Lohilo - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Lohilo

LOHILO är ett svenskt varumärke som sedan många år tillbaka levererat allt från kosttillskott och dryck till proteinbars och glass. De har sin grund i Växjö, men deras produkter hittar du runt om i hela Sverige, norden och Europa! Speciellt kända är LOHILO för deras glass som är fullproppad med protein och med riktigt goda smaker. Varumärkets sortiment utvecklas jämt och det kommer med jämna mellanrum ut nya, spännande produkter. Du hittar LOHILO hos oss på Tillskottsbolaget!


Köp Lohilo hos Tillskottsbolaget

När, var & hur grundades LOHILO?

LOHILO grundades redan år 1979, då som Alvestaglass AB. De öppnade då en liten glassabrik i Alvesta där de tillverkade glass i mängder. År 2009 köpte Richard Hertvig och Dan Isaksson företaget, flyttade det till Växjö och fortsatte tillverkningen av glass under namnet Alvestaglass. 2013 lanserar de ett nytt varumärke i bolaget, nämligen LOHILO. Varumärket växte snabbt och nya produkter togs fram titt som tätt. Med et bredare utbud, högre efterfrågan och grym försäljning bytte de namn på bolaget från Alvestaglass AB till Lohilo Foods AB. Idag finner vi flera olika varumärken i bolaget, där Lohilo är i toppen.

 

Än idag ligger deras glassfabrik kvar i Växjö. Varför? För att bibehålla den närproducerade aspekten och för att det helt enkelt är viktigt för de att fortsätta att driva en egen fabrik, trots dess tillväxt. Utöver fabrikerna i Växjö har de idag (2021) totalt 7 lokala lager, 1500 butiker de levererar produkter till och ett gigantiskt kontor på hela 8000m2.

 

Vad står namnet LOHILO för?

Namnet LOHILO sattes år 2013 av grundarna Richard Hertvig och Dan Isaksson. Det står för LO - carbs, HI - function, LO - addictives.

Hur är kvalitén på produkterna från LOHILO?

Något som är oerhört viktigt för LOHILO är kvalitet. De lägger stor vikt vid detta och har höga ambitioner om samtliga produkter. De jobbar konstant med att säkerställa bästa möjliga kvalitet i alla deras produkter. När du väljer LOHILO kan du vara säker på att du inte får något annat än produkter av absolut högsta kvalitet.

Vilka är de populäraste produkterna från LOHILO?

LOHILOS utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter och smaker. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

LOHILO Protein Powder

LOHILOs proteinpulver är en av deras absolut populäraste produkter! Varför? Dels för de håller en oerhört hög kvalitet, är prisvärt och lätt att använda. Men kanske framförallt för de smakar riktigt bra! Några av smakerna är Dämn good, Vanilla & White Chocolate Raspberry. De innehåller hela 21g protein och ynka 115 kcal, per servering. Ett perfekt proteinpulver för dig som vill bygga muskler och njuta av något gott att dricka! Du hittar LOHILO Protein Powder HÄR.LOHILO Shape

Ytterligare en av LOHILOs populäraste produkter är deras Shape. Shape är en måltidsersättare som du kan använda på flera olika sätt. Du kan till exempel ersätta en av dina huvudmåltider med för att gå ned i vikt eller använda det som ett näringsrikt och mättande mellanmål! Möjligheterna är många, och smakerna otroliga! Shape är rik på vitaminer och mineraler, men även protein och fettsyror. Du hittar LOHILO Shape HÄR.LOHILO Collagen Powder

Även Collagen Powder är en av LOHILOs bästsäljande produkter! Det är ett kollagenpulver beståendes av just kollagen, vilket är ett protein som finns i all vår bindväv, tex harm hud och naglar. Genom att tillföra kollagen i form av kosttillskott stärker du på så sätt ditt hår, hud och naglar, men även leder. Fördelen med detta kollagenpulvret från LOHILO är dess smak! De finns flera smaker att välja på, bland annat Raspberry och Elderflower Lemon. Du hittar LOHILO Collagen Powder HÄR.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se