Kp SNS Biotech RazoreX, 60 caps hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
SNS Biotech RazoreX, 60 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Prestationshjare / Brainboosters hos Tillskottsbolaget (SNS67843)
SNS Biotech RazoreX, 60 caps

SNS Biotech RazoreX, 60 caps

SNS Biotech RazoreX, 60 caps

Artnr: SNS67843
RazoreX är framtagen av SNS Biotech för att ge dig knivskarp fokus och skärpa vid behov. RazoreX kan användas innan träning, inför skolarbete, e-sport eller annan aktivitet som kräver mental prestation. De veganska kapslarna är enkla att svälja.
Betyg p SNS Biotech RazoreX, 60 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Prestationshjare / Brainboosters hos Tillskottsbolaget
399 kr / 199 kr
Betyg p SNS Biotech RazoreX, 60 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Prestationshjare / Brainboosters hos Tillskottsbolaget
Antal: 
Lgg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!
Fri frakt över 500kr!
Bonusprodukter i kassan!
Poäng på alla dina köp!
RazoreX är framtagen av SNS Biotech för att ge dig knivskarp fokus och skärpa vid behov. RazoreX kan användas innan träning, inför skolarbete, e-sport eller annan aktivitet som kräver mental prestation. De veganska kapslarna är enkla att svälja.

Se fler varor

Produktinformation

RazoreX är framtagen av SNS Biotech för att ge dig knivskarp fokus och skärpa vid behov. RazoreX kan användas innan träning, inför skolarbete, e-sport eller annan aktivitet som kräver mental prestation. De veganska kapslarna är enkla att svälja.

  • Snabbverkade muscle-mind formula
  • Veganska kapslar
  • Bidrar till bättre mental skärpa & fokus

 

Hur fungerar SNS Biotech RazoreX

De flesta vet att det är viktigt med energi och uthållighet vid träning men alla är inte lika medvetna om hur viktigt det är att ha ordning på hjärna och muskelsamarbetet, den så kallade kognitiva funktionen. Att vara mitt i ett träningspass, fulladdad med energi, men plötsligt tappa tryck och styrka har säkert hänt de flesta. Det är med största sannolikhet ett tecken på att din hjärna inte hänger med riktigt, och den skickar inte ut de impulser som behövs för att styra dina muskler. Att utföra en övning som t.ex. knäböj eller bicepscurl rätt sätt kräver inte bara rätt teknik utan också full koncentration så att rätt muskler aktiveras vid rätt tid.

Har du inte rätt samarbete mellan hjärna och muskler kan pump och prestation och resultat utebli och det är därför väldigt viktigt att se till att även din hjärna aktiveras på rätt sätt innan passet. Med Razorex får du just den kompletta energikicken där olika ingredienser aktiverar och optimerar din hjärna för perfekt samspel med dina övriga muskler. Ingredienserna i Razorex optimerar dina kognitiva funktioner, ökar energi och uthållighet och motverkar mental dimma (s.k. brainfog) och orkeslöshet.

 

Vad innehåller RazoreX

Razorex innehåller en komplex blandning av vad vi anser de mest effektiva ingredienserna för muskel-hjärna samarbete.

  • Dimethylglycine Hcl är ett derivat av aminosyran glycin som inte bara visat en positiv effektiv för den kognitiva funktionen men också återbildning och reparation av DNA, rena och rensa levern, öka syre upptaget och därigenom öka prestationsförmågan. Studier har också visat ökad stresstålighet samt att minska fria radikaler och öka immunförsvaret. L-Teanin en aminosyra som finns naturligt i både grönt och svart te och används i kosttillskott främst för att öka mental focus och sömnkvalitet.
  • Razorex innehåller 200mg rent L-Teanin per dos vilket är den dos som förekommer i många dokumenterade kliniska studier där man påvisat höjning av både serotonin och dopamin i hjärnan, de substanserna påverkar sinnesstämning, sömn, känslor. Utsöndring av kortisol kan också ske vilket hjälper kroppen att hantera stress. Studier på ner till 100mg per dos visade sig ge betydande ökning av uppmärksamhet och mental skärpa. Koffein är känt som den mest använda energihöjaren och i kombination med L-Teanin så har dom en synergieffekt som slår det mesta.
  • Panax Ginseng (koreansk ginseng) har använts som traditionell Kinesisk medicin sedan 1600-talet för att öka vitalitet och energi. Panax ginseng innehåller i sig flera ämnen som i studier visat sig ha positiva effekter på allt från energi och fokus till att att öka blodflödet, stimulera sinnesstämningen och libido för män.

 

För att maximera upptaget av varje ingrediens och ge full effekt så innehåller varje servering av Razorex vår absorptionskomplex, CycloDex50, den består av B-Cyclodextrin samt extrakt av gurkmeja och svartpeppar. Maximalt upptag av alla ingredienser ser till att du får bästa effekt av våra produkter, så även för Razorex – The Ultimate Muscle-Mind Pill

Antal kapslar per förpackning: 60st, 30 träningsdagars förbrukning.

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 kapslar 20–30 min innan fysisk aktivitet. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Innehåll Razorex™ Formulaper servering (2 kaps)
N,N-Dimethylglycin HCL250 mg
Koffein200 mg
L-Teanin200 mg
Panax Ginseng50 mg
CycloDex50™
(b-cyklodextrin, extrakt av gurkmeja och svartpeppar)
50 mg

 

Övriga Ingredienser: Veg.kapsel (E1204), Mikrokristalliserad cellulosa, Magnesiumstearat

Recensioner
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du får alltid din beställning fraktfritt när du handlar för över 500kr. Handlar du för under 500kr så kostar frakten endast 59kr (beroende på vilket fraktsätt du väljer i kassan). Din beställning levereras till närmsta postombud och levereras av PostNord.

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med Klarna. Du kan t.ex. välja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalsätten har några extra avgifter och du kan dessutom välja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Poäng på dina köp.

Hos oss får du alltid poäng på alla dina köp - dessa poäng kan du sedan använda för att köpa nya produkter
Genom att samla poäng kan du få upp till 5% återbäring på allt du handlar - med andra ord lönar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och träningstillbehör hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Andra kpte ven

Mutant Deluxe Shaker, 1000 ml (black/red)
Snygg och rymlig shaker från Mutant!
99 kr
Vitargo Electrolyte Portionspse, 70 g (Citrus)
29
Vitargo Electrolyte – förmodligen världens effektivaste sportdryck! Gluten- och so...
25 kr (35 kr)
Kp!
Info
SOLID Nutrition EAA, 350 g
EAA av absolut högsta kvalitet - tillverkad av svenska råvaror som dessutom är vega...
279 kr
Goodlife Proteinbar, 50 g
God proteinbar från Goodlife som fungerar perfekt som mellanmål när som helst under...
16 kr
Lenny & Larrys The Complete Cookie, 113 g
Proteinkaka med hela 16g protein och 6 gram kostfiber per kaka. Innehåller endast vegetabilis...
25 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.