Veganska Proteinbars - Kp bars frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Veganska proteinbars

Proteinbars är ett ett perfekt mellanmål som är både gott, smidigt och proteinrikt! Du kan med fördel även äta de innan eller efter träning, för att få energi och maximera muskeltillväxt. Dock kan det vara svårt att i djungeln av alla proteinbars se vilka som är veganska och inte. Här har vi därför samlat alla växtbaserade proteinbars så du enkelt kan hitta en god vegansk bar! Fördelen med veganska proteinbars är att de mättar och ger energi, samtidigt som de smakar gott och inte innehåller några animaliska produkter. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett brett utbud av vegansk proteinbars!
Lenny & Larrys The Complete Cookie, 113 g
Proteinkaka med hela 16g protein och 6 gram kostfiber per kaka. Innehåller endast vegetabilis...
25 kr
Barebells Vegan Protein Bar, 55 g
Barebells veganska, utsökta proteinbar; fullproppad med protein och god smak, helt utan anima...
25 kr
12 x Barebells Vegan Protein Bar, 55 g (Chocolate Dough)
7
Fynda en hel låda av Barebells veganska, utsökta proteinbar; fullproppad med protein och...
279 kr (300 kr)
12 x Barebells Vegan Protein Bar, 55 g (Salty Peanut)
7
Fynda en hel låda av Barebells veganska, utsökta proteinbar; fullproppad med protein och...
279 kr (300 kr)
12 x Barebells Vegan Protein Bar, 55 g (Hazelnut & Nougat)
7
Fynda en hel låda av Barebells veganska, utsökta proteinbar; fullproppad med protein och...
279 kr (300 kr)


Köp veganska proteinbars hos Tillskottsbolaget

 

När kan man äta en vegansk proteinbar?

En vegansk proteiner kan du äta när som helst! Oavsett om du vill toppa din gröt med en tärnad bar, äta en som mellanmål mellan dina måltider, är sugen på något sött på kvällen eller vill optimera din återhämtning efter träningspasset. Veganska proteinbars stillar både sötsug, hunger och eventuella dippar i energi. En väldigt populär vegansk proteinbar är Barebells VEGAN proteinbar som innehåller hela 15 gram protein, inget tillsatt socker och smakar väldigt bra! Du hittar Barebells VEGAN proteinbar HÄR.

 

För att kunna prestera på topp under träningspasset och även få ut så mycket som möjligt av passet är det viktigt att man förser kroppen med energi såväl innan som efteråt. Att äta en god, proteinrik och energirik vegansk proteinbar innan träningspasset kan maximera din prestationsförmåga och ge dig de bästa möjliga förutsättningar att prestera på topp. En vegansk proteinbar innehåller, som namnet avslöjar, en stor del protein men även en viss mängd kolhydrater. Kolhydraterna ger dig energi inför passet och proteinet maximerar din muskeluppbyggnaden. Därför är det ytterst lämpligt att äta en vegansk proteinbar direkt efter träningspasset, för att på så sätt snabbt förse musklerna med energi.

 

Är veganska proteinbars enbart för veganer?

Vegansk proteinbars må ätas främst av personer som är veganer eller av annan anledning äter en växtbaserad kost, men faktum är att även du som inte är vegan med fördel kan avnjuta en god vegansk proteinbar! En vegansk proteinbar har inte bara ett bra näringsinnehåll utan smakar även väldigt gott. Går du ofta och småäter och har ett stort sötsug? Då kan en vegansk proteinbar som mellanmål någon gång ibland vara en bra idé för att hålla blodsockret på en bra nivå och energidepåerna påfyllda! Veganska proteinbars har ofta också en väldigt bra storlek och går lätt att ta med dig i väskan eller jackfickan.

 

Populärt är även att toppa exempelvis gröt, pannkakor eller annat gott med en skivad eller tärnad vegansk proteinbar. Det ger textur till exempelvis gröt som annars kan bli ganska tråkig och ensidig i konsistensen, då kan bitar av en vegansk proteinbar lyxa till frukosten eller mellanmålet!

Vad innehåller veganska proteinbars?

En ”vanlig” proteinbar är ofta gjord på mjölk, mjölkprotein och/eller vassleprotein, med andra ord animaliska råvaror. En vegansk proteinbar däremot är helt gjord på växtbaserade råvaror så som ärta, soja och ris. Likt de traditionella proteinbarsen är även de veganska ofta fria från tillsatt socker och består istället många gånger av sötningsmedel istället.

 

Vad kostar veganska proteinbars?

Vi har ett brett utbud av proteinbars i alla olika smaker och konsistenser du kan tänka dig, och alla till väldigt bra pris. Hos oss på Tillskottsbolaget kan du köpa såväl enskilda bars som större paket med cirka 12-24 proteinbars! Enskilda proteinbars kostar oftast någonstans mellan 15 och 30 kronor styck. Men genom att köpa en större låda proteinbars får du inte bara möjlighet att välja flera olika smaker och njuta av under en längre tid utan du får de även ofta till ett rabatterat pris. Testa några olika proteinbars och märk skillnad i både ork och energi, men även smak!

Köp nu. Betala senare med Klarna.