Proteinpannkakor - Livsmedel
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Proteinpannkakor
Proteinpannkakor är ett perfekt alternativ till dig som gillar pannkakor, men som gärna håller proteininnehållet högt och kolhydraterna samt fettet lågt. Här hittar du alla våra färdiga mixar med proteinpannkakor, allt från smaksatta till naturella. En proteinpannkaksmix innehåller mycket protein och lite socker, men smakar trots de otroligt gott! Blanda mixen med vatten eller mjölk, stek, och servera med goda toppings. Köp dina proteinpannkakor hos oss på Tillskottsbolaget!

Bodylab Protein Pancake Mix, 500 g
Otroligt goda shake ´n bake protein-pannkaksmix i hela nio olika smaker!
139 kr
Star Nutrition Protein Pancake Mix, BIG SIZE - 1 kg
Innehåller 60% högkvalitativt protein och inget tillsatt socker!
239 kr
Star Nutrition Protein Pancake Mix, 500 g
Nyttiga och smakrika proteinpannkakor från Star Nutrition. Innehåller 50% högkvalit...
149 kr
Lohilo Protein Pancake Mix, 500 g
Drömmiga proteinpannkakor ifrån LOHILO! Fullproppade på protein & utan tillsatt...
149 kr
Scitec Nutrition Protein Pancake, 1036 g
Proteinpannkakor från Scitec Nutrition med ljuvlig smak och hög proteinmängd fr...
249 kr


Köp proteinpannkakor hos Tillskottsbolaget
Vad är proteinpannkakor?

Proteinpannkakor är ett hälsosammare alternativ till de vanliga klassiska pannkakorna gjorda på bland annat mjöl, mjölk och ägg. Du kan antingen göra proteinpannkakor ”för hand” genom att byta ut och lägga till några ingredienser i den klassiska pannkakssmeten. Genom att exempelvis ta bort vetemjölet, addera fler ägg och även proteinpulver får du genast mer proteinrika och kalorisnåla pannkakor.

 

Vill du slippa krångla i köket, inte har all tid i världen eller kanske vill kunna göra proteinpannkakor när du är på resande fot? Då finns det ett annat alternativ; färdiga proteinpannkaksmixar! En proteinpannkaksmix innehåller vanligtvis mycket protein och ytterst lite socker. Flertalet pannkaksmixar är dessutom glutenfria.

 

Hur gör jag proteinpannkakor?

Vill du använda en färdig proteinpannkaksmix görs de flesta på samma sätt. Pulvret blandas enkelt i en bunke eller shaker med vätska (vanligtvis vatten eller mjölk) och steks sedan direkt i stekpannan! Väldigt simpelt och smidigt. En färdig proteinrik pannkaksmix kan du enkelt ta med dig när du är på resande fot och kommer ha tillgång till en spis, men kanske inte är sugen på att bära med ägg, proteinpulver, med mera. Allt du behöver är pannkaksmixen och vatten!

Har du en stund över eller inte hunnit köpa din proteinpannkaksmix ännu? Då kan du göra pannkakorna för hand, men med lika bra näringsinnehåll som en färdig mix! Recepten för proteinpannkakor skiljer sig och det finns hundratals tillvägagångssätt och ingredienser. Vi har underlättat för dig och tagit fram flertalet recept på vad vi anser är de absolut godaste proteinpannkakorna! Du hittar alla våra recept HÄR.

 

Vad finns de för olika typer av proteinpannkakor?

Först och främst kan du antingen köpa en proteinpannkaksmix där du enkelt blandar mixen med vatten, eller göra dina egna med bland annat ägg och proteinpulver till exempel. Att köpa en färdig mix för att göra proteinrika pannkakor är väldigt smidigt och gott, och dessutom är valmöjligheterna enorma. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du proteinpannkaksmixar från flera olika varumärken och med massvis av olika smaker. Till exempel Bodylab Protein Pancake Mix som finns i allt från naturell smak till Cookies & Cream, Chocolate Chip, Banana Coconut, med mera. På så sätt kan du variera! Du hittar Bodylab Protein Pancake Mix HÄR.

 

Det vanligaste när det kommer till smak på proteinpannkakor är naturell. Den naturella smaken på proteinpannkakor är oerhört lik den vanliga pannkakssmaken. Vi har flera olika märken som erbjuder proteinpannkaksmixar med naturell, god smak. Till exempel Scitec Nutritions Protein Pancake som har hela 28 doseringar per förpackning! Du hittar Scitec Nutrition Protein Pancake HÄR.

 

Vad är fördelarna med proteinpannkakor?

Fördelarna med en proteinpannkaksmix är flera, både när det kommer till innehållet, smaken och tillvägagångssättet. Det är inte konstigt att man sällan går tillbaka till att göra vanliga pannkakor när man testat proteinpannkakor.

 

Näringsrika pannkakor

Först och främst har proteinpannkakor ett betydligt mycket bättre näringsinnehåll än de traditionella pannkakorna vars ända proteinkälla är ägg. En proteinpannkaksmix består ofta av hela 30-60% protein, har ett högt fiberinnehåll och är helt utan tillsatt socker. Så genom att välja proteinpannkakor framför ”vanliga” pannkakor får du i dig en stor mängd protein, utan att kalorierna, sockerhalten eller kolhydraterna sticker iväg.

 

Lika god smak som vanliga pannkakor

Trots att proteinpannkaksmixar innehåller en stor mängs protein och låg mängd socker smakar de ändå väldigt gott! Flertalet proteinpannkakor är så goda att det är svårt att tro att de är så pass nyttiga som de är. Toppa med någon kalorifri sås, bär och frukt eller varför inte jordnötssmör eller en proteinrik spread? Du hittar alla våra livsmedel HÄR.

 

Snabbt och smidigt

En proteinpannkaksmix blandar du enkelt med vatten eller mjölk och steker i till exempel kokosolja, steksprey eller smör. Tack vare att de är så smidigt att göra proteinpannkakor med hjälp av en färdig mix kan du njuta av proteinrika pannkakor på såväl stressiga vardagsmorgnar som lugna helger.

Köp nu. Betala senare med Klarna.