Metalshake By Sweden - Kp deras produkter frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Metalshake By Sweden

Metalshake By Sweden är ett varumärke som år 2016 tog fram en shaker i stål. Till skillnad från majoriteten av shakersen på marknaden är denna tillverkad i rostfritt stål och inte plast, som annars är det vanligast materialet på shakers. Sedan lansering 2016 har Metalshake By Sweden genomgått många förändringar, bland annat har shakern utvecklats till att idag inte bara fungera som en shaker utan även lämpa sig väldigt bra till att både hålla dryck kall som varm. De har även breddat sitt sortiment och till exempel lanserat en väska perfekt lämpad för matlådor! Köp Metalshake By Swedens multifunktionella stålshaker hos oss på Tillskottsbolaget!
Sortera efter
MetalShake, 600 ml
Metalshake är en hållbar, praktisk & snygg shaker - i metall! Tack vare att den ...
349 kr
Metalshake, 900 ml
Metalshake är en hållbar, praktisk & snygg shaker - i metall! Tack vare att den ...
349 kr
Metalshake Mini Meal Prep Bag
En kylväska speciellt framtagen för dig som vill ha med dig mat när du är p...
549 kr


Köp Metalshake By Sweden hos Tillskottsbolaget
Hur fungerar shakern från Metalshake By Sweden?

Metalshake från Metalshake By Sweden finns i två storlekar, 900 ml (den hittar du HÄR) och 600 ml (den hittar du HÄR). Metakshake 600ml består av hela 6 olika komponenter; läckagefritt lock, nät, huvudbehållare, ispuck och två extra behållare. I denna kan du lägga ispucken i det översta facket, för att hålla din dryck kall, förvara kosttillskott så som proteinpulver och vitaminer/mineraler eller nycklar, smycken eller annat i extrabehållarna. Metalshake 900ml består av något mindre komponenter, 3 st. Läckagefritt lock, nät och huvudbehållare!

 

Vad har Metalshake By Sweden för vision?

När Metalshake By Sweden startades upp 2016 var deras ambition att ta fram ett mer hållbart alternativ till våra klassiska plastshakers. Redan sedan start har grundarna bakom Metakshake By Sweden velat göra skillnad och jobba emot slit och släng kulturen där man köper en plastahaker, en termos och en cooler, använder de tills de slits ut och köper sedan tre nya. De tog därför fram en plastfri shaker med alla ovannämnda funktioner! Genom en multifunktionell shaker med en unik design och oslagbar kvalitet vill Metalshake By Sweden tillhandahålla en produkt som inte bara ger mening i många år, utan även sammanhang. Vare sig du skall till stranden och vill ha med dig kallt vatten, ska till gymmet och behöver blanda din proteinshake eller ska till skogen och vill ha med varm choklad; Metalshake By Swedens metallshaker är det självklara valet!

 

Varför bör jag välja en Metalshake från Metalshake By Sweden?

Är du trött på att ha både en shaker, en cooler och en termos att bära runt på? Är du less på att slänga plastshaker efter plastshaker på grund av att de luktar illa, går sönder eller läcker? Bryr du dig om miljön, funktion och design? Då är en Metallshake från Metalshake By Sweden den perfekta shakern för dig! En shaker av rostfritt stål som håller hög kvalitet, har flertalet olika funktioner och möjligheter och som dessutom har ett bra pris. Testa en shaker från Metalshake By Sweden och märk skillnaden i din vardag!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se