Kp Star Nutrition Ultimate Shred hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Star Nutrition Ultimate Shred, 90 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Viktminskning / Fettfrbrnnare hos Tillskottsbolaget (STAR7684666)
Star Nutrition Ultimate Shred, 90 caps
Star Nutrition Ultimate Shred, 90 caps

Star Nutrition Ultimate Shred, 90 caps

Artnr: STAR7684666
Ultimate Shred är ett kosttillskott från Star Nutrition i produktkategorin fettförbrännare. En avancerad sammansättning i en produkt för dig som är dedikerad de bästa resultaten.
Detta r ett obligatoriskt flt:
Detta r ett obligatoriskt flt: !
Detta r ett obligatoriskt flt:
Detta r ett obligatoriskt flt:
 
Lgg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillflligt slut

Fri frakt ver 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Pong p alla dina kp!
Ultimate Shred är ett kosttillskott från Star Nutrition i produktkategorin fettförbrännare. En avancerad sammansättning i en produkt för dig som är dedikerad de bästa resultaten.

Andra kpte ven

Produktinformation

Ultimate Shred är ett kosttillskott från Star Nutrition i produktkategorin fettförbrännare. En avancerad sammansättning i en produkt för dig som är dedikerad de bästa resultaten.

  • Tillhör produktkategorin fettförbrännare
  • Krom för blodsocker
  • Kolin för fettomsättning
  • Mycket avancerad produkt

Det är med hjälp av ett kaloriunderskott och en god kost du kommer att få bäst resultat med din deff eller viktminskning. Ultimate Shred är utvecklad för att vara ett komplement till din träning och kost och Star Nutrition har valt att inte hålla igen när det gäller vad denna produkt innehåller.

Ultimate Shape är en komplex produkt där innehållet är väl genomtänkt. Denna produkt innehåller bland annat krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer samt kolin som bidrar till normal fettomsättning. Detta kombineras med bland annat koffein.

Star Nutrition har inte valt ingredienser på ren slump utan har selekterat ut ingredienser som håller en mycket hög kvalitet. Detta återspeglas bland annat i valet av VitaCholine™ som källa till kolin och Capsimax™ som källa till capsaicin.

Den dagliga doseringen är 2 – kapslar.  Du väljer själv om du vill ta alla kapslar på en gång vilket många väljer att göra innan träning, eller om du vill dela upp intaget över dagen. Då denna produkt innehåller koffein så är det inte rekommenderat att ta den sista kapseln för nära sänggående då detta kan störa sömnen.

 

Antal doser per förpackning: 30 – 45 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 – 3 kapslar per dag. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller koffein (200 mg - 300 mg per servering). Rekommenderas ej för barn och gravida.

Innehåll:

1 kapsel

3 kapslar

Coffea robusta

250 mg

750 mg

- varav klorogensyra

125 mg

375 mg

VitaCholine™

100,5 mg

301,5 mg

- varav kolin

41,7 mg

125 mg

Camellia sinensis

100 mg

300 mg

- varav koffein

7 mg

21 mg

- varav polyfenoler

95 mg

285 mg

- varav katekiner

70 mg

210 mg

- varav epigallokatechingallat (EGCG)

45 mg

135 mg

Koffein

88 mg

264 mg

Citrus paradisi

40 mg

120 mg

- varav flavonoider

18 mg

54 mg

CapsiMax™

25 mg

75 mg

DL-Fenylalanin

25 mg

75 mg

L-Tyrosin

16,6 g

49,8 mg

Piper nigrum .

0,5 mg

1,5 mg

- varav piperin

0,48 mg

1,4 mg

Ingredienser och allergener:  Extrakt av grönt kaffe [Coffea robusta] (klorogensyra 50%, koffein 2%), kapsel (bovint gelatin), VitaCholine™ kolinbitartrat, extrakt av grönt te [Camellia sinensis] (95% polyfenoler, varav: katechiner 70%, varav: epigallokatechingallat 45%, koffein 7%), koffein, extrakt av grapefrukt [Citrus paradisi] (45% flavonodier), DL-fenylalanin, CapsiMax™ extrakt av cayennefrukt [Capsicum annuum], klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), L-tyrosin, fuktighetsbevarande medel (vit mineralolja), extrakt av svartpeppar [Piper nigrum] (95% piperin).

Recensioner
Betyg
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 1
Betyg
Nedan kan du betygstta p en skala frn 0-5. Om du vill kan du ven skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsndare.
Du har satt ett omdme p denna produkt.
Reuben
2023-06-15
Omdme 5 av 5
Redan frn frsta dosen knde jag en omedelbar kick av energi och fokus. Det var som om min kropp fick en ny niv av drivkraft och motivation. Den hgoktaniga blandningen av ingredienser i Ultimate Shred r verkligen en game-changer nr det gller att maximera prestationen och brnna fett samtidigt.

En sak som verkligen skiljer Ultimate Shred frn konkurrenterna r dess unika frmga att hlla aptiten i schack. Jag knde mig mtt lngre och hade frre stsug efter att ha tagit denna fantastiska produkt. Det gjorde det mycket lttare att hlla mig till min kost och undvika frestelser
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du fr alltid din bestllning fraktfritt nr du handlar fr ver 500kr. Handlar du fr under 500kr s kostar frakten endast 59kr (beroende p vilket fraktstt du vljer i kassan). Din bestllning levereras till nrmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. vlja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalstten har n?gra extra avgifter och du kan dessutom vlja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Pong p dina kp.

Hos oss fr du alltid pong p alla dina kp - dessa pong kan du sedan anvnda fr att kpa nya produkter. Genom att samla pong kan du f upp till 5% terbring p allt du handlar - med andra ord lnar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och trningstillbehr hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Star Nutrition Ultimate Creatine, 90 caps
Öka i styrka och explosivitet med Ultimate Creatine, lättdoserat kreatintillskott fr...
269 kr
Kp!
Info
Chained Nutrition Ripped Hardcore, 90 caps
Ripped Hardcore är ett kosttillskott från Chained Nutrition. Den överlägset me...
299 kr
Kp!
Info
Chained Nutrition Epic Muscle, 40 caps
20
Chained Nutritions Epic Muscle är en potent muskelökare beståendes av två bevi...
279 kr (349 kr)
Kp!
Info
Chained Nutrition BCAA Hardcore, 264 g
21
BCAA Hardcore har länge varit och fortsätter att vara många atleters självklar...
189 kr (239 kr)
Sportlab Synephrine Boost, 100 tabs
13
Synephrine Boost från Sportlab i produktkategorin fettförbrännare. Med rent oc...
129 kr (149 kr)
Kp!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se