Pharmafreak - Kp deras produkter frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Pharmafreak
Pharmafreak är ett varumärke som sedan 2008 har gjort sig kända världen över för att leverera kraftfulla, potenta & starka kosttillskott som verkligen håller vad de lovar! Pharmafreak grundades i USA men idag hittar du deras produkter runt om i hela världen. Faktum är att de är branschledande när det kommer till kosttillskott som både är forsknings-baserade & ger utlovat resultat! Så är du på jakt efter potenta & kraftfulla kosttillskott som får dig att prestera bättre & ta din träning till nästa nivå? Då är det Pharmafreak som gäller! Köp kosttillskott från Pharmafreak hos oss på Tillskottsbolaget!

Sortera efter
Pharmafreak Ripped Freak 2.0, 60 caps
Ripped Freak, ett kosttillskott från Pharmafreak, är en innovativ produkt i produktkateg...
449 kr
Pharmafreak Ripped Freak PWO, 200 g
Effektiv och stark prestationshöjare, framtagen för att ge optimala förutsättn...
399 kr
Pharmafreak Anabolic FREAK, 96 caps
Testo Booster från Pharma Freak är speciellt framtagen för att höja dina niv&#...
429 kr

Är produkterna från Pharmafreak säkra?

Samtliga av produkterna från Pharmafreak är absolut säkra och uppfyller alla ”Health Canadas" regler och krav. Men, det är alltid viktigt att läsa etiketten på varje produkt och att kontrollera med din läkare om du är osäker eller exempelvis tar receptbelagda läkemedel.
 

Kan jag ta kosttillskott från Pharmafreak tillsammans med andra kosttillskott?

Då utbudet från Pharmafreak är något begränsat är det inte säkert att du hittar alla produkter du söker i deras sortiment. Men, det går superbra att kombinera kosttillskott från Pharmafreak med kosttillskott från andra varumärken! Var bara noga med att se över mängden koffein och andra centralstimulerande ämnen i produkterna, så du inte får i dig en för stor mängd.
 

Är produkterna från Pharmafreak verkligen de starkaste?

Huruvida kosttillskotten från Pharmafreak är de starkaste produkterna som finns på marknaden är svårt att veta då det dels är svårt att mäta & då det ständigt kommer nya produkter. Men, är det något Pharmafreak är dedikerade till att ständigt forska, utveckla och ta fram de starkaste och mest potenta kosttillskotten på marknaden. Pharmafreak har ett eget forskarteam som jämt och ständigt granskar den senaste forskningen vad gäller ingredienser i kosttillskott samt deras effekt på människan. Pharmafreak strävar efter att alltid använda ingredienser och doser som är så potenta som möjligt!
 

Kan jag ta Ripped Freak om jag ska tävla?

Varken Ripped Freak eller någon annan av produkterna från Pharmafreak innehåller ingredienser som finns med på WADA:s lista över förbjudna ingredienser. Men Pharmafreak råder ändå att alltid rådfråga de som kan tänkas genomföra ett test i samband med en tävling eller liknande, detta för att säkerställa att du följer de riktlinjer dem har.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se