Pndy - Bra produkter med goda smaker - Tillskottsbolaget
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Pändy


Pändy är ett varumärke som tar fram, tillverkar och säljer hälsosamma snacks, energidrycker och proteinbars. De tror på att snacks kan, och bör, vara en del av en hälsosam livsstil, samt att god smak och stor variation är vad som förgyller vår vardag. Med produkter från Pändy kan du enkelt sätta guldkant på vardagen och på ett hälsosamt sätt njuta av snacks, alla veckans dagar! De erbjuder bland annat jordnötssmör, godis och dryck. Kör produkter från Pändy hos oss på Tillskottsbolaget!
Sortera efter
Pndy Nutchup, 435 g
Pändy Nutchup är nötsmör i smidig klämflaska. Kommer i flera olika varian...
99 kr


Köp Pändy hos Tillskottsbolaget

Vilka är Pändys ledord?

Pändy tillverkar inte bara bra produkter utan de står för mycket bra också, framförallt står de för Smak, Livsstil och Lycka! Nedan får du en kort förklaring;

 

Smak - för Pändy går smaken alltid först, i alla deras produkter. Även hälsosammare alternativ till snacks kan, och bör, vara goda! Vägen till klicka anser Pändy går genom magen, och de kan vi inte annat än att hålla med om.

 

Livsstil - Pändy tror på att snacks både kan och bör vara en del av en hölsosam livsstil. De tror inte på korta dieter fulla av förbud, utan en livsstil, där snacks är en självklar del. Veckans alla dagar, Måndag till Söndag.

 

Lycka - Något Pändy vill få dig göra är att le! Kan de få dig att le har de lyckats! Deras produkter ser minst lika goda ut som de smakar. Ännu en anledning att välja produkter från Pändy!

 

Varför bör du välja produkter från Pändy?

Vill du leva en hälsosam, sund livsstil? Älskar du snacks? Uppskattar du goda smaker, snygga förpackningar och bra innehåll? Då bör du absolut välja produkter från Pändy att förgylla din vardag med!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se