Köp 5% Nutrition Immune Defender, 120 caps hos | Tillskottsbola
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Hälsokost / Immunförsvar hos Tillskottsbolaget (FIVE6539)
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps
5% Nutrition Immune Defender, 120 caps

5% Nutrition Immune Defender, 120 caps

5% Nutrition Immune Defender, 120 caps

Artnr: FIVE6539
5% Nutrition Immune Defender kombinerar vitaminer, mineraler, örter och kraftfulla näringsämnen för att skapa den mest omfattande immunhälsoprodukten på marknaden.
Artnr: FIVE6539
Betyg på 5% Nutrition Immune Defender, 120 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Hälsokost / Immunförsvar hos Tillskottsbolaget
449 kr / 225 kr
Betyg på 5% Nutrition Immune Defender, 120 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Hälsokost / Immunförsvar hos Tillskottsbolaget
Antal: 
Lägg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!
Fri frakt över 500kr!
Bonusprodukter i kassan!
Poäng på alla dina köp!
5% Nutrition Immune Defender kombinerar vitaminer, mineraler, örter och kraftfulla näringsämnen för att skapa den mest omfattande immunhälsoprodukten på marknaden.

Se fler varor

Produktinformation
Oavsett om du är en kroppsbyggare, kraftlyftare eller bara vill vara så hälsosam som möjligt, så får du det optimala skyddet med 5% Nutrition Immune Defender.

Ta en titt på dessa ingredienser:

Vitamin C - 1000 mg - C-vitamin är det vitamin människor vänder sig till när det gäller immunsupport, och med goda skäl; det är en potent antioxidant som är viktig för ett hälsosamt immunsystem. Många företag använder 500 mg eller till och med 250 mg, men inte 5% Nutrition. De gav den en kraftig dos på 1 g.

Vitamin D3 - 125 mcg - Du kanske inte tänker på D-vitamin när det gäller immunhälsa. Du hittar den dock i Immune Defender för ett specifikt syfte. Vita blodkroppar är en av de viktigaste komponenterna i ditt immunsystem. D-vitamin stöder immunförsvarets egenskaper hos vita blodkroppar. Dessutom kan D-vitaminbrist leda till luftvägsinfektioner. Brist kan vara ett problem under vissa tider på året, till exempel på vintern. Dessutom tillbringar många människor inte mycket tid i solen längre, vilket också kan orsaka betydande brist. Detta innebär att D-vitamin i en avancerad immunprodukt bör vara en primär ingrediens.

Zinkcitrat - 30 mg - Zink är ett viktigt spårmineral som har många fördelar. Forskning tyder på att det kan hjälpa till att förkorta förkylningar samt skydda mot luftvägsinfektioner. En zinkbrist försvagar hela immunförsvaret. Vanligtvis absorberas zink inte bra av kroppen, därför måste den kombineras med en annan förening. Medan det finns flera former är zinkcitrat en av de bästa formerna av immunstöd.

Elderberry Fruit Extract - 500mg - Denna ingrediens är en vanlig och effektiv förkylnings- och influensaingrediens. Det är en medicinalväxt som vanligtvis används för att bekämpa infektioner, såsom bronkit, bihåleinflammation, influensa och förkylning. Bären innehåller mycket antioxidanter, flavonoider, polyfenoler och vitaminer. Inte konstigt att det är en så populär immunförstärkare.

Reishi Mushroom - 400 mg - Detta är en medicinsk svamp som har en lång historia av användning för att förbättra immunförsvaret, minska stress och hjälper till att minska trötthet.

Echinacea - 250 mg - Denna ört är en vanlig förkylnings- och influensaingrediens som effektivt stöder immunhälsa och hjälper kroppen att bekämpa luftvägsinfektioner. Ingen effektiv immunformel bör vara utan den.

Gurkmejapulver - 105 mg - Gurkmeja har en positiv inverkan på immunsystemets hälsa och funktion. Ett sätt att göra detta på är genom att stödja hälsan hos vita blodkroppar. Det betyder att gurkmeja fungerar synergistiskt med D-vitamin.

Olive Leaf Extract - 50 mg - Olive leaf innehåller en aktiv ingrediens som kallas oleuropein. Denna aktiva ingrediens har starka antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper. Det finns i Immun Defender på grund av dess antimikrobiella och antivirala fördelar som kan hjälpa till att bekämpa luftvägsinfektioner.

N-Acetyl L-Cystein - 50 mg - N-Acetyl L-Cystein främjar antioxidantproduktion genom att öka mängden glutation i kroppen, en av de mest effektiva kända antioxidanterna. Glutation stöder immunhälsan och bekämpar också oxidativ stress. Dessutom kan det hjälpa till att minska cellskador.

Ginger Root Extract - 50 mg - Många tänker på ingefära som en lättnad för magbesvär eller till och med ett krydda för mat. Ingefära stöder dock också normal immunhälsa mycket väl.

Luktfritt vitlöksextrakt 4: 1 - 25 mg - Vitlök är en av de mest populära immunförstärkarna. Många människor tar vitlök när de upplever de minsta förkylnings- eller influensasymptomen. Det stöder immunhälsa genom att binda till förkylnings- och influensadrivare och förstöra dem. Det fungerar också bra med zink för att främja den allmänna immunhälsan. Naturligtvis används bara den bästa luktfria vitlöken.

5% Nutrition Immune Defender, 120 caps
Rekommenderad användning: tag 4 kapslar
Antal doseringar per burk: 30

Näringsinformation                         Per servering (37g)                             %RDI          
Vitamin C (askorbinsyra)                     1,000mg                 1111%
Vitamin D                                         125mcg                  625%

Zink (zinkcitrat)                                  30mg                     273%

Fläderbär extrakt                               500mg                    *

Reishi svamp                                    400mg                    *

Echinacea Extrakt 4:1                        250mg                    *

Gurkmeja                                          105mg                    *

Oliv extrakt                                       50mg                     *
N-Acetyl L-Cysteine                                                        50mg                     *

Ingefära rot extrakt                                                         50mg                     *

Vitlöksextrakt 4:1                               25mg                     *

                                                      
%RDI beräknat på en 2000 kalorier diet
*%RDI ej fastställt

 

Ingredienser: askorbinsyra, Fläderbär extrakt, Reishi svamp, Echinacea Extrakt, Gurkmeja, Oliv extrakt, N-Acetyl L-Cysteine, Ingefära rot extrakt, zinkcitrat, Vitlöksextrakt, Vitamin D

Ö
vriga ingredienser: gelatin (kapsel), rismjöl. Magnesiumstearat, kiseldioxid

 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

Recensioner
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du får alltid din beställning fraktfritt när du handlar för över 500 kr. Handlar du för under 500 kr så kostar frakten endast 49 kr. Din beställning levereras till närmsta postombud och levereras av PostNord.

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med Klarna. Du kan t.ex. välja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalsätten har några extra avgifter och du kan dessutom välja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Poäng på dina köp.

Hos oss får du alltid poäng på alla dina köp - dessa poäng kan du sedan använda för att köpa nya produkter
Genom att samla poäng kan du få upp till 5% återbäring på allt du handlar - med andra ord lönar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och träningstillbehör hos oss!

Andra köpte även

Lenny & Larry´s The Complete Cookie, 113 g
Lenny & Larry The Complete Cookie är goda proteinkakor som är fria från bå...
25 kr
Monster Energy, 500 ml
Monster Energy Ultra är en sockerfri funtionell dryck som blivit populär över hela ...
25 kr
Universal Nutrition Animal Stak, 21 packs
Mycket effektiv och populär testosteron- och tillväxthormon-boostande produkt. Till skil...
549 kr
Köp!
Info
Vitargo Electrolyte Portionspåse, 70 g (Citrus)
29
Vitargo Electrolyte – förmodligen världens effektivaste sportdryck! Gluten- och so...
25 kr (35 kr)
Köp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.