Kp Vitaprana Iron, 20 mg, 100 caps hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Vitaprana Iron, 25 mg, 110 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Mineraler / Jrn hos Tillskottsbolaget (VITAPRANA653)
Vitaprana Iron, 25 mg, 110 caps
Vitaprana Iron, 25 mg, 110 caps

Vitaprana Iron, 25 mg, 110 caps

Artnr: VITAPRANA653
Iron 25 mg är ett veganskt kosttillskott från Vitaprana som kombinerar järn från två källor med hög biotillgänglighet med vitamin C som ökar upptaget av järn. En förpackning räcker i hela 110 dagar.
149 kr
:
: !
:
:
 
Lgg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillflligt slut

Fri frakt ver 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Pong p alla dina kp!
Iron 25 mg är ett veganskt kosttillskott från Vitaprana som kombinerar järn från två källor med hög biotillgänglighet med vitamin C som ökar upptaget av järn. En förpackning räcker i hela 110 dagar.

Andra kpte ljven

Produktinformation

Järn är ett viktigt mineral som bidrar till att minska trötthet och utmattning, normal blodbildning och normal syretransport i kroppen. Iron 25 mg från Vitaprana ger 25 mg järn per kapsel. Med järn i två olika former tillsammans med vitamin C från bland annat acerolakörsbär för att öka upptaget av järn.

 

  • 25 mg järn per kapsel
  • Med vitamin C
  • Förbättrat upptag av järn
  • Räcker i 110 dagar
  • Kapsel av pullulan

Järn från maten

Kroppen innehåller inte mer än 2,5 – 3,5 g järn men det märks snabbt om man har för lite. Järn är ett mycket viktigt mineral som kroppen behöver för att sköta vissa funktioner där det omedelbart märks om det inte finns tillräckliga mängder.


Järn finns i vegetabilier men järn från växtriket är ofta komplexbundet vilket innebär att det sitter ihop med andra ämnen vilket gör det mycket svårt för kroppen att ta upp detta järn. Vår främsta källa till järn är därför animalier.
Ett tillskott gör det mycket enkelt att säkerställa att kroppen får det järn den behöver varje dag.


Trötthet och utmattning

Järn spelar en mycket viktig roll för normal bildning av röda blodkroppar men även för att syretransporten i kroppen ska fungera normalt. Järn bidrar även till att minska trötthet och utmattning och spelar en viktig roll för ett normalt fungerande immunförsvar.


Vitamin C för ännu bättre upptag

Iron 25 mg från Vitaprana använder sig av två olika varianter av järn. Dessa är järnbisglycinat och järnglukonat. Båda källorna har veganskt ursprung och en hög biotillgänglighet och kan med lätthet tas upp av kroppen men för att bättra på upptaget ytterligare så har Vitaprana adderat vitamin C.


Vitamin C är bevisat att det förbättrar absorptionen av järn. I dessa kapslar finns det rent vitamin C i form av askorbinsyra vilket kombineras med naturligt vitamin C från acerolakörsbär.


Tas gärna tillsammans med mat

Järn tas alltid bäst i samband med måltid. Detta kan förbättra upptaget samtidigt som det ofta är snällare mot matsmältningen. Vilken måltid du tar den dagliga kapseln med är upp till dig. En förpackning räcker i hela 110 dagar.

Antal doser per förpackning: 110 st.


Rekommenderad daglig dos: Tag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.


Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Innehåll:

1 kapsel

DRI % *

Järn

25 mg

179

Vitamin C

100 mg

125

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser och allergener:

Järn (järnbisglycinat, järnglukonat), vitamin C (askorbinsyra, acerolakörsbärsextrakt), kapsel (pullulan), rismjöl, klumpförebyggande medel, klumpförebyggande medel (fettsyror från MCT-olja).

Kan innehålla spår av MJÖLK.

Recensioner
Betyg
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Betyg
Nedan kan du betygstta p en skala frn 0-5. Om du vill kan du ven skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsndare.

Den hr produkten har inga recensioner.

Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du fr alltid din bestllning fraktfritt nr du handlar fr ver 500kr. Handlar du fr under 500kr s kostar frakten endast 59kr (beroende p vilket fraktstt du vljer i kassan). Din bestllning levereras till nrmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. vlja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalstten har n?gra extra avgifter och du kan dessutom vlja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Pong p dina kp.

Hos oss fr du alltid pong p alla dina kp - dessa pong kan du sedan anvnda fr att kpa nya produkter. Genom att samla pong kan du f upp till 5% terbring p allt du handlar - med andra ord lnar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och trningstillbehr hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Goodlife Deluxe Proteinbar, 60 g
Goodlife Deluxe är lyxig proteinbar med ett högt proteininnehåll och lågt sock...
25 kr
NOCCO FOCUS, 330 ml
NOCCO FOCUS är en populär energidryck berikad med koffein och vitaminer, den är ...
25 kr
SOLID Nutrition BLACK LINE INTRA, 1000 g
50
Prestera på topp under hela träningspasset, med SOLID Nutrition Black Line INTRA! En Int...
275 kr (549 kr)
SOLID Nutrition Whey, 750 g
20
Vårt mest sålda proteinpulver! Högkvalitativt, proteinrikt och dessutom tillverkat ...
199 kr (249 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE PRE, 440 g
33
Ta din träning till nästa nivå med SOLID Black Line PRE! PWO:n för dig som vil...
299 kr (449 kr)
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se