Trningsvskor - Kp sportvska frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Träningsväskor

När du är på språng, påväg till gym, jobb eller skola men samtidigt vill ha med dig alla dina kosttillskott, träningstillbehör och andra nödvändigheter; då är en träningsväska ett måste! Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du snygga, smidiga och rymliga väskor från bland annat GASP och Better Bodies. I sortimentet hittar du allt från mindre gymbags som är perfekta för de tillfällena du bara behöver ha med dig ett par skor och en flaska till exempel, till större bags som rymmer allt du kan tänkas behöva innan, under och efter träningspasset. Kolla in vårt stora utbud av träningsväskor och hitta den perfekta väskan för dina behov!

Tillskottsbolaget Gymbag
Snygg, stilren och smidig gymväska som rymmer allt det viktigaste behöver ha med dig n&#...
99 kr
Kp!
Info
Scitec Nutrition Gymbag
Snygg, stilren och smidig gymväska som rymmer allt det viktigaste behöver ha med dig n&#...
99 kr
Redcon1 Drawstring Bag, black/grey
67
Snygg, stilren och smidig gymväska från Redcon1 som rymmer allt det viktigaste behö...
49 kr (149 kr)
Kp!
Info
Better Bodies Gym Duffle Bag
Väskan som rymmer allt du behöver, och gör det med stil!
999 kr
Better Bodies BB Gym Bag
Funktionell träningsväska för äkta atleter!
549 kr
Better Bodies Stringbag
Smidig gymväska med inbyggd ficka!
149 kr
Metalshake Mini Meal Prep Bag
En kylväska speciellt framtagen för dig som vill ha med dig mat när du är p...
549 kr
GASP Duffel Bag XL
GASP Duffel Bag XL har plats för alla dina träningsprylar och lite till. Tillverkad i et...
1199 kr
Kp!
Info

Hur stor träningsväska?

Det finns idag ett brett utbud av träningsväskor, allt från mindre, simplare väskor till större och mer avancerade, alla i flera olika prisklasser! Allt för att du ska hitta en träningsväska som passar dig.
Den minsta och mest simpla, men kanske också populäraste träningsväskan är gymbagen. En liten smidig väska som oftast endast har ett enda stort fack som rymmer dina nödvändigheter. Du slänga enkelt upp den på ryggen eller tvärs över bröstet tack vare de smala banden som finns utmed sidorna av väskan.
Är du en riktig packåsna och vill få med dig alla dina olika typer av kosttillskott, handduk, ombyte, duschtvål, träningsredaksp och kanske till och med matlådor? Då är en duffel bag eller större gym bad något för dig! De finns i flera olika färger och märken, men det de har gemensamt är att de rymmer otroligt mycket. De flesta rymmer så mycket som 40 liter! 
Går du på diet, är en person som ofta är på språng eller kanske ute och reser mycket, men ändå vill ha koll på din kost? Då är en meal prep bag den perfekta väskan för dig. I en Meal Prep Bag får du plats med flera matlådor, bestick, snacks och andra nödvändigheter utan problem. Du får dessutom plats med kylklampar som håller din mat kall i flera timmar. En perfekt kylväska att ta med sig överallt! 

Var köper man träningsväska?

Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet olika träningsväskor, allt från mindre, smidiga & simpla till de större, mer avancerade och inte alltid lika smidiga. När du skall införskaffa en ny, eller kanske din första är det viktigt att du ser till att den fyller dina behov och uppfyller de krav du har. Vad man har för krav på ens gymväska skiljer sig från person till person men är du på jakt efter en större variant kanske du bör se efter om väskan du väljer har rikligt med olika små och stora fack du kan förvara kosttillskott, ombyte, matlådor, träningstillbehör med mera i. Du kanske även bör se över materialet väskan är gjord av, de flesta är tillverkade av polyester, men hur slitstarkt materialet är kan variera från väska till väska. Vill du investera i en som håller länge och tål det mesta kanske du får vara beredd att addera några hundralappar till din budget och därmed få en mer hållbar väska!

Köp nu. Betala senare med Klarna.