Kp 5% Nutrition Immune Defender, 120 caps hos | Tillskottsbola
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Hlsokost / Immunfrsvar hos Tillskottsbolaget (FIVE6539)
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps

5% Nutrition Immune Defender, 120 caps

Artnr: FIVE6539
5% Nutrition Immune Defender kombinerar vitaminer, mineraler, örter och kraftfulla näringsämnen för att skapa den mest omfattande immunhälsoprodukten på marknaden.
:
: !
:
:
 

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillflligt slut

Fri frakt ver 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Pong p alla dina kp!
5% Nutrition Immune Defender kombinerar vitaminer, mineraler, örter och kraftfulla näringsämnen för att skapa den mest omfattande immunhälsoprodukten på marknaden.

Andra kpte ven

Produktinformation
5% Nutrition Immune Defender kombinerar vitaminer, mineraler, örter och kraftfulla näringsämnen för att skapa den mest omfattande immunhälsoprodukten på marknaden

Oavsett om du är en kroppsbyggare, kraftlyftare eller bara vill vara så hälsosam som möjligt, så får du det optimala skyddet med 5% Nutrition Immune Defender.

Ta en titt på dessa ingredienser:

Vitamin C - 1000 mg - C-vitamin är det vitamin människor vänder sig till när det gäller immunsupport, och med goda skäl; det är en potent antioxidant som är viktig för ett hälsosamt immunsystem. Många företag använder 500 mg eller till och med 250 mg, men inte 5% Nutrition. De gav den en kraftig dos på 1 g.

Vitamin D3 - 125 mcg - Du kanske inte tänker på D-vitamin när det gäller immunhälsa. Du hittar den dock i Immune Defender för ett specifikt syfte. Vita blodkroppar är en av de viktigaste komponenterna i ditt immunsystem. D-vitamin stödjer immunförsvarets egenskaper hos vita blodkroppar. Dessutom kan D-vitaminbrist leda till luftvägsinfektioner. Brist kan vara ett problem under vissa tider på året, till exempel på vintern. Dessutom tillbringar många människor inte mycket tid i solen längre, vilket också kan orsaka betydande brist. Detta innebär att D-vitamin i en avancerad immunprodukt bör vara en primär ingrediens.

Zinkcitrat - 30 mg - Zink är en viktig spårmineral som har många fördelar. Forskning tyder på att det kan hjälpa till att förkorta förkylningar samt skydda mot luftvägsinfektioner. En zinkbrist försvagar hela immunförsvaret. Vanligtvis absorberas zink inte bra av kroppen, därför måste den kombineras med en annan förening. Medan det finns flera former är zinkcitrat en av de bästa formerna av immunstöd.

Elderberry Fruit Extract - 500mg - Denna ingrediens är en vanlig och effektiv förkylnings- och influensaingrediens. Det är en medicinalväxt som vanligtvis används för att bekämpa infektioner, såsom bronkit, bihåleinflammation, influensa och förkylning. Bären innehåller mycket antioxidanter, flavonoider, polyfenoler och vitaminer. Inte konstigt att det är en så populär immunförstärkare.

Reishi Mushroom - 400 mg - Detta är en medicinsk svamp som har en lång historia av användning för att förbättra immunförsvaret, minska stress och hjälper till att minska trötthet.

Echinacea - 250 mg - Denna ört är en vanlig förkylnings- och influensaingrediens som effektivt kan stödja immunhälsa och hjälpa kroppen att bekämpa luftvägsinfektioner. Ingen effektiv immunformel bör vara utan den.

Gurkmejapulver - 105 mg - Gurkmeja kan ha en positiv inverkan på immunsystemets hälsa och funktion. Ett sätt att göra detta på är genom att stödja hälsan hos vita blodkroppar. Det betyder att gurkmeja fungerar synergistiskt med D-vitamin.

Olive Leaf Extract - 50 mg - Olivblad innehåller en aktiv ingrediens som kallas oleuropein. Denna aktiva ingrediens har visat sig kunna ha starka antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper. Det finns i Immun Defender på grund av dess antimikrobiella och antivirala fördelar som kan hjälpa till att bekämpa luftvägsinfektioner.

N-Acetyl L-Cystein - 50 mg - N-Acetyl L-Cystein främjar antioxidantproduktion genom att öka mängden glutation i kroppen, en av de mest effektiva kända antioxidanterna. Glutation kan stödja immunhälsan och bekämpa oxidativ stress. Dessutom kan det hjälpa till att minska cellskador.

Ginger Root Extract - 50 mg - Många tänker på ingefära som en lättnad för magbesvär eller till och med ett krydda för mat. Ingefära stödjer dock även normal immunhälsa mycket väl.

Luktfritt vitlöksextrakt 4: 1 - 25 mg - Vitlök är en av de mest populära immunförstärkarna. Många människor tar vitlök när de upplever de minsta förkylnings- eller influensasymptomen. Det kan stödja immunhälsa genom att binda till förkylnings- och influensadrivare och förstöra dem. Det fungerar också bra med zink för att främja den allmänna immunhälsan. Naturligtvis används bara den bästa luktfria vitlöken.

_______________________________________

5% Nutrition Immune Defender, 120 caps
Rekommenderad användning: tag 4 kapslar
Antal doseringar per burk: 30

Näringsinformation  Per servering (4 kapslar)%RDI
Vitamin C (askorbinsyra) 1000mg 1111%
Vitamin D125mcg625%
Zink (zinkcitrat)30mg 273%
Fläderbär extrakt500mg *
Reishi svamp 400mg *
Echinacea Extrakt 4:1250mg *
Gurkmeja105mg *
Oliv extrakt   50mg *
N-Acetyl L-Cysteine50mg *
Ingefära rot extrakt 50mg *
Vitlöksextrakt 4:125mg *

                                                      
%RDI beräknat på en 2000 kalorier diet
*%RDI ej fastställt

 

Ingredienser: askorbinsyra, Fläderbär extrakt, Reishi svamp, Echinacea Extrakt, Gurkmeja, Oliv extrakt, N-Acetyl L-Cysteine, Ingefära rot extrakt, zinkcitrat, Vitlöksextrakt, Vitamin D

Ö
vriga ingredienser: gelatin (kapsel), rismjöl. Magnesiumstearat, kiseldioxid

 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

Recensioner
Betyg
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 2
Betyg
Nedan kan du betygstta p en skala frn 0-5. Om du vill kan du ven skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsndare.
Du har satt ett omdme p denna produkt.
dennis virtanen
2022-04-25
Omdme 5 av 5
Riktigt bra kraft i denna produkt.
Jesper
2022-02-27
Omdme 5 av 5
Stabil och plitlig produkt. Speciellt i dessa tider d vrt immunfrsvar r vrt viktigaste skyddsnt.
Har ordentliga mngder av det viktigaste ingredienserna som behvs fr att strka immunfrsvaret. Tar alltid tv kapslar morgon och kvll.
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du fr alltid din bestllning fraktfritt nr du handlar fr ver 500kr. Handlar du fr under 500kr s kostar frakten endast 59kr (beroende p vilket fraktstt du vljer i kassan). Din bestllning levereras till nrmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. vlja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalstten har n?gra extra avgifter och du kan dessutom vlja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Pong p dina kp.

Hos oss fr du alltid pong p alla dina kp - dessa pong kan du sedan anvnda fr att kpa nya produkter. Genom att samla pong kan du f upp till 5% terbring p allt du handlar - med andra ord lnar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och trningstillbehr hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

SOLID Nutrition Whey, 750 g
Vårt mest sålda proteinpulver! Högkvalitativt, proteinrikt och dessutom tillverkat ...
249 kr
SOLID Nutrition Casein, 750 g
26
100% micellärt kasein med utsökta smaker! Dessutom tillverkat i Sverige, på svenska...
199 kr (269 kr)
Tillskottsbolaget Shaker, 700 ml
Snygg, robust & rymlig shaker av hög kvalitet! Perfekt att blanda till exempel PWO, amino...
49 kr
SOLID Nutrition EAA, 350 g
EAA av absolut högsta kvalitet - tillverkad av svenska råvaror som dessutom är vega...
279 kr
SOLID Nutrition Isolate, 750 g
ISOLATE är ett vassleproteinisolat med extremt hög proteinhalt som dessutom är lakt...
349 kr
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se