Insane Labz - Kp kosttillskott online frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Insane Labz

Insane Labz är ett varumärke som sedan 2010 tillverkat kosttillskott av högsta kvalitet i din egna tillverkningsanläggning i USA. Insane Labz har ett brett produktsortiment och har allt du behöver för att lyckas på din resa mot att bli den bästa versionen av dig själv och nå dina mål. Idag finns Insane Labz i över 50 länder världen över och än fortsätter de att växa. Mest kända är de för sina Pre Workouts som är bland de bästa som finns på den svenska marknaden. Självklart hittar du dessa hos oss på Tillskottsbolaget!
Sortera efter
Insane Labz Psychotic, 35 serv.
Insane Labz Psychotic är en PWO med rejäla doser av samtliga ingredienser för att f...
399 kr
Insane Labs I am GOD Pre-Workout, 25 serv.
38
I am GOD Pre-Workout från Insane Labz. Ett kosttillskott med 9 högt doserade ingrediense...
249 kr (399 kr)


Köp kosttillskott från Insane Labz hos Tillskottsbolaget
Var, när och hur grundades Insane Labz?

År 2010 öppnade Dustin Lebleu, en liten butik i Harrison, Arkansas, USA där han var återförsäljare av diverser kosttillskott. Men det dröjde inte länge innan han kände sig missnöjd med de alternativ som fanns på marknaden för hans kunder. Och någonstans här föddes hans idé att ta saken i egna händer och tillverka egna kosttillskott! Till en början tog han fram produkter som tillverkades och hanterades av ett tredjeparts-lager och tillverkningsanläggning. Men som den perfektionist Dustin är tog det inte många år innan han tröttnade på ursäkterna, de försämrade resultaten och missade deadlinesen.

Även denna gång tog han saken i egna händer och byggde år 2014 en egen, enorm, tillverkningsanläggning i Harrison på 50 000 m2 och började tillsammans med sitt team tillverka sina egna produkter, på riktigt! Dustin står idag som grundare, ägare och VD av Insane Labz.

 

Vad är filosofin bakom Insane Labz?

Filosofin bakom Insane Labz har vuxit fram genom åren. Insane Labz startades av en, dedikerad, kille som ville förändra kosttillskotts-branschen. Idag har företaget vuxit till en stor familj, beståendes av såväl anställda som kunder. Insane Labz tror på dig och vill hjälpa dig lyckas på din resa mot en hälsosammare livsstil och bättre jag. De vill förse dig med alla kosttillskott du kan tänkas behöva för att nå dina mål, men finns även där som mentalt stöd under resans gång. De tror på samarbete, såväl inom företaget som mellan kund och anställd.

Dessutom är Insane Labz ett icke vinstdrivande företag. Något som är ytterst ovanligt, speciellt i denna bransch. Summan företaget går i vinst med går oavkortat till Carter Grace Foundation, som i sin tur förser det lilla samhället Harrison, Arkansas men även över hela nationen.

 

Hur är kvalitén på kosttillskotten från Insane Labz?

Alla Insane Labz produkter tillverkas i deras alldeles egna tillverkningsanläggning i Harrison, Arkansas, USA. Anläggningen är såväl FDA registrerad som cGMP certifierad och alla deras produkter tillverkas enligt de strängaste kvalitetsstandarderna. I anläggningen hittar vi allt från ett eget laboratorium där de testar fram smaker till produkter, ett team för forskning och utveckling, ett laboratorium för testning av produkter De kontrollerar alla delar i tillverkningsprocessen; formulering, råvaruinköp, tillverkning, testning och distribution. Detta, i kombination med noggrant utvalda råvaror och ett sammansvetsat team, producerar Insane Labz kosttillskott av högsta kvalitet.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se