Brainboosters - Kp prestationshjare frn tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Brainboosters

Brainboosters är ett samlingsnamn för alla produkter som skall ge ökad vakenhet, fokus och koncentration. Med ämnen så som vitamin B12 och B6, ashwaganda, koffein, med flera kan du på ett naturligt sätt öka din koncentrationsförmåga, minska din trötthet och förbättra ditt fokus. En brainbooster passar såväl gamers och studerande som hårt tränande atleter och motionärer. Köp dina kosttillskott för att öka din vakenhet och koncentration hos oss på Tillskottsbolaget!

Sportlab Limitless, 60 caps
25
Limitless är ett kosttillskott för ökad fokus, koncentration och vakenhet i samband...
299 kr (399 kr)
Kp!
Info
Sportlab Focus, NOO-PEPT, 90 caps
20
Sportlab Focus är den perfekta produkten för dig som kräver full fokus i din vardag...
199 kr (249 kr)
Kp!
Info
Star Nutrition Nootropics Night, 60 caps
Nootropics Night är en sovprodukt från Star Nutrition. Den består av en genomtä...
199 kr
Kp!
Info
Ghost Gamer, 40 servings
Ghost Gamer är ett kosttillskott som främst är utvecklat för dig som är g...
449 kr
Aware Nutrition Brain Booster, 90 caps
Aware brain-booster är en produkt för dig som vill boosta din mentala prestationsf&...
249 kr
Kp!
Info
SNS Biotech RazoreX, 60 caps
50
RazoreX är framtagen av SNS Biotech för att ge dig knivskarp fokus och skärpa vid b...
199 kr (399 kr)
Kp!
Info
Scitec Nutrition Mental Focus, 90 caps
Uppiggande & fokushöjande kosttillskott från Scitec Nutrition! Innehåller Koffe...
129 kr
Kp!
Info
5% Nutrition CORE Energy, 60 caps
33
OBS! Bäst före 03-2023.
Nyckeln bakom ett bra energi-tillskott är att ha en vä...
199 kr (299 kr)
Kp!
Info


Köp Brainboosters hos Tillskottsbolaget


Vad är brainboosters?

Brainboosters är ett samlingsnamn för alla produkter som skall ge ökad vakenhet, fokus och koncentration. Gemensamt för brainboosters är även att de ofta bidrar till en normal funktion av nervsystemet, en normal mental funktion och även minska trötthet och utmattning. Brainboosters är i regel inte framtagna till en specifik målgrupp utan riktar sig till såväl dig som pluggar, jobbar, tränar eller spelar dator med mera. Du kan exempelvis använda en brainbooster för att öka din koncentrationsförmåga på tentan, långa arbetsdagar eller under gamet.

 

När tillskott för ett ökat fokus började tas fram var de riktade till hårt tränande personer som ville öka sitt fokus under träningspasset. Detta är fortfarande en stor målgrupp, men tillskotten har på senare tid även blivit populära bland studerande och gamers.

 

Vad innehåller brainboosters?

Brainboosters är som sagt bara ett samlingsnamn på liknande produkter som alla skall ge ökat fokus och vakenhet samt minskad trötthet och utmattning. Därav skiljer sig innehållet från produkt till produkt. Men det finns några extra intressanta ingredienser som förekommer i flera av de olika produkterna på marknaden.

 

Vitamin B

B-vitamin, och då framförallt vitamin B12 samt B6 är två vitaminer som är väldigt vanliga i kosttillskott som skall öka din vakenhet och fokus. Detta beror på att de båda bidrar till en normal mental funktion och även har bevisats kunna minska trötthet och utmattning. Faktum är att B12, tillsammans med den komplexa B-vitamingruppen är nödvändig för att hjärnan ska fungera som den skall. Därav är vitamin B en ständigt återkommande vitamin i brainboosters! Du kan läsa mer om B-vitamin HÄR.

 

Ashwaganda

Ytterligare ett vanligt ämne i brainboosters är ashwaganda. Ashwaganda är en medicinalväxt som använts av människan i mer än 4000 år med många hälsofördelar. Ashwagandha fungerar inte bara balanserande och stärkande utan också föryngrande. Den främsta mekanismen bakom detta är dess dämpande effekt på kroppens produktion av kortisol, ett hormon som brukar omnämnas stresshormonet” med tanke på att det är när kroppen är försatt i stress som frisättningen av nämnda hormon är som allra störst. Andra effekter är att det motverkar trötthet, ökar välbefinnandet, reducerar stress och ökar muskeltillväxt. Du kan läsa mer om ashwaganda HÄR.

 

Koffein

Koffein är ett centralstimulerande ämne som har flera olika positiva hälsoeffekter, men tre av de mest välkända är att de kan öka vår vakenhet, uppmärksamhet och fokus. Koffeinet har nämligen em stimulerande effekt på det centrala nervsystemet. Koffein hämmar då funktion av en annan signalsubstans vid namn adenosin. Det är denna substans som får oss bli trötta. Det är alltså detta som bidrar till vår ökade vakenhet vid ett intag av koffeinUtöver de kan de också verka prestationshöjande, förbättra vår koordination och även förbränning. Du kan läsa mer om koffein HÄR.

 

Ginseng

Ginseng är ett örttillskott som blivit oerhört populärt över hela världen. I Kina och Korea har ginseng använts under tusentals år och är där känd som livets rot då den sägs kunna förlänga livet. Utöver denna fantastiska effekt kan ginseng även minska trötthet, stärka ditt immunsystem och förbättra din fysiska prestation avsevärt. Flera studier har gjorts som bevisar ovanstående, men speciellt populär har roten blivit på grund av dess förmåga att kunna minska trötthet avsevärt. Därför är det ett populärt ämne i brainboosters! Du kan läsa mer om ginseng HÄR.

Köp nu. Betala senare med Klarna.