Köp färdiga paket med kosttillskott hos Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Kategorier

Kosttillskottspaket

Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett stort utbud av produkter och chansen att du vill beställa hem fler än en produkt är stor. Därför hittar du här massvis av olika färdiga paket med just olika kosttillskott från diverse olika välkända varumärken! Det finns allt från ”Kom igång-paket” med the basics för att komma igång med träningen till speciellt sammansatta PWO-paket med produkter som är perfekt lämnade att kombinera. Oavsett vad ditt mål är med din träning, oavsett vilken budget du har och oavsett vad du tycker om för smaker så finns här färdiga paket till rabatterade priser, just för dig! Det tillkommer titt som tätt nya paket, så håll utkik här när du handlar!


Köp kosttillskottspaket hos Tillskottsbolaget
Vad finns de för olika färdiga paket?

Det finns mängder av olika färdiga paket med produkter från bland annat Swedish Supplements, SOLID Nutrition, Mutant, Prime Nutrition, med mera. Till exempel finns det färdiga paket som innehåller ett flertal olika produkter, speciellt sammansatta för att hjälpa dig nå ett speciellt mål. Exempelvis paket för dig som vill bygga muskler och gå upp i vikt! Eller olika grundpaket för dig som är ny inför kosttillskott och vill prova ”the basics”. Det finns även paket för dig som vill gå ned i vikt, prestera bättre etc. Med andra ord finns det färdiga paket för alla!

 

Paket för att bygga muskler och gå upp i vikt
Är ditt mål att gå upp i vikt och bygga muskler? Lägga på dig massa? Då finns det flertalet paket sammansatta för just dig! Kosttillskottspaket för muskeluppbyggnad innehåller ofta en gainer, kreatin och en eller flera produkter som naturligt höjer dina testosteronnivåer. Allt detta i ett paket till reducerat pris! Perfekt för dig som vill lägga på dig massa och exempelvis är på en bulk just nu. Denna typen av kosttillskottspaket finns från flertalet olika varumärken, till exempel hittar du muskelbyggarpaket från SOLID Nutrition och Swedish Supplements.

 

Paket för viktnedgång

Ett mål som väldigt många har med din träning är att gå ned i vikt och minska i fettprocent. För att göra detta finns det flertalet olika kosttillskott som på ett eller flera sätt kan hjälpa dig på vägen! I de olika paketen för viktnedgång har vi satt ihop produkter från SOLID Nutrition som kompletterar varandra och tillsammans verkar för att påskynda din viktnedgång. Allt detta till ett dessutom rabatterat pris. 

 

Paket för ökad prestation

Några av våra absolut populäraste färdiga paketen med kosttillskott är PWO paketen. Dessa paket innehåller två eller flera olika typer av prestationshöjande produkter som alla intas i samband med träningen. Det finns färdiga paket med helt koffeinfria produkter, så som PUMP + HYDROMAX, och det finns större och mer omfattande paket innehållandes mer än tre prestationshöjande produkter! Dessa paket är perfekt för dig som älskar pre-workout produkter, att kunna variera dina kosttillskott och som gillar att spara pengar!

  

Paket för muskeluppbyggnad

Att bygga muskler är både svårt och tidskrävande, men ett väldigt vanligt mål med träningen! Vad gäller kosttillskott finns det flera olika kosttillskott som tillsammans kan hjälpa dig öka i styrka och muskelmassa. Exempel på detta är proteinpulver och kreatin. Därför finns det även färdiga paket med produkter från flera olika välkända varumärken  som hjälper dig optimera din muskeluppbyggnad!

 

Vad är fördelarna med att köpa färdiga paket med kosttillskott?

Den kanske absolut största fördelen med att köpa färdiga paket med kosttillskott från är priset! Genom att köpa ett färdigt paket med allt du behöver, istället för att köpa de separat, kan du spara mycket pengar. Därför är det väldigt smart och ekonomiskt att kika in de färdiga paketen här först. Vem vet, kanske finns här ett paket perfekt lämpat efter vad du vill ha och är ute efter!

 

Ytterligare en fördel med att löpa färdiga paket med kosttillskott är att du mer eller mindre får vår hjälp att välja! Du kanske vet vad ditt mål med träningen är men tycker det är svårt att veta vilka produkter som går bra inpå och vilka som inte gör det. Då är våra kosttillskottspaket ett enkelt sätt att få vägledning till rätt produkter.

Läs mer
SOLID Nutrition BLACK LINE PWO Stack
50
Köp BLACK LINE PWO - få PUMP på köpet!
399 kr (798 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE Pump Stack
50
Komplett paket för dig som vill uppleva extremt pump och tryck!
299 kr (598 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE Extreme PWO Stack
50
PWO-paketet för dig som vill ha det absolut bästa!
524 kr (1047 kr)
SOLID Nutrition Fatburning Stack
20
Komplett förförbränningspaket för att hålla igång förbränn...
399 kr (498 kr)
Prime Nutrition Slim Detox + Incendio PÅ KÖPET!
50
Köp Prime Nutrition Slim Detox och för Incendio PÅ KÖPET (värde 249:-)!
249 kr (498 kr)
SOLID Nutrition Grundpaketet
27
Detta paket är perfekt för dig som vill kvalitetssäkra dina resultat både f...
549 kr (747 kr)
Pro Supps Mr. Hyde Icon + Dr. Jekyll
33
Komplett "PWO-stack" för att optimera energi, fokus, styrka, pump, intensistet - ja, kort sag...
599 kr (898 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE PWO + HydroMax
50
Extremt prisvärt paket för dig som vill prestera på topp!
349 kr (698 kr)
SOLID Nutrition Kom igång-paketet
29
Det perfekta paketet för dig som vill komma igång med träningen igen - Nu för ...
347 kr (487 kr)
FIT & STRONG Pack
43
FIT n´STRONG Pack innehåller allt du behöver för att uppnå din drömk...
649 kr (1146 kr)
BIG & STRONG Pack
20
Big & Strong Pack är paketet för dig som vill optimera förutsättningarna a...
999 kr (1246 kr)
Prime Nutrition BCAA + Focus PÅ KÖPET!
28
Köp Prime Nutrition Reload BCAA och få Focus PÅ KÖPET (värde 139:-)!
279 kr (388 kr)

Köp nu. Betala senare med Klarna.