Ghost Lifestyle - Kp kosttillskott frn Ghost - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Ghost

Ghost Lifestyle (Ghost) är ett varumärke inom sportnäring, kosttillskott och livsstil. Ghost erbjuder att brett produktsortiment fyllt av innovativa, spännande och effektiva produkter. Utöver att tillverka kosttillskott och sportnäring uppmuntrar de människor att tänka utanför boxen och se de som mer än bara ett företag för kosttillskott, de är ett varumärke för livsstilssportnäring. Ghost är kanske mest välkända för sin PWO; Legend men även för sitt växtbaserade proteinpulver och produkter anpassade för gaming. Självklart hittar du alla dessa och mycket mer från Ghost hos oss på Tillskottsbolaget!
Sortera efter
Ghost 100% Whey, 924 g
Ghost Whey är ett blandprotein bestående av protein från isolat, koncentrat och hyd...
499 kr
Ghost Legend V3, 30 serv.
GHOST LEGEND® V3 preworkout erbjuder en unik formula som ger dig enastående premiumingre...
499 kr
Ghost Vegan Protein, 907 g
Veganskt proteinpulver som är baserat på flera olika källor och som smakar riktigt ...
449 kr
Ghost Size, 30 serv.
Ghost Size är en otroligt potent, transparent och fullpackad produkt speciellt framtagen f...
449 kr
Ghost Amino V2, 40 servings
Amino är ett kosttillskott från Ghost som kombinerar EAA med BCAA. Varje servering ger i...
399 kr
Ghost Gamer, 40 servings
Ghost Gamer är ett kosttillskott som främst är utvecklat för dig som är g...
449 kr
Ghost Burn, 40 servings
Ghost Burn är ett högkvalitativy kostillskott i kategorin fettförbrännare. Fin...
449 kr
Ghost BCAA, 30 servings
23
BCAA av högsta kvalitet i ratio 2:1:1 och med extremt goda smaker!
299 kr (389 kr)


Köp Ghost kosttillskott hos Tillskottsbolaget
Var, när och hur grundades Ghost?

Ghost Lifestyle grundades år 2016 i USA av Ryan Hughes och Daniel Lourenco. De kände att det var dags för industrin för kosttillskott och fitness att breddas. Deras mål vid start var att va de första varumärket i industrin som kombinerar BRA kosttillskott, cool design, nytänkande och innovativa smaker, exklusiva samarbeten. Ryan och Daniel var fast beslutsamma om att aldrig nöja sig och alltid förbättras. Detta tillsammans med flertalet personer, bland annat den välkända entreprenören, influencern och fitnessatleten Christian Guzman. Tillsammans tog de fram idén till Ghost lifestyle och sedan dess har de haft en rejäl resa med såväl motgångar som medgångar. Ghost låter sina kunder och följare bli en del av dem, de visar baksidan av tillverkningen av produkterna och får kunderna att känna sig som en del i Ghost-familjen. Idag har de ett huvudkontor i Chicago, Illinois och är ett mycket framgångsrikt företag och varumärke.

Vilka är de populäraste produkterna från Ghost?
Ghost är ett relativt ungt varumärke, deras utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Ghost Legend PWO
    En av de populäraste produkterna från Ghost är deras PWO vid namn Legend PWO. Det är en Pre Workout som kombinerar unika märkesingredienser med höga halter av flera olika välkända PWO-ingredienser. Bland annat innehåller Legend PWO 4000 mg L-Citrullin, 2000 mg Beta Alanin, 250 mg koffein och 1000 mg taurin. Förutom det kraftfulla innehållet i Legend PWO är den också välkänd för sina goda smaker, något som inte är att ta föregivet när det kommer till pre workout. Till exempel finns smakerna Warheads Sour Green Apple och Warheads Sour Watermelon. Du hittar Ghost Legend PWO HÄR.

  2. Ghost Size
    Ytterligare en populär produkt från Ghost är deras produkt Size. Ghost Size är en otroligt potent, transparent och fullpackad produkt speciellt framtagen för att hjälpa dig att lägga på dig massa fortare än någonsin! Den innehåller inga konstigheter eller gömda blandningar utan du vet exakt vad varje skopa innehåller. Size kombinerar kreatin monohydrat med ultramoderna kreatin HCI för att maximera effektiviteten, lösligheten och upptaget i kroppen. Ghost Size ger dig hela 5g fullvärdigt kreatin i varje skopa och innehåller en av de just nu hetaste ingredienserna på marknaden: Epicatechin. Du hittar Ghost Size HÄR.

  3. Ghost 100% Whey
    Ghost 100% Whey är ett blandprotein bestående av protein från både isolat, koncentrat och hydrolysat. Med hela 25 g protein per servering, enbart 132 kcal och så lite som 4,1g kolhydrater har Ghost Whey blivit oerhört populärt. Dessutom är de förstärkt med en enzymblandning för att underlätta nedbrytningen av det naturligt förekommande mjölksockret man finner i vassle, laktos. Tack vare detta är Ghost Whey något lättare för magen att hantera. Smakerna på Ghost Whey är väl genomtänkta och fokus vid framställning ligger på just smakerna, något som märks då de är väldigt välsmakande. Du hittar Ghost 100% Whey HÄR.

 

Varför bör jag välja kosttillskott från Ghost?

Ghost är ett relativt nytt, innovativt varumärke med flertalet unika produkter. Vill du testa något nytt varumärke och uppleva nya smaksensationer i kombination med effektiva kosttillskott är Ghost definitivt ett varumärke för dig! De tillverkar klassiska kosttillskott så som Whey protein, Pre Workout och aminosyror, men med en nytänkande twist. Flertalet av smakerna på produkterna från Ghost kommer du aldrig ha hört talas om på kosttillskott innan och du kommer bli förvånad hur bra de smakar. Dessutom är samtliga produkter tillverkade av högkvalitativa råvaror och ingredienser, inget döljs. Testa kosttillskott från Ghost och känn skillnaden!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se