Knlindor & Std - Trningstillbehr
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Knälindor & Stöd

Här hittar du knälindor och stöd som hjälper dig skydda och stabilisera dina knän vid tung styrketräning, men också förebygger och rehabiliterar överbelastning och slitskador. Knäet är en mycket utsatt del av kroppen, inte minst vid tung styrketräning, löpning och tyngdlyftning. Genom att använda knälindor, knästöd eller andra former av knäskydd kan du stabilisera ditt knä, öka din prestation och förebygga/rehabilitera skador. Det finns flertalet olika såväl knälindor som knästöd. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett brett utbud av knälindor och skydd!

Rehband RX Knee Sleeve 3 mm, black
RX Knee Sleeve 3mm; ett lättare knäskydd som passar utmärkt för atleter och mo...
249 kr
Rehband RX Knee Sleeve 7 mm, black
Rehband RX Knee Sleeve 7mm; ett knäskydd som ger ett tätt stöd till knät. Perf...
349 kr
Nordic Training Gear Knee Wraps, 2 m
Extra breda och extra tjocka knälindor, för maximal prestation. Speciellt utvecklad...
349 kr
Rehband RX Knee Sleeve 5 mm, black
Rehband RX Knee Sleeve 5mm; ett knäskydd som passar utmärkt för träning och ak...
299 kr
Nordic Training Gear Knee Wraps, 2,5 m
Extra breda och tjocka knälindor, för maximal prestation. Speciellt utvecklade f...
349 kr


Köp knälindor & stöd hos Tillskottsbolaget

Vad är skillnaden på knälindor och stöd?

Såväl knälindor som knästöd skyddar, stabiliserar och stödjer ditt knä, men användningsområdena skiljer sig något. Knälindor används främst vid de allra tyngsta lyften och rekommenderas främst till styrkelyftare, tyngdlyftare och andra idrottare som utsätter sina knän för en väldigt hög belastning. Till exempel utsätts knäna för en enorm belastning och påfrestning vid så tunga knäböj som de allra starkaste styrke- och tyngdlyftarna gör. Genom att linda ett par knälindor runt knäna inför dessa tynga lyft ökar man stabiliteten och minskar skaderisken.

 

Knästöd däremot har flertalet olika användningsområden; till exempel kan ett knästöd vara perfekt för dig som behöver ett extra stöd under långa och tunga träningspass eller sysslar med långdistansträning, men också för dig som behöver ett extra stöd vid rehabilitering eller är känner dig något ostabil i endast ett knä. Till skillnad från knälindor finns det mycket fler valmöjligheter när det kommer till knästöd. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du knästöd som säljs styckvis, men även de som säljs i par. Du hittar även knästöd i olika tjocklekar, allt från tre till sju millimeter. De finns i flertalet olika färger, storlekar och modeller. Allt detta i en uppsjö av olika märken. Allt för att du ska hitta de ultimata knäskyddet för Dig.

 

När ska man använda skydd för knäna?

Användningsområdena för skydd för knäna är flera. Knälindor rekommenderas först och främst till dig som lyfter riktigt riktigt tungt och exempelvis tränar och/eller tävlar i tyngdlyftning eller styrkelyft. Detta beror på att de ger ett väldigt bra stöd, men som endast är nödvändigt vid de allra tyngsta lyften.

 

Knästöd och skydd däremot kan användas av flera olika anledningar. Tränar du länge och hårt eller kanske nyss kommit tillbaka efter en skada? Då är ett knästöd något för dig. Vare sig du är idrottare inom uthållighet, fitness eller tyngdlyftning kan ett knästöd vara en bra investering för dig om du vill maximera din prestation och minimera din skaderisk.

 

Vad finns det för olika typer av skydd för knäna?

Förutom att det finns både knälindor och knästöd, finns det olika varianter och framförallt tjocklekar. Knästöden finns i  3 mm, 5 mm och 7 mm. Nedan förklarar vi lite mer ingående om de olika tjocklekarna så du kan hitta de rätta knäskyddet för dig!

Knästöd 3 mm

Knästödet på 3 mm är ett lättare knäskydd som passar utmärkt för atleter och motionärer inom uthållighetsgrenar så som långdistanslöpare. De värmer och stabiliserar knäet men avlastar även trycket på knäet samtidigt som de förbättrar din koordination. Ett knästöd på 3 mm lämpar sig perfekt för dig som vill förebygga och/eller rehabilitera löparknä, knäsmärta, överansträngd mjukvävnad och slitageskador. Du hittar Rehband RX Knee Sleeve 3 mm HÄR.

 

Knästöd 5 mm


Vill du ha något mer support och ett knäskydd som passar till de allra flesta idrotter och tillfällen? Då är ett knästöd på 5 mm perfekt för dig. De passar utmärkt för träning och aktiviteter med hög rörlighet där du behöver extra stabilitet till ditt knä, allt från styrketräning till löpning. Den förbättra din kontroll och koordination, utan att begränsa dina rörelser. Likt knästöden på 3 mm värmer den även bra runt knäet och förebygger skador. Passar perfekt för dig som tränar relativt hårt och ofta och önskar ett ökat stöd i din träning. Du hittar Rehband RX Knee Sleeve 5 mm HÄR.

 

Knästöd 7 mm

Knästöden på 7 mm get ett tätt stöd till ditt knä. Det är perfekt för dig som till exempel tränar eller tävlar i tyngdlyftning och vill ha maximalt stöd och skydd. De förebygger skador, värmer och ger dig full rörlighet i dina lyft, samtidigt som den stabiliserar kraftfullt. Du hittar Eleiko Wightlifting Knee Sleeves 7 mm HÄR.

Köp nu. Betala senare med Klarna.