Swanson Health Products - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Swanson Health Products

Swanson Health Products (SHP) är ett ledande varumärke i USA. Företaget har sedan 1969 försett konsumenter med prisvärda, högkvalitativa vitaminer och kosttillskott.
Startat av Leland Swanson har SHP under de senaste 50 åren vuxit från ett litet familjeägt företag till en världsledare inom lågkostnadsprodukter för naturlig hälsa.
Sortera efter
Swanson Full Spectrum Lion's Mane Mushroom, 500 mg, 60 caps
33
Swanson Lion's Mane är ett extrakt av svampen Lion's Mane (Hericium erinaceus) i full spektrum.
199 kr (299 kr)
Kp!
Info
Swanson Shilajit Extract, 100 mg, 30 caps
Swanson Shilajit Extrakt innehåller shilajit, en fundamental substans inom ayruvedisk traditi...
299 kr
Kp!
Info
Swanson Turkey Tail Mushroom, 120 caps
Turkey Tail Mushroom från Swanson är ett högkvalitativt extrakt av Sidenticka (Cori...
349 kr
Kp!
Info
Swanson Cordyceps 600 mg, 120 caps
Swanson Cordyceps innehåller ett fullspektrum extrakt av den kinesiska svampen cordyceps, med...
229 kr
Kp!
Info
Swanson Shilajit Extract, 400 mg, 60 caps
Shilajit extract är ett kosttillskott från Swanson som innehåller 400mg Shilajit pe...
499 kr
Kp!
Info
Swanson Reishi Mushroom Extract, 500 mg, 90 caps
Reishi Mushroom Extract från Swanson är ett högdoserat extrakt av svampen reishi so...
249 kr
Kp!
Info
Swanson Bergamot Extract, 500 mg, 30 caps
Swanson Bergamot Extract är ett högdoserat kosttillskott av Bergamot.
229 kr
Kp!
Info
Swanson Full Spectrum Chaga Mushroom, 400 mg, 60 caps
Full Spectrum Chaga Mushroom är ett kosttillskott från Swanson som innehåller 400mg...
229 kr
Kp!
Info

För Swanson är kvalitet i fokus.

Kvalitet. Värde. Pris. Detta är ledande principer hos Swanson Health Products. Sedan 1969 har Swanson spridit välbefinnande till världen med kvalitetstillskotten till bästa pris. Allt börjar med att erbjuda endast högkvalitativa produkter tillverkade med överlägsna ingredienser. Swanson kontrollerar produkterna från koncept till kapsel för att ge dig hälsoprodukter du kan lita på. När du köper en Swanson-produkt vet du att du får det allra bästa. Swanson deltar också i granskningar av ConsumerLab.com och andra oberoende organisationer för att säkerställa högsta kvalitet och bästa värde inom hälsa och näringstillskott.

Endast de finaste ingredienserna.

För att producera högkvalitativa tillskott väljer Swanson endast de renaste ingredienserna på marknaden. Swanson samarbetar med seriösa utvecklare och tillverkare som har bevisat sin förmåga att uppfylla dessa stränga standarder för kvalitetsproduktion, renhet och styrka.
Alla ingredienser som används i Swanson-märkta tillskott kräver dokumentation från leverantören, inklusive ett analyscertifikat, vilket säkerställer att de uppfyller Swansons produktspecifikationer. Ingredienser testas vid olika stadier genom produktionsprocessen för att verifiera renhet och effekt. Alla färdiga produkter inspekteras av kvalitetskontrollspecialister och testas för renhet av oberoende tredjeparts-laboratorier för att säkerställa att varje tillskott innehåller exakt det som anges på etiketten.
Produkterna överensstämmer med de mest uppdaterade tillverkningsteknologierna, vilket säkerställer maximal närhet till naturen och naturliga ingredienser, hög renhet i produktionen, säkerhet och effektivitet.
Alla produkter som finns på Tillskottsbolaget är redan importerade och registrerade i Europa.

Hur Swanson startade:

Leland Swanson blev introducerad till kosttillskott redan på 1950-talet när han märkte att hans golfsving inte var lika skarp som han förväntade sig. Detta ledde honom till att börja studera ämnet och delta i olika hälsoföreläsningar, där han inspirerades av pionjärer som Paul Bragg och Adelle Davis. Efter en tid som regelbunden användare av olika vitaminer och kosttillskott, bestämde sig Leland för att testa marknaden själv.
Han beställde 5000 E-vitaminkapslar från en tillverkare i Ohio, USA, och annonserade sedan sina kosttillskott i Cappers Weekly Magazine under familjenamnet Swanson. Det dröjde inte länge innan han började skicka ut små egna kataloger till potentiella kunder, och 1972 öppnade han sin första hälsokostbutik i Fargo.

Denna entreprenörsanda genomsyrar Swanson, och det var också sonen Lee Swanson, företagets första anställda och senare ägare under 1990-talet, som kom på idén att lansera Swansons egen e-handel redan 1995. Framgången på nätet ledde till en explosiv tillväxt, och företaget öppnade distributionscenter på båda amerikanska kusterna för att kunna leverera snabbt och effektivt till sina kunder.
Från början 1969 har Swansons löfte varit att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser. Alla råvaror genomgår noggrann granskning och testas för renhet och styrka under flera tillverkningssteg. Slutligen kontrolleras produkterna av oberoende laboratorier innan de når marknaden för att säkerställa säkerhet och effektivitet.
Idag är Swanson ett världsledande varumärke inom kosttillskott som erbjuder vetenskapligt grundade produkter och sysselsätter ett stort antal människor. Det är historien om hur svenskättlingen Swanson, som emigrerade från Sverige till USA, förverkligade 'The American Dream'.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se