Pro Brands - Kp deras kosttillskott frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Pro Brands

Pro Brands är ett svenskt varumärke som sedan 2009 har tagit fram dryck och livsmedel. Mest kända är de för sina funktionsdrycker, däribland AloeVera drycken och deras BCAA dryck. Genom att tillverka välsmakande produkter, till bra priser, har Pro Brands verkligen lyckats. Utöver dryck har Pro Brands även tagit fram bland annat proteinbars, brustabletter och kosttillskott i form av bland annat Collagen, Whey protein och Creatine. Idag hittar du dess produkter i såväl våra lokala matvarubutiker som hos oss på Tillskottsbolaget.
Sortera efter
Pro Brands Rehydrate, 20 brustabletter
Vätskeersättning i brustabletter från Pro Brands! Perfekt för varma dagar elle...
29 kr
Pro Brands Multivitamin, 20 brustabletter
Smidiga och välsmakande brustabletter som ger dig ett komplett tillskott av vitaminer.
19 kr
Pro Brands Vitamin C, 20 brustabletter
Smidig och välsmakade brustablett med en rejäl mängd C-vitamin. Finns dessutom i fl...
19 kr
Pro Brands Big Bite, 45 g
ProteinPro Big Bite är en lyxig och krämig proteinbar med 17 gram protein och inget till...
19 kr
24 x Pro Brands Big Bite, 45 g
34
Mixa en låda av Big Bites! ProteinPro Big Bite är en lyxig och krämig proteinbar me...
299 kr (456 kr)

Köp Pro Brands hos Tillskottsbolaget

Var, när och hur grundades Pro Brands?
Bakom varumärket Pro Brands hittar vi bolaget vid namn First Class Brands (FCB). FCB grundades år 2009 i Lund i södra Sverige och är ett bolag under konstant utveckling och tillväxt. Utöver Pro Brands ligger bolaget även bakom varumärken så som Aloes, Healthy co. och Wolverine. Gemensamt för dessa varumärken är att samtliga fokuserar på funktionella produkter.

Affärsidén bakom FCB och deras varumärke Pro Brands bygger på att ”identifiera produkter/ produktkategorier som visar en positiv trend med en kraftig tillväxtpotential bland få men starka aktörer. Genom detta tillvägagångssätt kan FCB ta fram ”rätt” produkter och skapa ett alternativ till en ”storsäljare”, med godare smak, mer säljande design och bättre pris” - First Class Brands Of Sweden.

Pro Brands, likt flera andra av FCBs varumärken, har grundats från grundarnas egna intressen. Till de hör bland annat träning, crossfit, hälsa och kost till. Än idag drivs bolaget av grundarna, som fortfarande sitter på ett litet kontor i Lund. Där sköts såväl produktutveckling och marknadsföring som crossfit-träning och förberedelser.

Vilken är Pro Brands vision?
Varumärkets vision har varit tydlig sedan start; de vill bli ett ledande varumärke inom livsmedel som fokuserar på hälsa och välbefinnande. Priset vill de hålla lågt, utan att tumma på kvalitén. Alla skall ha råd att konsumera såväl nyttigt som gott!

Vilka är de populäraste produkterna från Pro Brands?
Pro Brands och hela FCBs utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Pro Brands Big Bite
    En av Pro Brands absolut populäraste produkter är deras proteinbar vid namn Big Bite. Big Bite är en lyxig, stor och krämig proteinbar med grymt bra innehåll. En proteinbar innehåller hela 17 gram protein och 0 gram tillsatt socker! En perfekt proteinbar för dig som tränar och/eller vill leva hälsosamt, men även för dig som bara är sugen på något got helt enkelt. Vad gäller smaker kommer Pro Brands Big Bite i flertalet smaker, bland annat Cookies & Cream och peanut & Toffee. Du hittar Pro Brands Big Bite HÄR.

  2. Pro Brands Brustabletter
    En av Pro Brands populäraste produkter är deras brustabletter av olika slag. Det finns 3 olika varianter; Rehydrate, Multivitamin och Vitamin C. I toppen hittar vi deras multivitamin brustablett i smaken Orange. Detta är smidiga och välsmakande brustabletter som du enkelt löser i vatten och dricker. Perfekt för dig som har svårt att svälja tabletter eller av annan anledning hellre dricker dina vitaminer. Du hittar Pro Brands Multivitamin HÄR.

  3. Pro Brands Mini Bites
    År 2020 lanserade Pro Brands en av deras största hits; deras mini bites. Det är en otroligt god liten bar som är ett perfekt alternativ för dig som vill undvika choklad och annat godis. En krispig yta och en slät kräm på insidan; en perfekt godisbar. Dessutom till extremt bra pris! Du hittar Pro Brands Mini Bites HÄR.

 

Varför bör jag välja produkter från Pro Brands?

Pro Brands vision har sedan start varit att produkterna de tar fram skall kunna konsumeras av ALL, oavsett hur ens ekonomi ser ut. Varken proteinbars, kosttillskott eller funktionsdryck skall kosta skjortan. Ytterligare en viktig punkt för Pro Brands är smaken på deras produkter. Inte nog med att produkterna skall vara prisvärda, de siktar även högt vad gäller smak. Tack vare den långa tid och energi teamet lägger ned på att ta fram goda smaker, så smakar deras produkter även fantastiskt. Vill du äta, dricka och leva hälsosamt och gott, utan att det skall ha en negativ påverkan på din ekonomi? Då är Pro brands det självklara valet för dig.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se