Red Bull - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier
Red Bull
Red Bull är en energidryck som sedan mitten på 80-talet uppskattats bland såväl atleter och toppidrottare, som studenter och lastbilschaufförer. Vid lansering var Red Bull Energy Drink världens första energidryck, idag har den vuxit sig stor över hela världen och är numera inte bara den första, utan kanske även den populäraste. Med sockerfria och kalorifria alternativ har drycken även vuxit sig stor inom fitness och idrott. Självklart hittar du Red Bull Energy Drink hos oss på Tillskottsbolaget!


Köp Red Bull hos Tillskottsbolaget
Hur grundades Red Bull?

Red Bull grundades i mitten på 1980-talet av Dietrich Mateschitz i Österrike. Red Bull är en energidryck, inspirerad av funktionsdrycker från fjärran östern. När Dietrich lanserade Red Bull Energy Drink den 1:a April 1987 lanserade han inte bara en ny produkt och ett unikt marknadsföringskoncept utan även en helt ny produktkategori; energidryck. En produktkategori som sedan dess vuxit sig enormt stor över hela världen.

 

Red Bull ger dig vingar
Red Bull Energy Drink känner vi mest igen som en energi dryck. Men faktum är att Red Bull är mycket mer än de. Sedan lanseringen på 1980-talet har företagets slagord varit solklara; Redbull ger dig vingar, livar upp kropp & sinne och ger vingar till människor och idéer. Ord vi hört och sett i både deras reklamfilmer och på deras energidrycker. Sedan start har företagets vision varit större än att ”bara” ta fram en energidryck. De vill hjälpa människor utvecklas och ta sig framåt. Det är det som drivit de framåt enda sedan 1987 och kommer fortsätta göra i framtiden. Idag anordnar de till exempel event inom exempelvis rally, e-sport, snowboarding och skidhopp. Red Bull Energy Drink har nu blivit långt mycket mer än bara världens första energidryck.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se