Rehband - Kp deras trningsutrustning frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier
Rehband
Rehband är ett varumärke som med över 60 års medicinsk kompetens och erfarenhet, medicinsk forskning och insikt i sportvärlden vet vad som krävs för att hjälpa Dig nå Din fulla potential för en aktiv, hälsosam livsstil. Rehband tillverkar innovativa, slitstarka och mångsidiga produkter som möter behov inom rehabilitering, återhämtning och skadeförebyggande träning. Samtliga av deras produkter designas i Sverige, produceras i Europa och säljs i över 50 länder runt om i världen. Oavsett om du utövar golf, löpning eller tyngdlyftning har Rehband produkter som hjälper dig med din träning. Köp din utrustning och tillbehör från Rehband hos oss på Tillskottsbolaget!
Sortera efter
Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm, black
Rehband RX Shin/Calf Sleeve 5mm; ett skydd som ger support, kompression och värme till vaden ...
299 kr
Rehband RX Knee Sleeve 3 mm, black
RX Knee Sleeve 3mm; ett lättare knäskydd som passar utmärkt för atleter och mo...
249 kr
Rehband RX Knee Sleeve 7 mm, black
Rehband RX Knee Sleeve 7mm; ett knäskydd som ger ett tätt stöd till knät. Perf...
349 kr
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm, black
Rehband RX Knee Sleeve 5mm; ett knäskydd som passar utmärkt för träning och ak...
299 kr
Rehband RX Elbow Sleeve 5 mm, black
RX Elbow Sleeve från Rehband; ett armbågsstöd som både skyddar, förbä...
299 kr

Köp Rehband hos Tillskottsbolaget
Vad har Rehband för vision?
Rehband har sedan start gjort en enorm utveckling och än är den inte slut. Rehband har ett brett sortiment av stöd och skydd som täcker majoriteten av alla behov i sportvärlden och en aktiv livsstil. De strävar mot att fortsätta i samma riktning, täcka fler behov inom såväl idrotten som fritiden. De vill att deras produkter skall vara för alla, vare sig du är amatör eller elitidrottare, ung eller gammal, tränar hårt eller inte alls. Oavsett vad ditt mål är vill Rehband hjälpa dig på vägen, hjälpa dig känna dig stark, återhämta dig och öka din uthållighet.

Hur är kvalitén på produkterna från Rehband?
Alla Rehbands produkter är utvecklade genom en omfattande forskning och ingen del har lämpats åt slumpen. Därav kan du som kund förvänta dig högsta möjliga funktion, kvalitet och även design. Bakom dessa innovativa produkter gömmer sig ett målinriktat forskningsteam och textilingenjörer. Fokus läggs på varenda del av varje enskild produkt och allt från färgval till material diskuteras noggrant. Designas gör produkterna i Sverige och produceras gör de i Rehbands alldeles egna europeiska fabriker. Tack vare alla dessa faktorer designar, utvecklar och producerar Rehband marknadsledande, slitstarka, multifunktionella produkter som skapar de ultimata förutsättningarna för dig och din träning.

Vilka är de populäraste produkterna från Pro Supps?
Pro Supps utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Rehband RX Knee Sleeve
    En av Rehbands populäraste produkter är deras knäskydd RX Knee Steve som finns i flertalet olika såväl storlekar som tjocklekar, allt för att du skall hitta ett knäskydd perfekt anpassat efter dig! RX Knee Sleeve från Rehband är utvecklat med en unik anatomisk utformning som gör det möjligt för ditt knä att på ett säkert sätt röra sig fritt. Den kombinerar stabilisering, kompression och värme för att öka din prestation och minska din skaderisk. RX Knee Sleeve kan till exempel användas vid förebyggande och/eller rehabilitering av tex löparknä eller andra knäskador, ge ett fysiskt och metalt stöd vid träning och guider kroppen till korrekta rörelser. Som sagt finns RX Knee Sleeve i flertalet tjocklekar men du hittar den populära Rehband RX Knee Sleeve 5mm HÄR.

  2. Rehband RX Elbow Sleeve 5 mm
    Ytterligare en populär produkt från Rehband är deras armbågsstöd RX Elbow Sleeve 5 mm. Detta armbågsstöd klassificeras som en medicinsk produkt och såväl förebygger som rehabiliterar exempelvis tennisarmbåge, golfarmbåge, inflammation och överbelastning i armbågen. Med RX Elbow Sleeve får du utlopp för full rörlighet tack vare dess unika design med en anatomisk passform som stabiliserar utan att begränsa. Den passar perfekt för styrketräning, tyngdlyftning, functional training med mera. Kompressionen i armbågsstödet förebygger skador och underlättar kroppens användning av muskelminnet. Du hittar Rehband RX Elbow Sleeve 5 mm HÄR.

  3. Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm
    För den som önskar support, kompression och värme till vaden och skenbenet är Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm perfekt! Skyddet ökar din blodcirkulation, avlastar trycket och förbättrar muskelkoordinationen. Den har en hög slitstyrka och är utvecklad för att maximera din träning och rehabilitering. Till exempel kan Shin & Calf Sleeve användas för att motverka skrapsår vid tyngdlyftning, accelerera din återhämtning och förebygga/rehabilitera en överansträngs mjukvävnad i skenbenet. Känner du lät smärta från muskelspänningar/muskelslitningar kan Shin & Calf Sleeve även hjälpa lindra detta. Du hittar Rehband Shin & Calf Sleeve 5 mm HÄR.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se