Prime Drink - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier
Prime Drink
Prime är en serie sportdrycker, dryckesblandningar och energidrycker skapade och marknadsförda av Prime Hydration, LLC. Serien marknadsförs av YouTubers och internetpersonligheter som Logan Paul och KSI. Tillkännagivandet och lanseringen av produkten år 2022 följdes av en sociala medier-hype kopplad till dessa sociala medie-personligheter, vilka har tiotals miljoner följare sammanlagt. Produkten marknadsfördes även genom sponsoravtal inom mainstream-sport.

Vad är Prime för dryck?

Denna serie av drycker är utformad för att tillgodose behoven hos människor med aktiv livsstil, idrottare och de som letar efter en källa till vätska och energi under träning eller andra aktiviteter.
Prime-dryckerna erbjuder en kombination av vätska, elektrolyter och ibland även energi för att hjälpa till att upprätthålla hydrering och prestanda under fysisk ansträngning. De kan vara användbara både under och efter träning för att återställa förlorade elektrolyter och energi.

Finns Prime dryck i Sverige?

Ja, nu kan du äntligen hitta Prime dryck i Sverige! Tillskottsbolaget ligger alltid i framkant när det gäller produktnyheter och Prime dryck är inget undantag!

Är Prime dricka en energidryck?

Ja, Prime-drycken är en typ av energidryck. Den tillhandahåller inte bara vätska och hydrering utan också en dos energi för att hjälpa till att öka din uthållighet och prestationsförmåga under fysisk aktivitet. Energidrycker är ofta formulerade med ingredienser som koffein, vitaminer, och aminosyror som kan ge en uppiggande effekt och öka alertnessen. Det är viktigt att läsa produktetiketten noggrant för att förstå de exakta ingredienserna och egenskaperna hos Prime-drycken eller någon annan energidryck du överväger att konsumera.

Är Prime dryck bra?

Det beror på vad du är ute efter. Är du ute efter en läskande dryck som smakar gott och ger dig en rejäl enegikick så är Prime Enery Drink ett väldigt bra alternativ. Är du istället ute efter en dryck med god smak som dessutom är nyttig och återställer din vätskebalans så är Prime Hydration ett väldigt bra alternativ. Med det sagt beror det på vid vilket tillfälle du tänkt konsumera drycken och vad du vill få ut av din dryck - samannfattningvis så är Prime dryck bra!

Vad är speciellt med Prime?

Det speciella med Prime-drycken ligger i dess kombination av egenskaper och marknadsföring. Här är några faktorer som har gjort Prime-drycken unik:
 1. Marknadsföring med Influencers: Prime-drycken marknadsfördes av populära YouTubers och internetpersonligheter som Logan Paul och KSI. Deras enorma följarskaror skapade en sociala medier-hype kring produkten och hjälpte till att bygga upp ett stort intresse.
 2. Variation av Produkter: Prime erbjuder en variation av produkter, inklusive sportdrycker, dryckesblandningar och energidrycker. Detta gör att konsumenter kan hitta alternativ som passar deras specifika behov och smakpreferenser.
 3. Aktiv Livsstil: Produkterna är främst riktade mot personer med en aktiv livsstil, inklusive idrottare och de som tränar regelbundet. De är utformade för att hjälpa till med hydrering, återhämtning och energiförstärkning under och efter fysisk aktivitet.
 4. Strategiska Sponsringar: Prime har också valt att marknadsföra sig genom sponsoravtal inom mainstream-sport. Detta har bidragit till att öka exponeringen av produkten och knyta varumärket till idrottsvärlden.
 5. Hype och Efterfrågan: Den initiala lanseringen av produkten skapade en sociala medier-hype kopplad till de kända personligheterna som marknadsförde den. Detta ledde till ökad efterfrågan och nyfikenhet kring Prime-drycken.

 6. Vad är skillnaden på de oilka Prime dryckerna?

  Prime är sportdrycker, energidrycker och dryckesblandningar. Sportdryckerna, beskrivna av tillverkaren som "vätskebalanserande drycker" består av 10 procent kokosvatten och innehåller elektrolyter, B-vitaminer och BCAA-aminosyror. Denna version av produkten inte har tillsatt socker eller koffein och innehåller cirka 20 kalorier per flaska. Den är sötad med acesulfamkalium och sukralos, precis som många andra sockerfria drycker.

  Smakerna på sportdryckerna inkluderar Blue Raspberry, Grape, Ice Pop, Lemonade, Lemon Lime, Meta Moon, Orange, Strawberry Watermelon, Tropical Punch, samt en begränsad utgåva exklusiv för Storbritannien med smaken "KSI," som är apelsin-mangosmak.

  Energidrycken, som lanserades år 2023, innehåller 200 mg koffein. Prime Energy delar flera smaker med sin motsvarighet inom sportdrycker. Smaker av Prime Energy inkluderar Blue Raspberry, Ice Pop, Lemon Lime, Orange Mango, Strawberry Watermlelon och Tropical Punch.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se