Kp Vitaprana NAD+, 30 caps hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Vitaprana NAD+, 30 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Hlsokost / Antioxidanter hos Tillskottsbolaget (VITAPRANA6572)
Vitaprana NAD+, 30 caps
Vitaprana NAD+, 30 caps

Vitaprana NAD+, 30 caps

Artnr: VITAPRANA6572
NAD+ är ett kosttillskott från Vitaprana med 300 mg nikotinamidadenindinukleotid per kapsel. Kapseln är syraresistent för att klara passagen genom magsäcken och innehåller inga onödiga tillsatser.
:
: !
:
:
 
Lgg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillflligt slut

Fri frakt ver 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Pong p alla dina kp!
NAD+ är ett kosttillskott från Vitaprana med 300 mg nikotinamidadenindinukleotid per kapsel. Kapseln är syraresistent för att klara passagen genom magsäcken och innehåller inga onödiga tillsatser.

Andra kpte ljven

Produktinformation

Nikotinamidadenindinukleotid är ett ämne kroppen bildar med hjälp av nikotinamidribosid. Det är en naturligt förekommande molekyl i våra celler där den är central för vår ämnesomsättning. Med ålder sjunker mängden NAD+ i cellerna. NAD+ från Vitaprana ger 300 mg ren nikotinamidadenindinukleotid per kapsel. Kapslarna är utvecklade för att inte lösas upp i magen utan senare i tarmen.  

  • 300 mg NAD+ 
  • Behöver inte omvandlas 
  • I syraresistent kapsel 
  • Inga onödiga tillsatser 
  • Räcker i 15 - 30 dagar 

Ren NAD+ som inte behöver omvandlas 

Nikotinamidadenindinukleotid, eller NAD+, finns i alla våra celler i våra mitokondrier. NAD+ är av stor vikt för att kroppen ska kunna omvandla maten vi äter till energi. Kroppen kan använda nikotinamidribosid för att bilda NAD+ men det är även möjligt att gå förbi detta steg och i stället ge kroppen rent NAD+ vilket du gör med NAD+ från Vitaprana.  

Kroppen använder sig av NAD+ dygnet runt. Dessvärre så sjunker kroppens nivåer av NAD+ med stigande ålder. Det är därför av intresse att ge kroppen extra nikotinamidadenindinukleotid för att motverka denna naturliga förlust.  

Syraresistent kapsel för bättre upptag 

NAD+ är en känslig molekyl som lätt förstörs av olika faktorer. En sådan är magsaft som håller ett mycket lågt pH och därför kan förstöra ämnet. Vitaprana kommer runt detta problem genom att använda sig av en syraresistent kapsel. 

Denna kapsel kan stå emot magsaftens frätande egenskaper och den löses i stället upp av matspjälkningsenzymer i tunntarmen. Det aktiva ämnet överlever därför passagen genom magen vilket leder till ett långt mer effektivt upptag.  

En ren produkt utan onödigt innehåll 

NAD+ från Vitaprana håller en exceptionellt hög kvalitet. Genom ett aktivt val av en mycket bra råvara och genom att undvika tillsatser så är detta en mycket ren produkt. Den innehåller endast tre ingredienser och det är nikotinamidadenindinukleotid, kapselskal i form av cellulosa och lite rispulver för att kapslarna ska få rätt fyllnadsgrad.  
 
NAD+ är ett utmärkt val för dig som söker ett rent och naturligt tillskott och vill slippa onödiga tillsatser.  

1 månads användning 

En förpackning räcker i 15 - 30 dagar men detta är ett tillskott som kan användas under mycket längre tid än så. Kapslarna kan tas både med och utan mat. Väljer du att ta den dagliga dosen med mat är det rekommenderat att ta den innan maten för att kapseln lättare ska kunna passera magsäcken till tarmen. 
 
NAD+ kommer i en återvinningsbar förpackning där burk sortera som plast och lock som metall.  

Antal doser per förpackning: 15 - 30 st. 

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 – 2 kapslar dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. 

Innehåll: 

1 kapsel 

2 kapslar 

Nikotinamidadenindinukleotid 

300 mg 

600 mg 

Ingredienser och allergener:  

NAD (nikotinamidadenindinukleotid), rispulver, kapsel (syraresistent HPMC). 

Kan innehålla spår av mjölk. 

Förvaring:  

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning. 

Övrig information: 

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. 

 

Recensioner
Betyg
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Betyg
Nedan kan du betygstta p en skala frn 0-5. Om du vill kan du ven skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsndare.

Den hr produkten har inga recensioner.

Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du fr alltid din bestllning fraktfritt nr du handlar fr ver 500kr. Handlar du fr under 500kr s kostar frakten endast 59kr (beroende p vilket fraktstt du vljer i kassan). Din bestllning levereras till nrmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. vlja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalstten har n?gra extra avgifter och du kan dessutom vlja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Pong p dina kp.

Hos oss fr du alltid pong p alla dina kp - dessa pong kan du sedan anvnda fr att kpa nya produkter. Genom att samla pong kan du f upp till 5% terbring p allt du handlar - med andra ord lnar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och trningstillbehr hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

SOLID Nutrition Whey, 750 g
Vårt mest sålda proteinpulver! Högkvalitativt, proteinrikt och dessutom tillverkat ...
249 kr
SOLID Nutrition Casein, 750 g
100% micellärt kasein med utsökta smaker! Dessutom tillverkat i Sverige, på svenska...
269 kr
SOLID Nutrition EAA, 350 g
EAA av absolut högsta kvalitet - tillverkad av svenska råvaror som dessutom är vega...
279 kr
Tillskottsbolaget Shaker, 700 ml
Snygg, robust & rymlig shaker av hög kvalitet! Perfekt att blanda till exempel PWO, amino...
49 kr
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
ISOLATE är ett vassleproteinisolat med extremt hög proteinhalt som dessutom är lakt...
349 kr
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se