Aminosyrakomplex - Kp aminosyror frn tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Aminosyrakomplex


Aminosyrakomplex är en produkt som innehåller flera olika aminosyror. Dessa komplex är framtagna för att i en och samma produkt kunna dra nytta av varje enskild aminosyras fördel. Som namnet avslöjar är det ett komplex av flera olika enskilda aminosyror. Aminosyrakomplex finns i både kapselform och pulverform, så oavsett om du föredrar att svälja tabletter eller blanda ett pulver med vatten, finns det aminosyrakomplex för dig! Några av de populäraste aminosyrakomplexen kommer från 5% Nutrition, Scitec Nutrition och Universal Nutrition. Ni hittar dessa och många fler aminosyrakomplex hos oss på Tillskottsbolaget!

5% Nutrition All Day You May, 465 g
All Day You May - ett aminosyratillskott utöver det vanliga!
499 kr
5% Nutrition Drink Sleep Grow, 450 g
Train all day - Grow all night! 5% Nutrition Drink Sleep Grow är den perfekta produkten f...
449 kr
Universal Nutrition Animal Nitro, 44 packs
Accelererad Amino Transport. Aminosyror är de grundläggande byggstenarna för muskel...
599 kr
Kp!
Info
Scitec Nutrition Amino 5600, 500 tabs
Amino 5600, ett unikt kosttillskott från Scitec Nutrition som innehåller hydrolyserat va...
379 kr
Kp!
Info
Scitec Amino Magic, 500g
Amino Magic från Scitec Nutrition innehåller de essentiella grenade aminosyrorna (BCAA),...
349 kr
Optimum Nutrition Amino 2222, 320 tabs
Amino 2222 är ett kosttillskott från Optimum Nutrition innehållandes fria aminosyro...
389 kr
Elit Nutrition Complete Amino 10.000, 300 tabs
Proteintabletter från välkända Elit Nutritions. Med av Complete Amino 10000 få...
339 kr
Kp!
Info
SNS Biotech Aminojet 12K, 450 g
Aminojet 12K är en kraftfull produkt för muskelsupport och återhämtning, en br...
379 kr


Köp Aminosyrakomplex hos Tillskottsbolaget


Vad är aminosyror?

Aminosyror är kemiska föreningar som ingår i naturens alla proteiner. Totalt 20 olika aminosyror är involverade i syntetiseringen av protein, varav nio av dem är essentiella och därmed några vi måste tillgodogöra oss via kosten eller i form av kosttillskott. Till skillnad från annat protein som till exempel vassle tas EAA och BCAA upp direkt i muskulaturen utan att först behöva metaboliseras i levern. Detta då aminosyrorna redan är spjälkade och därför kan absorberas direkt. Tack vare dess lättillgänglighet utgör EAA och BCAA effektiva energikällor vid träning och har även visat sig ha antikatabol (muskelbesparande) verkan och därmed bidra till att skapa optimala förhållanden för muskeltillväxt. Du kan läsa mer om aminosyror HÄR.

 

Vad är ett aminosyrakomplex?

Aminosyror går att köpa en och en, enskilda och i sin fria form. Till exempel L-glutamin, Beta-Alanin och L-Citrullin. Men de går även att köpa ett så kallat aminosyrakomplex som består av flera stycken enskilda aminosyror, sammansatta till ett komplex. På så sätt får du i dig flera olika aminosyror, utan att behöva ta flera olika kosttillskott. När man sätter samman ett aminosyrakomplex får man ta del av varje enskild aminosyras egenskaper och fördelar, till skillnad från en ”vanlig” BCAA eller EAA.

 

Det finns många olika aminosyrakomplex på marknaden, men de kan innehålla olika aminosyror, så var noga med att läsa på innehållsförteckningen. Det ena aminosyrakomplexet är inte det andra likt. Till exempel innehåller All Day You May från 5% Nutrition även ämnen som ersätter förlorade elektrolyter, stimulerar din fettförbränning och motverkar mjölksyra. Den innehåller även en ovanligt hög dos Leucin, i ett förhållande på 10:1:1. Du kan läsa mer om 5% Nutrition All Day You May HÄR.

 

Vad är fördelarna med aminosyrakomplex?

Det finns många fördelar med aminosyrakomplex! En av fördelarna är att de olika aminosyrornas egenskaper ofta förstärks när de kombineras med andra aminosyror. Så bara genom att välja ett komplex av aminosyrorna istället för flera kosttillskott med enskilda aminoyror kan du få ut mer av deras positiva egenskaper. Ytterligare en fördel med aminosyrakomplex är att de ofta är väldigt prisvärda! Genom att köpa ett komplex med alla dina önskade aminosyror i, framför att köpa de enskilt, kan du spara mycket pengar. Sedan är det ju även väldigt smidigt att slippa ta flera olika tabletter/kapslar eller blanda flera olika pulver. Enkelt, billigt och bra!

 

Vem bör ta ett aminosyrakomplex?

Om du tränar hårt och ofta brukar vi rekommendera att ta ett tillskott av aminosyror. Förslagsvis ett aminosyrakomplex! Aminosyror är nämligen de som bygger upp proteinet och alltså hjälper vår kropp att bilda och bibehålla muskelmassa. Genom att inta aminosyror i samband med fysisk aktivitet och/eller på tom mage kan du förhindra muskelnedbrytning och påverka proteinsyntesen positivt. Utför du styrketräning kan det vara en bra idé att inta aminosyror direkt efter styrkepasset, eftersom de då kan hjälpa till att förhindra muskelnedbrytningen och kan främja muskeltillväxt!

 

Går du på diet (ligger på ett kaloriunderskott) och/eller ska hålla dig borta från sötsaker, läsk etc. kan ett aminosyrakomplex hjälpa dig på vägen! Att blanda en shake med ett välsmakande aminosyrakomplex är perfekt mellan måltider eller när du är sugen på något sött och gott. Aminosyrakomplex är ofta väldigt kalorisnåla och fria från socker och fett.

Köp nu. Betala senare med Klarna.