Kp Trigger Point Therapy trningsredskap frn Tillskottsbolaget
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Trigger Point Therapy
Trigger Point Therapy är ett varumärke som tar fram, tillverkar & levererar träningsredskap speciellt framtagna för att använda till triggerpunktsmassage. Trigger Points är det engelska namnet för triggerpunkter, med hjälp av redskapen från Trigger Point Therapy kan du enkelt massera på dina triggerpunkter och på så sätt mindre muskelvärk och smärta på de ställena där små knutar bildats. Trigger Point Therapy erbjuder flertalet olika träningsredskap, allt från mindre bollar till större rollers. Köp dina träningsredskap från Trigger Point Therapy hos oss på Tillskottsbolaget.

Sortera efter
Trigger Point Grid, svart
Använd Trigger Point GRID för att massera kroppens mjuka vävnad!
469 kr
Kp!
Info
Trigger Grid STK Foamroller
Trigger Grid STK Foamroller – Den nya generationens foamroller från Trigger Grid ä...
400 kr
Kp!
Info
Trigger Point GRID X
Trigger Point GRID X - Klassiska Trigger Point Grid men i extra fast och hållbar modell, desi...
513 kr
Kp!
Info
Trigger Grid STKX Foamroller
Trigger Grid STKX Foamroller – En ny foamroller från Trigger Grid som är lite h...
456 kr

Hur använder man Trigger Point Therapy’s rollers?

Trigger Point Therapy har flera olika former av så kallade Trigger Rollers, Fram Rollers, eller som Trigger Point valt att kalla de; Grids. Det är kort och gott mönstrade skumgummirullar du kan använda för att stretcha eller massera dina muskler eller specifika triggerpunkter. Du kan till exempel använda en Trigger Point Grid för att massera & släppa på spänningar i rygg och baksida lår. Du lägger dig helt enkelt på rollern och rullar sakna fram och tillbaka.

 

Hur fungerar Trigger Points produkter?

När man utför triggerpunktsmassage för att bli av med triggerpunkter och komma djupt ner i muskulaturen kan det vara fördelaktigt att använda ett eller flera olika redskap, detta för att kunna komma djupare ned i muskeln samt undvika slitage på händerna. Med hjälp av Trigger Points produkter sparar du på dina händer men gör även behandlingen mer effektiv, bekväm och djupare! 

 

Hur får man bort triggerpunkter?

Det finns flertalet sätt att behandla triggerpunkter & muskelknutor. Ett alternativ är att gå på massage eller specifik triggerpunktsbehandling, men du kan även bli kvitt dina problem hemma, själv! Genom att använda träningsredskap från Trigger Point Therapy kan du själv utföra triggerpunktsmassage. Till exempel kan du använda en av Trigger Point Therapy’s massagebollar! Med en sådan kan du lägga dig på bollen för att ge ett tryck på muskeln och få den att slappna av, till exempel om du har ont i en muskel på ryggen.

 

Fungerar trigger-punkts bollar?

De olika bollarna från Trigger Point Therapy är utmärkta redskap för att maximera triggerpunktsmassagen! Genom att använda en massageboll kan du dels lättare komma åt mindre områden men även minska smärtan i muskeln avsevärt samtidigt som du främjar leder och rörlighet.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se