Laktosfria Gainers - Köp gainers från Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Kategorier

Laktosfria Gainers

Det absolut bästa kosttillskottet för att gå upp i vikt är en gainer. Men en gainer innehåller ofta en stor del vassleprotein och mjölksocker (laktos), något som kan bli problematiskt för dig som är laktosintolerant. Trots att de är få så finns det flertalet gainers som är fria från laktos. Här har vi samlat samtliga muskelbyggande gainers, som alla innehåller mycket såväl protein som kolhydrater, men trots det är laktosfria! Testa en laktosfri gainer och slipp magbesvären. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du högkvalitativa gainers, fria från laktos!


Köp Laktosfria Gainers hos Tillskottsbolaget

Vad är laktos?

Laktos är detsamma som mjölksocker och återfinns i de flesta mjölkprodukterna, så som mjölk, ost och grädde.

Vad är laktosintolerans?

Laktosintolerans kan ofta förväxlas med mjölkproteinallergi, trots att det är två helt olika saker. Är du allergisk mot mjölkprotein är det proteinet i mjölken du inte tål och måste därför utesluta alla livsmedel och mat med mjölk i. Men är du laktosintolerant får du endast magbesvär, och detta av mjölksocker (laktos). Då räcker det att du begränsar intaget av mjölkprodukter och väljer laktosfria alternativ i största möjliga mån. Magbesvären skiljer sig mycket från person till person, beroende på hur känslig ens mage är för laktos. Gasbildning, diarré och magsmärtor är vanliga besvär.

 

Laktosintoleransen beror på en brist på laktas i tunntarmen. Laktas är ett enzym som behövs för att kunna bryta ned laktosen. En laktosintolerants kropp har alltså en nedsatt förmåga att bryta ned laktosen och magbesvär orsakas. HÄR kan du hitta alla våra laktosfria kosttillskott och läsa mer om laktosintolerans!

 

Laktosfria gainers


Skillnaden mellan en ”vanlig” gainer, det vill säga en gainer innehållandes mjölksocker, och en laktosfri gainer är källan till protein som används. I en laktosfri gainer är det oftast laktosfria varianter av vassleprotein och/eller mjölkproteinisolat som används. Till exempel används ofta ett hydrolyserat vassleprotein då de är naturligt laktosfritt tack vare dess ultrafiltrering vid framställning. Annars är laktosfria koncentrat och isolat även vanligt förekommande. Detta ger i regel inte laktosfria gainers en lägre proteinhalt då mjölksockret inte påverkar proteinhalten.

 

Även ägg, ärta, soya och ris är vanliga proteinkällor i laktosfria proteinpulver! Alla ovannämnda råvaror (förutom ägg) är vanligt förekommande i veganska proteinpulver som även de är laktosfria. Du hittar alla våra veganska proteinpulver HÄR. Och våra äggprotein HÄR.

 

Vem bör välja en laktosfri gainer?

Först och främst bör du som är laktosintolerant välja en laktosfri gainer. Men även du som tål mjölksocker borde överväga att välja ett laktosfritt alternativ framför en ”vanlig” gainer. Många laktosfria gainers är även berikade med matspjälkningsenzymer, Blir Nutrition Gainer är en av de! Gainer från Elit Nutrition är en oerhört populär gainer, både bland laktosintoleranta och de som tål mjölksocker. Den innehåller över 1000 kalorier per portion från Vassle, mjölkproteinisolat, komplexa kolhydrater samt MCT fettsyror från kokosfett och omega-3. Du hittar Elit Nutrition Gainer HÄR.
Läs mer
Elit Nutrition Gainer - Lactose Free, 2,2 kg
ELIT GAINER är särskild utvecklad för alla som vill lägga på sig hög...
299 kr
Elit Nutrition Gainer - Lactose Free, 5,4 kg
ELIT GAINER är särskild utvecklad för alla som vill lägga på sig hög...
599 kr
HeltÄrligt Heläggspulver, 750 g
En unik gainer/återhämtningsdryck som är helt baserad på svenska ägg!
179 kr
Fairing Vegan Meal (Gainer), 1400 g
Vegan meal passar lika bra som frukost , mellanmål eller som återhämtning efter tr&...
249 kr
Scandinavian Nutrition Vegan Mass, 3000 g
Vegan Mass från Scandinavian Nutrition är en helt vegansk gainer med protein från &...
399 kr
Scandinavian Nutrition Ovo Mass, 3000 g
OvoMass från Scandinavian Nutrition innehåller äggviteprotein som primär prote...
399 kr
Green Nutrition Green Gainer, 2000 g
Green Gainer från Green Nutrition är ett vegetariskt kosttillskott med fyra olika protei...
329 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.