Climaqx - Kp Climaqx online frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Climaqx


Climaqx är ett varumärke som sedan 2016 har utvecklats träningstillbehör tillsammans med idrottare på elitnivå. De grundades i Tyskland och har på bara några få år vuxit sig stora i Europa. Genom att låta proffs inom fitness och bodybuilding testa produkterna innan lansering har de kunnat säkerställa att prestationen förbättras avsevärt vid användning av tillbehören från Climaqx. Med ett mål i sikte; att skapa prisvärda, kvalitativa träningsredskap som är både snygga och innovativa, har de lyckats ta fram flera välkända produkter. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet av dessa till oslagbara priser!
Sortera efter
Climaqx Ultra Grips, black
Ultra Grips är det perfekta träningstillbehöret för såväl push- som ...
499 kr
Climaqx Ultra Grips, camo
Ultra Grips är det perfekta träningstillbehöret för såväl push- som ...
499 kr


Köp Climaqx hos Tillskottsbolaget
En av de i särklass populäraste produkterna från Climaqx är deras Ultra Grips. För att kunna prestera på topp på gymmet är ett bra grepp och stabilitet otroligt viktigt. Dessa Ultra Grips går utmärkt att använda vid såväl pushövningar som dragövningar. Det vill säga att du kan använda de både när du kör tyngre marklyft som rodd. Genom att använda Climaqx Ultra Grips läggs fokus helt på de arbetande musklerna och inte på underarmar och händer. Styrkan kan maximeras och du kan träna precis så hårt och intensivt du vill! Du hittar Climqx Ultra Grips HÄR.

 

Climaqx Home Workout Kit
Att kunna träna var och när som helst är mångas dröm. Detta blir möjligt med Climaqx Home Workout Kit! Oavsett om du vill träna hemma, utomhus eller på semestern, är det möjligt med detta kit. Med hjälp av 5 olika träningsband med olika motstånd, ankelband, handtag, dörrankare, bärväska och träningsmanual får du ett hav av möjligheter till effektiv träning utanför gymmet. Du hittar Climaqx Home Workout Kit HÄR.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se