Hopprep - Kp trningsredskap frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Hopprep

Hopprep är ett väldigt välbeprövat, men också underskattat träningsredskap! Med ett hopprep kan du träna såväl styrka och kondition som smidighet och koordination. Använd de som uppvärmning, lägg upp ett helt konditionspass med hopprep eller lägg in några hoppreps-stunder utspritt över dagen! Det finns flera olika sorters hopprep, allt från simplare hopprep för nybörjare till speed ropet för den erfarne. Och möjligheterna vad gäller träning med hopprep som träningsredskap är oändliga. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet olika hopprep, i olika modeller, från flera olika välkända varumärken!

Gymstick Pro Jump Rope
Bra, kvalitativt och prisvärt hopprep från Gymstick. 270cm långt och har en justerb...
129 kr
Kp!
Info
OMPU Speedrope Pro
OMPU Speedrope Pro är ett hopprep gjord för att hålla hög hastighet genom sitt...
299 kr
Kp!
Info
Speed Rope - Burpee Speed Elite 2.0
Nya & förbättrade Elite 2.0 har superlätta handtag och en lättmonterad jus...
425 kr
gForce Speed Rope
Hopprep av extra hög kvalitet för både motionärer och proffs!
249 kr


Köp hopprep hos Tillskottsbolaget


När kan jag använda ett hopprep?

Ett hopprep kan du ha användning av vid många tillfällen! Det är dels en rolig leksak för såväl unga som gamla, men även en grym träningsform. Med så lite som ett enda hopprep kan du träna din styrka, kondition, smidighet och koordination! Vill du förbränna kalorier eller öva upp din kondition kan du hoppa snabbt under kortare stunder på dagen, köra intervaller som ett träningspass eller hoppa länge! På så sätt prövas din uthållighet till max.

 

Ett hopprep är också ett perfekt sätt att värma upp på, till exempel inför en boxningsmatch eller ett träningspass. På bara några hopp blir du varm i kroppen, övar upp koordinationen och gör dig redo för ett hårt träningspass!

 

Vad finns det för fördelar med att hoppa hopprep?

Det finns flera fördelar med att hoppa hopprep! Nedan har vi listat några av de:

- Ekonomiskt träningsredskap! Ett hopprep är, sett till hur många möjligheter de ger rent träningsmässigt, en både bra och relativt billig investering. Du kan använda de på flera olika sett och de håller i regel länge.

- Litet och smidigt! Ett hopprep är generellt ganska nätt och smidigt att ta med sig på exempelvis resan, när du är på språng eller ska till gymmet.

- Många möjligheter! Med bara ett hopprep kan du träna på många olika sätt och öva såväl styrka, koordination, kondition, med mera. Allt detta med bara ett redskap!

 

Vilket hopprep ska hag välja?

Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flera olika hopprep, från flera olika varumärken! Men, vad skiljer de åt egentligen? Hur ska man veta vilket man ska välja? Jo, när du väljer hopprep ska du först och främst tänka på hur erfaren du är av att hoppas hopprep, samt vad du vill få ut av träningen. Det finns nämligen simpla hopprep anpassade efter nybörjare som mest vill hoppa för att det är kul och bra motion. Sedan finns det till exempel mer avancerade hopprep så som speed rope eller viktade hopprep.

 

Ett klassiskt hopprep

De klassiska hopprepen är framtagna för nybörjare och de som helt enkelt vill testa hoppa hopprep och lära sig grunderna. Dessa vanliga hopprep är oftast ganska billiga, men trots det både hållbara och effektiva för träning! Gummi, skum och plast är de tre vanligaste materialen dessa hopprep för nybörjare är tillverkade av, de har ofta en låg vikt och är något tjockare. Gymstick Pro Jump Rope är ett av våra populäraste och även mest prisvärda hopprep för nybörjare, du hittar de HÄR.

 

Speed rope

Sedan har vi speed ropes! Ett speed rope är de lättaste hopprepet på marknaden och är framtagna för att du ska kunna hoppa så snabbt som möjligt. Eftersom de är tillverkade med syftet att röra sig snabbt i luften är de väldigt lätta och tunna. De tillverkas oftast av ett tunt vinylrep som är något ömtåligt, därför är speed ropes inte anpassade för utomhusbruk utan främst inomhusträning! Är ditt mål och syfte med att hoppa hopprep att förbättra din kondition och även fotarbete? Då är ett speed rope perfekt för dig! Vi har flertalet speed ropes I vårt sortiment, men ett av de populäraste är Speedrope Pro från OMPU. Du hittar det HÄR.

 

Viktat hopprep

Sist ut har vi viktade hopprep. Ett så kallat viktat hopprep är det svåraste, mest ansträngande, hopprepet att hoppa med. Den extra vikten i repet kräver mer ansträngning och energi från dig för att få runt. Repet kan väga allt från så lite som 300 g till så mycket som 3 kg. Välj ett viktat hopprep med en lagom vikt för dig och din fysiska kapacitet samt mål. Vill du träna armarna, axlarna och mer eller mindre hela överkroppen mer är ett viktat hopprep perfekt då den extra tyngden utmanar armarna lite extra vid hoppning. Till skillnad från speed ropes som är väldigt snabba tack vara sitt smala, nätta rep, är ett viktat hopprep istället långsammare.

Köp nu. Betala senare med Klarna.