Supermass Nutrition - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Supermass Nutrition
Supermass Nutrition är ett finskt kosttillskottsbarumärke som grundats av den finska bodybuildinglegendaren Marko "Supermass" Savolainen! Syftet med varumärket är att producera högkvalitativa kosttillskott utan kompromisser, något de verkligen lyckats med! Oavsett träningsform finns det kosttillskott från Supermass Nutrition som kan ta Din träning till nästa nivå! Köp dina kosttillskott från Supermass Nutrition hos oss på Tillskottsbolaget.

Sortera efter
Supermass Nutrition PreZone, 525 g
PreZone är ett kosttillskott från Supermass Nutrition. Detta är en kompromisslö...
479 kr
Supermass Nutrition PreZone Stimfree, 525 g
PreZone Stimulant Free är ett kosttillskott från Supermass Nutrition. En tung, stimfri P...
479 kr


Vad är Supermass Nutrition?

Supermass Nutrition är ett finskt kosttillskottsbarumärke som grundats av den finska bodybuildinglegendaren Marko "Supermass" Savolainen! Syftet med varumärket är att producera högkvalitativa kosttillskott utan kompromisser, något de verkligen lyckats med! Oavsett träningsform finns det kosttillskott från Supermass Nutrition som kan ta Din träning till nästa nivå!

 

Grundtanken bakom Supermass Nutrition är att varumärket ska vara för alla! Effekten av kosttillskott ska gynna alla! Oavsett vilken träningsform man föredrar. Därför hittar du i Supermass Nutritions sortiment såväl produkter för hälsa, återhämtning, uppbyggnad, prestation och allt därtill.

 

Är Supermass Nutrition finskt?

Ja, M-nutrition är ett finskt varumärke inom kosttillskott som såväl utvecklar och tillverkar som levereras kosttillskott. Grundaren är den finska bodybuildinglegendaren Marko "Supermass" Savolainen!

 

Är PreZone en bra PWO?

PreZone är namnet på en av de populära prestationshöjande kosttillskotten från Supermass Nutrition. PreZone är en PWO som är utformad för att angripa så många olika vinklar som möjligt vilket väl avspeglas i innehållet. Detta är en mycket avancerad PWO med ett omfattande innehåll som är specifikt utformat för atleter med mycket erfarenhet. Så om det är en bra PWO? Minst sagt JA! PreZone är endast för de mest erfarna atleterna och rekommenderas inte till dig som inte är van vid PWO.

 

Grunatanken med Supermass Nutrition är att deras produkter ska vara för alla! Därför har de öven tagit fram en stimfri version av deras omtalade PWO PreZone! PreZone Stimfree är alltså en version som är helt fri från såväl koffein som annan stimulantia. Perfekt för dig som är känslig för koffein, tränar sent på kvällen eller av annan anledning fördrar en PWO utan koffein och annan stimulans.

 

Hur mycket koffein innehåller PreZone?

Den omtalade PWOn från Supermass Nutrition PreZone innehåller hela 300mg koffein per servering. Utöver det innehåller den bland annat 779mg taurin, 3000mg beta-alanin, 2695mg Arginin-alfa-ketoglutarat, 3850mg L-glutamin och 385mg HMB i fri form.

 

Vad är Supermass Good Morning?

Good Morning från Supermass Nutrition är ett innovativt kosttillskott som innehåller en kombination av flertalet ingredienser som tillsammans förbereder dig och din kropp för en ny dag! Bland annat innehåller den EAA, BCAA och en grön pulverblandning. Utöver det är den berikad med C-vitamin, kokosvattenpulver, MSM och glutamin. En riktigt bra morgondrink med andra ord! Good Morning från Supermass Nutrition passar såväl dig som vill boosta din hälsa som dig som går på diet.

 

Vad innehåller AfterZone?

AfterZone från Supermass Nutrition är ett kosttillskott för återhämtning, styrka och muskeluppbyggnad. AfterZone innehåller de proteiner och kolhydrater din kropp behöver för att återhämta sig optimalt. Utöver det innehåller kosttillskottet även bland annat probiotika, EAA och kreatin. AfterZone är en av de absolut mest avancerade återhämtningsdryckerna på marknaden!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se