 0 g | |
- varav sockerarter | 0 g | 0 g | |
Fiber | 2 g | 0,5 g | |
Protein | 82 g | 20 g | |
Salt | 0 g | 0 g |
Aminosyraprofil | Per 100 g |
Lysin | 10,8 g |
Asparaginsyra | 8,8 g |
Leucin | 8,2 g |
Alanin | 7,5 g |
Glutaminsyra | 6 g |
Glycin | 6 g |
Treonin | 5,9 g |
Prolin | 5,7 g |
Valin | 4 g |
Isoleucin | 4 g |
Serin | 3,9 g |
Tyrosin | 2,4 g |
Fenylalanin | 2,3 g |
Metionin | 1,6 g |
Arginin | 1,6 g |
Histidin | 1,5 g |
Tryptofan | 1,4 g |
Cystein | 1 g |
Ingredienser och allergener:
L-Lysin, L-asparaginsyra, L-leucin, L-alanin, L-glutaminsyra, L-glycin, L-treonin, L-prolin, L-valin, L-isoleucin, L-serin, L-tyrosin, L-fenylalanin, L-metionin, L-arginin, L-histidin, L-tryptofan, L-cystein, surhetsreglerande medel (äppelsyra), aromer, isomaltulos, inulin, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), naturligt färgämne (E160a).
Kan innehålla spår av MJÖLK, ÄGG och SOJA.
Förvaring:
Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.
Övrigt:
Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kosthållning.