Köp SNS Biotech Aminojet 12K hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla köp!
SNS Biotech Aminojet 12K, 450 g i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Aminosyror / Aminosyrakomplex hos Tillskottsbolaget (SNSBIOTECH67232)
SNS Biotech Aminojet 12K, 450 g

SNS Biotech Aminojet 12K, 450 g

SNS Biotech Aminojet 12K, 450 g

Artnr: SNSBIOTECH67232
Aminojet 12K är en kraftfull produkt för muskelsupport och återhämtning, en bred aminosyreprodukt förstärkt med elektrolyter och testosteronstimulerande d-asparaginsyra.
Betyg på SNS Biotech Aminojet 12K, 450 g i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Aminosyror / Aminosyrakomplex hos Tillskottsbolaget
Betyg på SNS Biotech Aminojet 12K, 450 g i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Aminosyror / Aminosyrakomplex hos Tillskottsbolaget
Smak: 
Antal: 

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!
Fri frakt över 500kr!
Bonusprodukter i kassan!
Poäng på alla dina köp!
Aminojet 12K är en kraftfull produkt för muskelsupport och återhämtning, en bred aminosyreprodukt förstärkt med elektrolyter och testosteronstimulerande d-asparaginsyra.

Se fler varor

Produktinformation

Är Du ute efter en kraftfull produkt för muskelsupport och återhämtning, en bred aminosyreprodukt förstärkt med elektrolyter och testosteronstimulerande d-asparaginsyra?

Varje portion av AMINOJET 12K innehåller 12 000 mg rena aminosyror och den dominerande delen är L-Glutamin, även kallad ”The Master Amino Acid”. Så kallade experter kan argumentera hela dagen om vad som är den bästa aminosyrekombinationen men så länge du inte har maximal mängd L-Glutamin i ditt system kommer du aldrig att kunna använda de andra aminosyrorna som du konsumerar. Det är enkelt eftersom huvudaminosyran L-Glutamin reglerar upptaget och därför har vi laddat AMINOJET 12K med 5.750mg av den finaste pharma-kvaliteten L-Glutamin.
Varje portion innehåller också BCAA, grenade aminosyror, dessa 3 aminosyror är leucin, isoleucin och valin och det är det forskningsstödda 2:1:1-förhållandet som finns i naturen och som stöds av de flesta studier är också den versionen vi använder för AMINOJET 12K.

En annan nyckelingrediens är L-Alanin spelar också en viktig roll då den är aktiv i många metabola processer och ger energi till dina muskler, hjärna och centrala nervsystemet. L-Alanin kan också hjälpa till att behandla trötthet, lågt blodsocker (hypoglykemi), leversjukdom då den hjälper levern att avgifta blodet. Rent fysiologiskt så omvandlar levern L-Alanin efter behov till glukos som är rent muskelbränsle för att optimera din prestanda och uthållighet.

AMINOJET 12K kan användas under hela dagen, morgon, middag, kväll, före eller efter träning för att stärka upp och ge support för din träning och muskeltillväxt.

L-Arginin är tillsatt i AMINOJET 12K framförallt för att få blodkärlen att slappna av och öka blodcirkulationen, det skapar en anabol motorväg för aminosyrorna och de övriga näringsämnen så de snabbt och effektivt når ut till de delar i kroppen som behöver support för optimal muskeltillväxt och återhämtning. Varje portion innehåller också 500mg D-asparaginsyra som också kommer levereras effektivt av den anabola motorvägen och varje milligram kommer att ha full effekt och höja din naturliga testosteronproduktion för ökad styrka och prestation.

Varje servering av AMINOJET 12K innehåller också en elektrolytblandning för att förbättra återhämtning och den allmänna atletiska prestationen eftersom de hjälper till att fylla på kroppen med vätska och mineraler som förloras genom svett och under träning. Elektrolytblandningen innehåller magnesium, kalcium och kalium och även en buffrad version av vitamin C, kalciumaskorbat. Kalciumaskorbat är en buffrad version av vitamin C som är fördelaktig eftersom det är en basisk version (mild för din mage) och fungerar som en kraftfull antioxidant och förbättrar immunförsvaret. Varje portion innehåller 200 % av den dagliga rekommendationen av buffrad vitamin C.

AMINOJET 12K är den perfekta aminosyreprodukten som kommer att skapa en så kallad hypertrofi-reaktion som optimerar muskeltillväxten och ger maximal fyllighet, energi och återhämtning.

AMINJET 12K – Din bästa sportdryck ... någonsin!

Portionsstorlek: 1 skopa (ca 15g)
Portioner per burk: 30 st.
Doseringsanvisningar: 
1 skopa blandas med 3-4 dl. vatten. Intas före, under eller efter träning.

Näringsvärde

Per 15g (portion)

Per 100g

Vitaminer

 

 

Vitamin C (askorbinsyra)

160 mg (200%)

1066 (1332%)

Mineraler

 

 

Magnesium (oxid)

80 mg (22%)

532 mg (147%)

Kalcium

40mg (3%)

266mg (20%)

Kalium

200mg (10%)

1332mg (67%)

 

 

 

L-Glutamin

5.75g

38.3g

L-Leucin

2.5g

17g

L-Valin

1.25g

8.3g

L-Alanin

1g

8.3g

D-Asparginsyra

1g

3.3g

L-Arganin AKG

25mg

170mg

 

Övriga ingredienser: Aromer, surhetsreglerare (citronsyra, äppelsyra), Antiklumpförebyggande (mikrostallin cellulosa, tri-kalciumfosfat), sötningsmedel (acelsulfam-K, sukralos, erytriol) färgämne (riboflavin).

Kosttillskott bör inte användas som substitut för en varierad och balanserad kost.

Recensioner
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du får alltid din beställning fraktfritt när du handlar för över 500 kr. Handlar du för under 500 kr så kostar frakten endast 49 kr. Din beställning levereras till närmsta postombud och levereras av PostNord.

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med Klarna. Du kan t.ex. välja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalsätten har några extra avgifter och du kan dessutom välja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Poäng på dina köp.

Hos oss får du alltid poäng på alla dina köp - dessa poäng kan du sedan använda för att köpa nya produkter
Genom att samla poäng kan du få upp till 5% återbäring på allt du handlar - med andra ord lönar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och träningstillbehör hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Andra köpte även

Goodlife Proteinbar, 50 g
En proteinbar som fungerar perfekt som mellanmål när som helst under dagen!
15 kr
Bodylab Whey 100, 1 kg
Mix av vassleprotein-koncentrat och vassleprotein-isolat.
189 kr
SOLID Nutrition EAA, 350 g
EAA av absolut högsta kvalitet - tillverkad av svenska råvaror som dessutom är vega...
249 kr
Bodylab Clear Whey, 500 g
Nästa generation av klara och uppfriskande proteinshakes med hela 86% protein och INGET socke...
199 kr
5% Nutrition 5150 Legendary Series, 30 serv.
20
Vill du få grymt fokus och otrolig energi på gymmet?
- Då är 5150 PWO´n ...
399 kr (499 kr)

Köp nu. Betala senare med Klarna.