Vitargo - Kp deras produkter frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Vitargo

Vitargo är ett Svenskt varumärke med patent på den välkända vitargokolhydreten. Företaget grundades i Kalmar under 1900-talet och har sedan dess vuxit till att idag vara det självklara valet för de flesta elitatleter. Det som skiljer Vitargo från övriga kosttillskottskolhydrater är att den har 80 % snabbare magtömningshastighet och 70 % snabbare glykogeninlagring i muskulaturen. Detta gör att du får ett snabbare energiupptag och fyllda glykogendepåer, samt att du slipper magont och illamående, som många andra sportdrycker annars kan ge. Vitargo har ett brett produktsortiment och självklart hittar du majoriteten hos oss på Tillskottsbolaget!
Sortera efter
Vitargo Electrolyte, 2 kg
19
Electrolyte från Vitargo innehåller snabba och lättsmälta kolhydrater i form a...
499 kr (619 kr)
Vitargo Pure, 2 kg
17
Vitargo® är en glutenfri unik patenterad kolhydrat, speciellt utvecklad för att ge ...
479 kr (579 kr)
Kp!
Info
Vitargo Carboloader, 2 kg
17
Vitargo Carboloader – kolhydratladdning på ett mycket effektivt sätt! Denna kolhyd...
499 kr (599 kr)
Vitargo Electrolyte, 5 kg
20
Electrolyte från Vitargo innehåller snabba och lättsmälta kolhydrater i form a...
1199 kr (1499 kr)
Vitargo POST, 2 kg
8
Tränar du mycket? Och hårt? Här är återhämtningsdrycken för dig...
599 kr (649 kr)
Vitargo Electrolyte Portionspse, 70 g (Citrus)
26
Electrolyte från Vitargo innehåller snabba och lättsmälta kolhydrater i form a...
29 kr (39 kr)
Kp!
Info
Vitargo Carboloader Portionspse, 75 g (Orange)
26
Vitargo Carboloader är framtagen för att vara en ren och skär produkt ämnat f&...
29 kr (39 kr)
Kp!
Info
20 x Vitargo Electrolyte, 70 g (Citrus)
36
Electrolyte från Vitargo innehåller snabba och lättsmälta kolhydrater i form a...
499 kr (780 kr)
Vitargo Carboloader, 5 kg
14
Vitargo Carboloader – kolhydratladdning på ett mycket effektivt sätt! Gluten- och ...
1199 kr (1399 kr)
Vitargo Carboloader, 1 kg (Orange)
Denna kolhydratladdare med den gigantiskt stora Vitargokolhydraten har revolutionerat området...
349 kr
Vitargo Electrolyte, 700 g (Citrus)
Vitargo Electrolyte – förmodligen världens effektivaste sportdryck! Electrolyte fr...
329 kr
Vitargo Pure, 700 g
Vitargo® är en glutenfri unik patenterad kolhydrat, speciellt utvecklad för att ge ...
319 kr
Kp!
Info
Vitargo +Creatine, 1 kg
Vitargo+Creatine är en unik blandning av den unika, patenterade kolhydraten Vitargo® och...
349 kr
18 x Vitargo Carboloader, 75 g (Orange)
36
Vitargo Carboloader – kolhydratladdning på ett mycket effektivt sätt! Gluten- och ...
449 kr (702 kr)
Vitargo Gel koffein, 45 g
Återfå energi med Vitargo! Smidig gel som är uppiggand och god i smaken!
33 kr
Vitargo Professional, 1 kg
29
Vitargo Professional togs fram för elitidrottare, och endast elitidrottarna hade tillgån...
249 kr (349 kr)
Vitargo Performance Bar, 65 g
Energibaren som är perfekt vid långa fyspass och som återhämtning! Ett smidigt...
29 kr
Vitargo Endurance Fuel, 1 kg
Vitargo Endurance Fuel är en optimerad sportdryck med kolhydratblandningen två delar Vit...
329 kr


Köp Vitargo hos Tillskottsbolaget

Var, när och hur grundades Vitargo?
År 1993 i Kalmar grundade Tomas Gustavsson företaget Energikakan AB. Efter en lång tid som elit-triathlet på 80- och 90-talet visste Tomas precis vad det innebär att utsätta sin kropp för extrem påfrestningar. Tomas saknade en sportdryck som faktiskt fungerar och gör skillnad i prestation och återhämtning, utan att orsaka magproblem och en plötslig energikrasch. Så han tog helt enkelt saken i egna händer. 1995 grundade han Energikakan AB och stärkelsemolekylen de tagit fram fick namnet Vitargo. Den första produkten var Vitargo Carboloader men sortimentet utökades efterhand med Vitargo +Electrolyte och Vitargo +Protein. Sedan dess har han tillsammans med Jeanette Blomster och Johan Walldén levererat sportdryck till elitatleter. Varumärket är under ständig utveckling och idag används kolhydraten i över 65 länder världen över.

 

Vad är Vitargo?

Vitargo är en unik kolhydrat som är speciellt framtaget just efter elitidrottares önskemål. Till skillnad från andra kosttillskottskolhydrater, så som maltodextrin och dextros, är Vitargokolhydraten 70% snabbare i glykogeninlagringen. Inte nog med det passerar den även 80% snabbare genom magsäcken ner till tarmen. Detta bidrar till en snabbare återhämtning. Bekvämare mage och välfyllda glykogendepåer på snabbast möjliga vis. Allt för att du skall kunna prestera som bäst! Du kan läsa mer om snabba kolhydrater, så som maltodextrin och dextros HÄR.

 

Hur är kvalitén på produkterna från Vitargo?

Den unika kolhydraten Vitargo, som ingår i alla Vitargos produkter, är en patenterad kolhydrat av oerhört hög kvalité. Vitargos orginalprodukter är alla säkra och effektiva kosttillskott. Ett bevis på detta är de publicerade studierna från bland annat Karolinska institutet som sedan 1999 visat på Vitargos fördelar. Det var bland annat i en studie år 1999 som det visade sig att Vitargo återlagrar muskelglykogen i muskeln 70% snabbare ön andra kolhydratsdrycker på marknaden. En studie som slog såväl kosttillskottsbranschen som vetenskapen med häpnad.

Tack vare en patenterad kolhydrat, flertalet studier och många år i branschen kan du vara säker på att Vitargos produkter är kvalitativa.

 

Vitargo Sportdryck

Vitargo erbjuder flera olika sorters sportdrycker. Först har vi Vitargo +Electrolyte. Ren vitargo med tillsatt elektrolyter för att säkerställa mineralbalansen i kroppen och bland annat motverka muskelkramp. Elektrolyter är salter och i Vitargo-Electrolyte hittar vi Magnesium, Kalcium, Kalium och Natrium. Produkten finns i flertaket olika storlekar, allt från portionspåsar till 5kg hinkar! Du hittar Vitargo +Electrolyte HÄR.

 

Ytterligare en variant är Vitargo Professional, som är en specialdesignad sportdryck för de mest högpresterande idrottararna. Utöver Vitargo innehåller denna produkt även grenade aminosyror, mineraler och koffein. Du hittar Vitargo Professional HÄR.

Vitargo Kolhydrater

Utöver sportdryckerna erbjuder Vitargo även Vitargokolhydraten i sin rena form, utan några som helst tillsatser. Den smaklösa varianten heter Pure och den med smak heter Carboloader. Båda är oerhört populära att använda vid blandning av sin alldeles egna sportdryck! Vitargo Pure lämpar sig även väldigt bra tillsammans med proteinpulver. Här kan du då själv bestämma mängden kolhydrater kontra protein och ta fram den ultimata återhämtningsdrycken för Dig. Du hittar Vitargo Pure HÄR och Vitargo Carboloader HÄR.

 

Vitargo Bars

Har du inte möjlighet att blanda en sportdryck, eller föredrar att äta något framför att dricka? Då finns det Vitargo bars! De erbjuder 2 sorters energibars du kan äta före och/eller under aktivitet och två proteinbars du med fördel äter efter avslutad aktivitet, träning eller tävling. Du hittar Vitargo Performance Bar HÄR.

Vitargo Gel

Likt Vitargos bar är deras gel en perfekt produkt att ha med sig när möjligheten att blanda en sportdryck inte finns. Vitargo Gel är en 45 g lättflytande gel innehållandes kolhydratkällorna Vitargo, Trehalos, Isomaltulose och mineral, samt 50 mg koffein! Finns i flertalet goda smaker. Du hittar Vitargo Gel HÄR.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se