Hydrolysat - Kp hydrolyserat vassleprotein online - Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Hydrolysat

Det finns olika typer av protein på marknaden och hydrolysat, eller hydrolyserat vassleprotein, anses vara det mest optimala för kroppsbyggare.
DY Nutrition Shadowhey HYDROLYSATE, 2,27 kg
Shadowhey Hydrolysate innehåller hela 90% snabbverkande, högkvalitativt protein och vikt...
899 kr
Dymatize Iso-100, 2,2 kg
Iso-100 från Dymatize är ett premium-protein som kombinerar hydrolyserat vassleproteinis...
1139 kr
Dymatize Iso-100, 932 g
Iso-100 från Dymatize är ett premium-protein som kombinerar hydrolyserat vassleproteinis...
519 kr
Star Nutrition Ultimate Hydro Whey, 900 g
Hydrolyserat vassleprotein är för dig som kräver det bästa. Med Star Nutrition...
269 kr
Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey, 1,6 kg
Platinum Hydro Whey är Optimum Nutritions mest avancerade proteintillskott. Det hydrolyserade...
909 kr
Fairing Whey Hydro, 900 g
Fairings WHEY HYDRO Rapid Protein Formula är ett hydrolyserat proteinpulver med frisk smak av...
479 kr

 

Köp hydrolysat hos Tillskottsbolaget

Hydrolysat är extremt lättabsorberat och har visat sig ge kraftigast anabolisk (muskeluppbyggande) respons vid styrketräning. Vad detta i praktiken innebär är att det maximalt stimulerar muskeltillväxt och därmed gör sig till ett självskrivet tillskott för personer som är seriösa med att se avkastning av sitt slit inne på gymmet.
Hydrolyserat vassleprotein är det mest kvalitativa på marknaden tack vare sitt biologiska värde. Det har också väldigt låg laktoshalt, vilket gör att det är snällare mot magen än vissa andra proteinsorter. Se bara till att inte blanda hydrolysat med mjölk eller till exempel ett koncentrat då detta kan bromsa upptaget och därmed förta syftet med detta snabbabsorberade protein.
Hydrolysat är optimalt att dricka i samband med träning, men det kan med fördel också intas på morgonen strax efter uppvaknande då proteininlagringen efter nattens fasta sker väldigt effektivt.


Vad är hydrolysat?

Hydrolyserat protein är i likhet med andra sorters vassleprotein mycket lättupptagligt. För dig som har seriösa muskelbyggarambitioner kan det vara klurigt att få i dig samtliga näringsämnen som behövs för att säkerställa maximal muskelfunktion, prestation och uppbyggnad av ny muskelmassa. Det är här hydrolysat kommer in som en frälsare i form av en högkvalitativ proteinkälla som inte bara hjälper dig att uppnå det dagliga proteinbehovet utan också maximerar muskeltillväxt tack vare sitt välavvägda biologiska innehåll.
Hydrolysat är spjälkat (nedbrutet) redan i förväg vilket gör att absorptionen sker omedelbart. Denna höga koncentration av fria aminosyror gör att upptagningshastigheten nästan går att likställa med vad vi ser i fallet med BCAA (grenade aminosryr).
Att proteinet är förspjälkat betyder att den process som annars sker helt naturligt i magsäcken redan har tagits omhand. Proteinet har brutits ned till kortare aminosyrekedjor av peptider och aminosyror och kan därför ta sig direkt till tunntarmen där upptagen sker närmast omedelbart.
Det är i detta sammanhang som hydrolysat skiljer sig en aning från andra sorters mjölkprotein som tar lite längre tid på sig att absorberas och omsättas.
 
 


Vilka är skillnaderna och fördelarna med hydrolysat?

Protein i allmänhet har upprepat bevisats ha positiv inverkan på både återhämtning och muskeltillväxt och mycket tyder på att det även kan främja viktnedgång, inte minst tack vare dess hungerdämpande effekt. Att öka på proteinintaget är med andra ord gynnsamt både i muskelbyggande syfte och för att komma tillrätta med överflödiga kilon.
Hydrolysat utmärker sig dessutom lite extra då det innan och efter träning stimulerar, tack vare sitt snabba upptag, proteinsyntesen mer effektivt än vanligt vassleprotein och kasein. Det är inte bara ett synnerligen snabbt protein utan utgör också en mycket högkvalitativ proteinkälla då aminosyreprofilen är av absolut högsta värde.
 

De främsta fördelarna med hydrolysat

- Har det högsta anabola gensvaret tack vare den höga koncentrationen BCAA (grenade aminosyror)
- Absorberas snabbast av alla vassleproteintyper
- Lämpar sig för personer som normalt lider av överkänslighet tack vare sin renhet och låga laktosinnehåll
- Lågt fettinnehåll
- Understödjer snabb och effektiv muskelåterhämtning
- Bidrar till ökad volym, styrka och uthållighet
 

När och hur bör man dricka hydrolysat?

Hydrolysat kan, tack vare den snabba absorptionen, till viss del ersätta BCAA. Dessa tillskott av grenade aminosyror används i huvudsak innan och under träning i syfte att stimulera proteinsyntesen och motverka muskelnedbrytning, vilket även hydrolysattillskott kan bidra med. Detsamma gäller efter träning, då musklerna har som allra största behov av näring och proteininlagringen sker som allra snabbast.
Ett tips är att kombinera ditt hydrolysat med kolhydrater då detta leder till markanta ökningar i insulinproduktionen. Insulin är som bekant ett anaboliskt hormon och därför mycket intressant i styrketräningssammanhang. Då insulin frisätts förbereder sig kroppen på att ta upp och använda glukos som energikälla. Det glukos som inte används i form av energi lagras istället i levern och musklerna som glykogen, vilket behövs för att vi senare ska kunna prestera på topp.

Köp nu. Betala senare med Klarna.