Scandinavian Nutrition - Kp deras kosttillskott frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Scandinavian Nutrition

Scandinavian Nutrition är ett varumärke inom kosttillskott och sportnäring som tillverkar högkvalitativa, mestadels veganska produkter. Som man kan hinta på namnet är det ett Svenskt varumärke som fokuserar på att använda skandinaviska produkter i deras kosttillskott. Grundarna bakom företaget har stor erfarenhet av kosttillskott och vet vad folk vill ha när det kommer till såväl smak som innehåll. Med veganska och svensktillverkade bland annat gainers, proteinpulver och Pre Workouts har de satt ett avtryck på marknaden för sportnäring. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du Scandinavian Nutritions populära kosttillskott.


Köp Scandinavian Nutrition hos Tillskottsbolaget

Hur är kvalitén på produkterna från Scandinavian Nutrition?

Samtliga av produkterna från Scandinavian Nutrition såväl tas fram som produceras i en tillverkningsanläggning i Sverige. Detta innebär bland annat att de produceras under godkända förhållanden samt att du som konsument kan vara säker på att du verkligen får vad du betalar för. Utöver att Scandinavian Nutrition lägger stor vikt på sin tillverkning och framställning av sina kosttillskott bryr de sig även till stor del om innehållet. De använder skandinaviska ingredienser i sina produkter och till större delen även veganska råvaror. Detta innebär dels en rad hälsofördelar, men även fördelar för miljön.

 

Vilka är de populäraste produkterna från Scandinavian Nutrition?

  1. Scandinavian Nutrition Vegan Mass
    En av Scandinavian Nutritions populäraste produkter är deras växtbaserade gainer vid namn Scandinavian Nutrition Vegan Mass. Detta är en gainer för viktuppgång och muskeltillväxt som ger hela 500 kalorier per servering. Proteinet kommer från ärtor och ris, utöver de innehåller denna gainer bland annat maltodextrin, BCAA och dextros. Vegan Mass kommer i flera olika goda smaker, bland annat vanilj och choklad. Är ditt mål att gå upp i vikt och öka i muskelmassa är Vegan Mass från Scandinavian Nutrition en perfekt produkt för dig! Du hittar Scandinavian Nutrition Vegan Mass 3000g HÄR.

  2. Scandinavian Nutrition Challenger
    Ytterligare en av Scandinavian Nutritions populäraste produkter är deras PWO Challenger. Challenger är en Pre Workout produkt beståendes av 6 ingredienser; Beta-Alanin, L-Citrullin, Taurin, Koffein, Tyrosin och Siberisk ginseng. Koffeinhalten ligger på 250mg per skopa; det vill säga att du får väldigt bra med energi i endast en skopa. En burk räcker till 40 servings och du har flera olika goda smaker att välja mellan. Scandinavian Nutrition Challenger är den perfekta PWOn för dig som söker en enklare Pre Workout produkt med få, väl doserade ingredienser. Du hittar Scandinavian Nutrition Challenger HÄR.

  3. Scandinavian Nutrition Amino Stack
    Amino Stack från Scandinavian Nutrition är en aminosyraprodukt med över 9 gram EAA per skopa. Den innehåller hela 10 olika essentiella aminosyror och är dessutom tillverkad i Sverige. Vill du ha en kvalitativ EAA, som smakar gott och dessutom är svensktillverkad är Amino Stack från Scandinavian Nutrition en produkt för dig! Amino Stack kan med fördel drickas under eller efter träning, men även utspritt under dagen för att fylla på med EAA. Du hittar Scandinavian Nutrition Amino Stack HÄR.

 

Varför bör jag välja kosttillskott från Scandinavian Nutrition?

Vill du ha närproducerade kosttillskott, tillverkade i Sverige med råvaror från skandinavien? Är du kanske vegan eller äter en växtbaserad kost och är ute efter kosttillskott med veganvänliga ingredienser? Eller vill du kanske bara ha produkter från ett pålitligt varumärke, vars produkter både smakar och gör gott? Då kan Scandinavian Nutrition vara ett varumärke för dig! Att äta växtbasert har flertalet fördelar, även när det kommer till kosttillskott. Att dessutom använda produkter vars ingredienser kommer från skandinavien har även de stora såväl hälso- som miljöfördelar.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se