Iron Gym - Kp trningsredskap online frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Iron Gym

Iron Gym är ett varumärke som specialiserat sig på träningsredskap och framför allt på redskap för hemmaträning. Deras produkter är unika och otroligt effektiva. Många gånger till och med effektivare än maskiner, tillbehör eller redskap du hittar på ett gym. Tack vare produkterna från Iron Gym kan du göra din hemmaträning både mer effektiv, rolig och mångsidig. Vill du ta din hemmaträning till nästa nivå har Iron Gym produkterna för dig!
Sortera efter
Iron Gym X-Trainer
X-Trainer är ett mångsidigt och kompakt träningsredskap som är väldigt ef...
499 kr
Kp!
Info
Iron Gym Adjustable Tube Trainer
Iron Gym® Adjustable Tube Trainer - tillverkad av premiumkvalitet & utformad för l&#...
369 kr
Iron Gym Trigger Point Roller
Iron Gym Trigger Point Roller är ett effektivt verktyg för välgörande sjä...
439 kr
Iron Gym Essential Exercise Ball 55 cm and Pump
Essential Exercise Ball 55cm and Pump från Iron Gym® är ett utmärkt träni...
249 kr


Köp Iron Gym hos Tillskottsbolaget 

När, var och hur grundades Iron Gym?

Företaget grundades redan år 2008, då i USA. Men de har sedan dess expanderat internationella och på bara några år växt och blivit ett otroligt framgångsrikt företag för träningsredskap. Idag är Iron Gym det självklara valet för många och ett varumärke som riktar sig till ALLA. Iron Gyms produkter kan användas av såväl nybörjare som atleter, unga som gamla, kvinnor som män etc.

 

Vilken var Iron Gyms första produkt?

Det första träningstillbehöret Iron Gym lanserade var deras Pull Up Bar. Detta är en stång du enkelt fäster i förslagsvis en dörrkarm. Sedan kan du utan att behöva ta dig till ett gym utföra övningar så som pull-ups och chins. Iron Gyms Pull Up Bar har sedan lansering sålts i över 30 000 000 exemplar i världen.

 

Iron Gym Adjustable Tube Trainer

En av Iron Gyms populäraste produkter är deras Tube Trainer. Detta är ett lätt och kompakt tillbehör som ger dig onödiga träningsmöjligheter. Vare sig ditt mål är att gå ner i vikt, tona dina muskler, stretcha, rehabilitera eller annat, är Iron Gym Tube Trainer ett lysande redskap. Produkten är utformad i premiumkvalité, gjord för långsiktig och intensiv användning. Exempel på övningar du kan genomföra med tillbehöret är bicepscurls, sidolyft, latsdrag med mera. Du hittar Iron Gym Adjustable Tube Trainer HÄR.

 

Vad kännetecknar produkter från Iron Gym?
Man kan ju fråga sig vad det är som gör tillbehören från Iron Gym så populära och eftertraktade. Vad kännetecknar egentligen träningstillbehören från Iron Gym? Designen på tillbehören från varumärket är stilren, enkel och tilltalande. Med denna råa design har man lyckats locka såväl kvinnliga som manliga kunder. Ytterligare något som kännetecknar tillbehören från Iron Gym är dess funktionalitet och enkelhet. Deras tillbehör är allt annat ön komplicerade och svåra att använda. Faktum är att in princip vem som helst kan hantera tillbehören! Iron Gyms produkter kan användas av såväl nybörjare som atleter, unga som gamla, kvinnor som män etc. Det finns något för alla.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se